Αστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα του Παρθένου 

Μπαίνουμε στον Μήνα του Παρθένου υπό την επήρεια της Έκλειψης του Ηλίου της 21 Αυγούστου. Αυτή θα μας παρενοχλεί μέχρι τον Οκτώβρη αγαπημένα ζώδια. Επίσης ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάζει μέχρι 5/9 σχεδόν όλους μας. Κυρίως όμως Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες, Ιχθείς. Μην ξεχνάτε οι Εκλείψεις δεν δημιουργούν νέα γεγονότα, ενεργοποιούν και πυροδοτούν παλιές εκκρεμότητες. Λίγη υπομονή ακόμη και η κακή διάθεση, υπερκινητικότητα, υπερένταση και οι ατυχίες τελειώνουν. Αυτό θα γίνει από αρχές Οκτώβρη όπου ο Δίας στις 11 Οκτωβρίου μπαίνει στον Σκορπιό. Δείτε όλες τις αστρολογικές προβλέψεις, για το κάθε ζώδιο αναλυτικά!

Κριός

Ο Άρης και η Αφροδίτη στον Λέοντα και από τον 5ο οίκο αγαπημένα Κριαράκια, θα σας φέρει αντιμέτωπα με το συναίσθημα σας. Ίσως βρεθείτε εσείς τα ελεύθερα Κριαράκια και όχι μόνο, παράφορα ερωτευμένα. Ο Άρης και η Αφροδίτη θα σας χαρίσει μια ιδιαίτερη αύρα γοητείας. Θα σας κάνει ακαταμάχητους και θα είστε ιδιαίτερα περιζήτητοι. Εσείς τα δεσμευμένα Κριαράκια να προσέχετε τα φλέρτ σας, διότι μπορεί να γίνει αντιληπτό από τον επίσημο σας σύντροφο. Ακόμη δεν έχουμε απομακρυνθεί από τις εκλείψεις και μπορεί να επακολουθήσουν άσχημες εξελίξεις.

Ταύρος

Για εσάς τα Ταυράκια επιτέλους μέσα Σεπτεμβρίου,θα σας βοηθήσει ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Παρθένο να σας πάνε όλα δεξιά. Είναι μια περίοδος που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε μέχρι μέσα Οκτώβρη, διότι τέτοιες ευκαιρίες σπανίζουν. Στον αισθηματικό τομέα πιθανότατα να συναντήσετε μετά από καιρό το ταίρι σας. Ίσως συναντήσετε έναν άνθρωπο με τον οποίο να έχετε πολλά κοινά. Πιθανότατα μετά από μια μακροχρόνια σχέση να αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε. Επίσης, είναι μια καλή περίοδος για τυχερά παιγνίδια και τυχερά λαχεία. Μεγάλη πιθανότητα στον εργασιακό τομέα να κερδίσετε κάποια προαγωγή.

Δίδυμος

Ο Άρης από τον Παρθένο τον 4 οίκο σας, βγάζει κάποιες δυσκολίες. Ενεργοποιεί καταστάσεις και πρότυπα συμπεριφοράς από το παρελθόν. Θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε παλιούς λογαριασμούς. Όχι μόνο με πολύ δικά σας πρόσωπα άλλα και με τον εαυτό σας. Θα ξεκινήσουν διαφωνίες που σχετίζονται με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος σας και με ακίνητα, είτε είναι ιδιόκτητα ή μισθωμένα. Πάντως να είστε βέβαιοι ότι τροφοδοτείται ένα κακό κλίμα και μάλιστα με πρώτο αποδέκτη εσάς.

Καρκίνος  

Καρκινάκια αγαπημένα η Αφροδίτη από τον Λέοντα και 2ο οίκο σας θα βελτιώσει τα οικονομικά σας. Με την Αφροδίτη δεν θα έλκετε μόνο χαριτωμένους ανθρώπους. Θα έλκετε και καταστάσεις που θα επιτρέπουν να ζείτε χαριτωμένα. Ωστόσο, σας τυχαίνουν οικονομικές ευκαιρίες, μόνο που ενδέχεται να μην μπορέσετε να ελέγξετε τη τάση σας να ξοδεύετε και σε ορισμένες περιπτώσεις να φτάνετε μέχρι την σπατάλη. Επίσης, αν επιζητείτε την συναισθηματική σας ισορροπία συνήθως την βρίσκετε με την απόκτηση πραγμάτων που τα επιθυμείτε από καιρό πριν ή που τυχαίνει κάποια στιγμή να τα δεις να σε εντυπωσιάσουν και να τα αποκτήσεις. Πολλές φορές αυτή την περίοδο δεν αποκτάς μόνο πράγματα, άλλα αποκτάς και επιπλέον κιλά.

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο αναλυτικά πατώντας ΕΔΩ

Λέων 

Η Αφροδίτη με την διέλευση από το ζώδιο σας, Λιονταράκια, σας δημιουργεί μια αρκετά έντονη ρομαντική και καλλιτεχνική διάθεση. Γι’αυτό και προτιμάτε περισσότερο το χουζούρι απο την δουλειά αυτή την περίοδο. Επιπλέον αυτό το διάστημα θα χαίρεστε να ασχολείστε με την καλή σας εμφάνιση. Η καλή σας διάθεση φαίνεται επίσης από τους καλούς τρόπους στην συμπεριφορά σας. Επίσης, από την επιθυμία που δείχνετε για τα θεάματα, τις βόλτες, τη διασκέδαση και όχι μόνο. Επιζητείτε τη συντροφιά του αγαπημένου σας συντρόφου και στην περίπτωση που είστε μόνοι, φτάνει ένα φλέρτ για να αισθανθείτε καλά.

Παρθένος  

Παρθενάκια, και ο Ερμής και η Αφροδίτη και ο Άρης θα είναι στο Ζώδιο σας μέσα Σεπτεμβρίου, ποιος την χάρη σας. Η δημιουργικότητα σας παίρνει σάρκα και οστά. Έχεις την ευχέρεια να φανεί η ικανότητα σας και σε πιο σπουδαία πράγματα. Πολλές φορές μάλιστα, τολμάτε γιατί πιστεύετε ότι θα βρείτε υποστηρικτές, τολμάτε γιατί είστε εραστές του ονείρου. Ενός ονείρου όμως που αν καταφέρετε να το υλοποιήσετε και έχεις αρκετές πιθανότητες γι’αυτό) να πετύχετε και μια ξεχωριστή διάκριση. Έτσι μπορεί να ρισκάρετε στο χρήμα, στον έρωτα, στα σχέδια σας. Μπορεί να ρισκάρετε και σε επίπεδο φήμης προσπαθώντας ή να την αποκτήσεις η να την αυξήσεις μέσω πετυχημένων φίλων και γνωστών.

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο αναλυτικά πατώντας ΕΔΩ

Ζυγός  

Εσείς αγαπημένοι Ζυγοί με Ερμή και Άρη στον 12 οίκο σας, θα σας δημιουργηθεί αυτή την περίοδο μια τάση για μυστικοπάθεια. Θα αποφεύγετε να δημοσιοποιείτε απόψεις και ενέργειες σας. Θα αισθάνεσθε ότι θα είστε περισσότερο ωφελημένοι αν κρατάτε φυλαγμένα τα μυστικά σας, επίσης θα θέλετε να απομονωθείτε εξαιτίας κάποιας φοβίας, από συγκεκριμένους ή αόριστους λόγους. Καλόν είναι στην διάρκεια που πραγματοποιείται η αναφερόμενη διέλευση να αποφεύγεις κάθε τι μπορεί να σε εμπλέξει σε περιπέτειες. Κυρίως ανθρώπους με ύποπτο παρελθόν, αλλά ακόμη κι αυτούς που έχεις την υποψία ότι σε εχθρεύονται.

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό αναλυτικά πατώντας ΕΔΩ

Σκορπιός 

Στις 6/9 μπαίνει ο Άρης στον 10 οίκο σας, πρόκειται λοιπόν εκτός από δυναμική και για ευαίσθητη διέλευσή, αφού μέσω αυτής μπορεί να κλονιστούν και σημαντικές κοινωνικο-επαγγελματικές σχέσεις σας. Διότι καθώς επιδιώκετε να είστε αρχηγός, όλο και κάποιοι θα υπάρχουν που δεν θα τους αρέσει αυτός ο προσδιορισμός και ενδεχομένως να γίνουν πολέμιοι σας. Έτσι μπορεί να διακοπούν συνεργασίες σας, ή να προκληθούν θόρυβοι γύρω από το όνομα σας, που να σας εκθέτουν.

Τοξότης

Εσείς τα Τοξοτάκια με Αφροδίτη στον 9 οίκο, είναι μία εποχή του χρόνου που βρίσκετε την ευκαιρία να ζείτε κάποιες ανέμελες ώρες. Συνήθως επιλέγετε χώρους που ταιριάζουν στην δική σας κουλτούρα, ενώ δείχνετε να έχετε μια αυξημένη διάθεση για ταξίδια, επισκέψεις σε μουσεία κ.τ.λ. Πολλές φορές σας δημιουργείται η ελπίδα ότι θα τακτοποιηθεί και μια επαγγελματική ή οικονομική εκκρεμότητα ότι θα πάρετε καλά νέα από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Μπορεί επίσης, με την επίσκεψη σας σε ένα δημόσιο χώρο εκτός από την χαρά που θα αισθανθείτε να γίνει ακόμη πιο ευχάριστη, λόγω των γνωριμιών που θα κάνετε, χωρίς να αποκλειστούν βεβαίως και τα φλέρτ.

Αιγόκερος

Για εσάς τα Αιγοκεράκια,ο διερχόμενος Άρης από τον 9 οίκο μοιάζει σαν μια όαση μετά την έντονα καταπιεστική περίοδο, που μπορεί να ζήσατε όταν διέρχεται από τον 8 οίκο. Τώρα έχετε την ευχέρεια να δημιουργήσετε με την δύναμη του πνεύματος σας, αξιοποιώντας ανάλογα και τις όποιες γνώσεις σας. Ωστόσο η ίδια διέλευση σας παρέχει την ευχέρεια να ανακαλύψετε εκείνους, που εποφθαλμιούν την επαγγελματική σας καταξίωση ή γενικά τους εχθρούς της επιχείρησης σας. Πέρα από αυτό, ό,τι καταφέρνετε όμως μέσω του Άρη μοιάζει σαν αναπάντεχο, καθ’ότι όλα γίνονται πολύ γρήγορα.

Κυβερνήτης του Αιγόκερου είναι ο Κρόνος! Δείτε το πλανητικό έλαιο του Κρόνου, πατώντας ΕΔΩ

Υδροχόος 

Η Αφροδίτη στον 7 σας οίκο μοιάζει σαν να σας στέλνει να συναντήσετε ανθρώπους, που έχουν όλη την καλή διάθεση να σας δείξουν με το δικό τους βέβαια τρόπο την αγάπη τους. Πρόκειται λοιπόν για μία εποχή κατά την οποία αισθάνεστε αισιόδοξοι και συνεργάσιμοι ενώ σε πρωταρχική θέση μπαίνει και η συντροφικότητα. Επιδιώκετε να έχετε βέβαια και αρμονικές σχέσεις με τον σύντροφο της ζωής σας, έστω κι αν αισθάνεστε μερικές φορές, ότι συμπεριφέρεται απέναντι σας εγωιστικά. Γι αυτό είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να αναθερμάνετε κάποια κλονισμένη σχέση.

Ιχθύς

Αγαπημένα ψαράκια, με τον Άρη στον 7 οίκο θα μοιάζετε με σκανδαλιάρικο παιδί που πηγαίνει γυρεύοντας για καυγά, αφού δεν αφήνει σε κανέναν σε ησυχία. Έτσι, κάθε διάθεση αντιπαλότητας πρέπει με οποιονδήποτε τρόπο να καταστέλλεται. Αφού και οι συνεργασίες σας, ακόμη και η σχέση του γάμου σας, προσμετρώνται με άνισα σταθμά. Συνήθως όμως, οι βασικοί υποκινητές των συγκρούσεων είστε εσείς, έστω κι αν πολλές φορές δεν το συνειδητοποιείτε άμεσα. Όμως όπως και να έχει διανύετε μια εποχή, πού έστω και μέσα από τις αντιθέσεις διαπιστώνετε ποιοι σε ανταγωνίζονται από επιπολαιότητα και ποιοι από κακότητα ψυχής.

Δείτε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις πατώντας ΕΔΩ

Αστρολογικές Αναλύσεις για το κάθε ζώδιο δείτε πατώντας ΕΔΩ

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles