H Νέα Σελήνη στον Παρθένο πραγματοποιείται στις 17 Σεπτεμβρίου. Αυτό το κοσμικό γεγονός ξεκινά έναν κύκλο όπου μας ζητά να επικεντρωθούμε στη επούλωση των τραυμάτων μας και την αυτο-βελτίωση, να βρούμε ευκαιρίες μέσα στην κρίση και να αγκαλιάσουμε τις προκλήσεις.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος και η Σελήνη ενώνονται δυνάμεις στις 25 ° του Παρθένου, δημιουργώντας μια τέλεια ευθυγράμμιση με τη Γη. Η Σελήνη εξαφανίστηκε σταδιακά από τα μάτια μας και τις τελευταίες μέρες. Μας ενθαρρύνει να κάνουμε την ενδοσκόπηση μας, να ξεκουραστούμε και να προβληματιστούμε. Κατά την Νέα Σελήνη, η πλευρά της Σελήνης που βλέπει στη Γη δεν δέχεται κανένα φως από τον Ήλιο: για αυτόν τον λόγο, από την πλευρά μας, φαίνεται σκοτεινό.

Η Νέα Σελλήνη συμβολίζει πάντα μια νέα αρχή. Ξεκινά τον σεληνιακό κύκλο: αντιπροσωπεύει τη στιγμή της γέννησης, μια πράξη δημιουργίας που εγκαινιάζει μια φάση αυθόρμητης λήψης αποφάσεων και πειραματικής δράσης. Κάθε Νέα Σελήνη μας θυμίζει να μην μένουμε κολλημένοι στο παρελθόν, ότι η ζωή συνεχίζεται, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ξεκινήσουμε εκ νέου και να ξεκινήσουμε εκ νέου.

Νέα Σελήνη στον Παρθένο: Όριο Άλλαγής

Η Νέα Σελήνη στο Παρθένο θεωρείται Supermoon, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε τροχιά πιο κοντά στη Γη: η μικρή απόσταση μεταξύ μας και της Σελήνης θα μεγεθύνει και θα εντείνει τα αποτελέσματα αυτής της ευθυγράμμισης. Τα Νέα Φεγγάρια που θα συμβούν στις 16 Οκτωβρίου και στις 15 Νοεμβρίου θα είναι επίσης Super Moons: κατά τη διάρκεια αυτών των ημερομηνιών, η Σελήνη θα είναι ακόμη πιο κοντά μας.

Η σπάνια σειρά αυτων των Super Moons μας προετοιμάζει για το άνοιγμα της κοσμικής πύλης στην Νέα Σελήνη και στην Ηλιακή Εκλειψη στο Τοξότη που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου. Η Έκλειψη θα παρουσιάσει θέματα που σχετίζονται με το προσωπικό και συλλογικό καρμικό παρελθόν μας, προκαλώντας σημαντικές αλλαγές, βαθύ μετασχηματισμό και τεράστιες ανακαλύψεις.

Ο Κόσμος μας προσφέρει την ευκαιρία να ορίσουμε ακριβείς προθέσεις και να καθαρίσουμε το όραμά μας, να φυτέψουμε έναν σπόρο που θα αναπτυχθεί και θα ξεδιπλωθεί κατά το υπόλοιπο του 2020 και θα ανθίσει καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2021. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή του έτους για να ξεκινήσουμε νέα έργα, να εισαγάγουμε νέες συνήθειες, και δεσμευτείτε στο ταξίδι της προώθησής τους παρά τις δυσκολίες.

Μην φοβάστε να ζητήσετε από το Σύμπαν να σας βοηθήσει να εκδηλώσετε κάτι εντελώς διαφορετικό και να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Μην βάζετε όρια στη φαντασία σας: κρατήστε το όραμά σας και εμπιστευτείτε ότι αυτό που ζητήσατε θα σας δοθεί όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και είστε πλήρως έτοιμοι να το λάβετε.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles