Σεξ με τον συνάδελφό μου. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γεια σας είχα μια σχέση με μια κοπέλα 1,5 χρόνο. Υπήρχε η απόσταση στη μέση. Την αγαπούσα κι εκείνη έδειχνε το ίδιο απέναντι μου. Φαινόταν πολύ ερωτευμένη μαζί μου αλλά και πολύ ζηλιάρα. Φέτος το καλοκαίρι άλλαξε εντελώς η συμπεριφορά της. Ήταν κοπέλα που είχε το τηλέφωνο σκουλαρίκι. Τώρα αυτό άλλαξε. Μέναμε σε διαφορετικά νησιά αλλά τον χειμώνα μέναμε μαζί. Όταν έφευγα ζοριζόταν πολύ. Τελικά φέτος το καλοκαίρι μου ανακοίνωσε ότι της τελείωσε και να χωρίσουμε. Υπάρχει περίπτωση να θέλει επανασύνδεση;

Το ψευδώνυμο μου: River

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλέ μου φίλε, δεν μου γράφεις με ποιόν τρόπο θέλεις την πρόβλεψή σου, κι έτσι  παίρνω την πρωτοβουλία της ενόρασης στο πρόβλημά σου. Η ιστορία σου λοιπόν με αυτήν την κοπέλα, δείχνει να έχει τελειώσει  κάμποσο καιρό τώρα, κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Όταν ήταν με τις ώρες στο τηλέφωνο, εσύ που ήσουν;; γιατί δεν έλεγες τίποτα;; Πως το άφησες να ξεφύγει; Τώρα είναι αργά , το πουλάκι πάει πέταξε, λυπάμαι, και πας για άλλα πιο καινούρια..

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Πως θα εξελιχθεί η επαγγελματική και οικονομική μου κατάσταση? Θα καταφέρω να ξεπληρώσω όλες μου τις υποχρεώσεις? Να μείνω ή να φύγω από την εργασία μου; Θα γίνει καινούργια πρόταση επαγγελματική? Υπάρχουν συνάδερφοι που θα μου βάλουν τρικλοποδιές; Τι να περιμένω αν αποφασίσω να μείνω στην τωρινή μου εργασία; Θα έχω επιτυχία στις καλλιτεχνικές μου προσπάθειες; 

Το ψευδώνυμο μου: Μουφάσα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, η κάρτα σου, το επτά  Κούπα, σου λέει πως έχεις πολλές πιθανές επιλογές αλλά, θα πρέπει να σταματήσεις να ταλαντεύεσαι, και να αρχίσεις να παίρνεις σοβαρές αποφάσεις. Πάντα θα υπάρχουν κακοί συνάδελφοι με πολλές τρικλοποδιές, μην δίνεις σημασία. Εσύ θα κάνεις όπως μπορείς καλύτερα την δουλειά σου, και ας τους να κάνουν ότι θέλουν. Χρειάζεται σοβαρότητα για να σε αντιμετωπίζουν όπως επιθυμείς. Δοκίμασε να βάλεις λίγη στην  στις επιδιώξεις σου, και θα δεις γρήγορα τα πράγματα, να βελτιώνονται.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα κύριε Άρη. Είμαι γεννημένη 26/10/1988 31 ετών και αυτός 9/9/1985 34 ετών. Το θέμα που με απασχολεί πολύ είναι με άτομο από το χώρο εργασίας μου που είχαμε κάποιες σεξουαλικές επαφές πριν ένα χρόνο αυτές έχουν σταματήσει όμως. Αυτός όμως μόλις πρόσφατα έφυγε από την δουλειά βρήκε άλλη δουλειά έχω ελπίδα να τον ξαναδώ? Με πήρε πολύ από κάτω η απουσία του..

Το ψευδώνυμο μου: Χίλια κομμάτια

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, η κάρτα σου, το τέσσερα κούπα, μιλάει για την επιμελημένη αδιαφορία, του συγκεκριμένου ανθρώπου, προς το άτομό σου. Νομίζω πως για κάποιο λόγο, δεν εμπιστεύεται την μορφή της ας πούμε σχέσης που είχατε, και αφού  το ενδιαφέρον του για σένα  είχε μειωθεί, το άφησε να ξεθωριάσει. Καλό θα ήταν, να το άφηνες κι εσύ, σιγά σιγά να το ξεχνούσες, κοιτάζοντας μπροστά το μέλλον σου. Εάν πάλι δεν αντέχεις χωρίς αυτόν, τι σε εμποδίζει να του κάνεις ένα φιλικό τηλεφώνημα, έτσι για να δεις τι κάνει;; 

ολοκληρωμένες προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Μετά από τέσσερα χρόνια συγκατοίκησης ήρθε ο χωρισμός.. είμαστε σχεδόν 1 χρόνο χώρια… αλλά όλο αυτό το διάστημα υπάρχουν… επικοινωνία, συναντήσεις και όλα τα σχετικά.. θα ήθελα λοιπόν να μάθω…Ποιες θα είναι οι εξελίξεις.. αν υπάρχει επιστροφή… Και αν έχει μέλλον αυτή η σχέση που ήταν γεμάτη με προβλήματα. Ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου: Αμιαμε

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, κάρτα σου, το επτά Σπαθί, δεν είναι πολύ αισιόδοξο. Διαπιστώνει την φυγή, χωρίς επιστροφή, δίχως οίκτο  και τύψεις. Για εκείνον, η ερωτική σας ιστορία έχει τελειώσει. Εξακολουθεί όμως να σε βλέπει με φιλική πια τρυφερότητα. Η κάρτα που σου έπεσε, δεν αφήνει περιθώριο για επανασύνδεση. Ο μάγος έρωτας έχει δηλώσει απουσία. Συνεπώς  δεν βλέπω τον λόγο να παραμένεις στην αναμονή. Η ζωή σε περιμένει, με μια δυο καινούριες  εκπλήξεις, όλες δικές σου..

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles