Σκορπιός – Το Ζώδιο του Μήνα

Σκορπιός. Γενικά χαρακτηριστικά και προβλέψεις. Τυχερές ημέρες για ερωτικά και επαγγελματικά.

Στοιχείο: Νερό

Ομάδα: Σταθερή

Κυβερνήτης: Πλανήτης Πλούτωνας 

Ζωδιακό Σύμβολο: Ο Σκορπιός και το κεντρί του

Το μεγαλύτερο προτέρημα του Σκορπιού είναι η εφευρετικότητα και το χειρότερο ελάττωμα η τάση να δημιουργεί φασαρίες. Η φράση κλειδί είναι ΕΠΙΘΥΜΩ. Το βασικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του Σκορπιού είναι η ένταση. Όποιο επάγγελμα ή χόμπι και να διαλέξει το κάνει με φοβερό ζήλο. Η ένταση της επιθυμίας είναι ορατή σε κάθε προσπάθεια του Σκορπιού. Είστε υπερήφανοι και μπορείτε να γίνετε η Νέμεσις, όποιου σας προσβάλλει. Αντέχετε τις δυσκολίες και τα δυσάρεστα γεγονότα, επειδή ξέρετε ότι στο τέλος θα τα καταφέρετε και θα επανέλθετε στην καθημερινή ρουτίνα, δυναμωμένοι από την προσπάθεια και την εμπειρία της επιβίωσης υπό συνθήκες πίεσης.

Έντονο και μυστικοπαθές, το ταμπεραμέντο του Σκορπιού γίνεται καμία φορά δύσκολα ανεκτό. Ωστόσο αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά είναι μέρος του μαγνητισμού που ασκεί στους γύρω του.Φαίνεται ότι κανένα ζώδιο δε διαθέτει ισχυρότερη θέληση. Ο Σκορπιός είναι συχνά επιφυλακτικός. Δεν κάμπτεστε από την πίεση που επηρεάζει άλλα ζώδια και συνήθως διακρίνεστε σε επαγγέλματα, που ενθαρρύνουν την πρωτοβουλία. Η αποφασιστικότητα σας,σας κάνει σεβαστό, άλλα όχι πάντα αγαπητό, αφού δεν τα καταφέρνετε στους λεπτούς χειρισμούς.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ψυχίατρος, Ψυχολόγος, Ντετέκτιβ, Αστυνομικός, Παθολόγος, Φαρμακοποιός, Μέντιουμ, Πνευματιστής, Θεραπευτής. Φυσικά και Ασφαλιστής, Μεγαλοεπιχειρηματίας ή στρατιωτικός κάθε τι, τέλος, που επιστρατεύει τις ικανότητες του,στον υψηλότερο βαθμό.

Ο Σκορπιός είναι απόλυτα ευτυχισμένος όταν πεισθεί πως το έργο του είναι πραγματικά σημαντικό. Οι μετριότητες τον αφήνουν αδιάφορο. Είναι στο στοιχείο του, όταν ερευνά τις ρίζες των προβλημάτων, είτε προσωπικών, είτε γενικών: (ψυχίατρος).

Ευνοϊκή περίοδος για τους Σκορπιούς για τα οικονομικά και επαγγελματικά είναι:

2/12 -26/12/17

26/01 – 26/3/18

11/7 – 7/8/18

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο Ισχυρός συναισθηματισμός του Σκορπιού, βρίσκει μια θετική διέξοδο στην ερωτική του ζωή. Και εδώ όμως μπορεί να υποφέρει από απροσδόκητες και ανεξήγητες εκρήξεις ζήλιας. Αγαπάει δυνατά, με πάθος και φλόγα και με διάρκεια. Αν η ερωτική του ζωή δεν είναι ικανοποιητική του είναι εξαιρετικά δύσκολα να αναπληρώσει αυτό το κενό στη ζωή του και την προσωπικότητα.

Τυχερή περίοδο συναισθηματικών για τον Σκορπιό είναι:

11/2 – 7/3/18

1/4 – 24/4/18

14/5 – 29/5/18

16/11 – 1/1/19

Δείτε περισσότερες προβλέψεις εδώ. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles