Οι σεληνιακοί δεσμοί και ο κλήρος της τύχης στους Οίκους

Σεληνιακοί Δεσμοί και Κλήρος της Τύχης. Η παρουσία των σεληνιακών δεσμών και του κλήρου της τύχης προσδίδει επίσης κάποια χαρακτηριστικά στους Οίκους. Πριν δούμε ποια είναι αυτά θα αναφερθούμε στους σεληνιακούς δεσμούς.

Οι Σεληνιακοί Δεσμοί

Οι Σεληνιακοί Δεσμοί είναι τα δύο μαθηματικά σημεία του άξονα όπου η τροχιά της Σελήνης συναντά ή τέμνει την τροχιά της Γης. Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης ή αλλιώς το Κεφάλι του Δράκου σχετίζεται με την προσπάθεια του ατόμου να βελτιώσει την οικονομική του ευμάρεια συμβολίζοντας το μέλλον. Αντίθετα, ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης ή αλλιώς η Ουρά του Δράκου σχετίζεται με υποσυνείδητες συμπεριφορές του ατόμου συμβολίζοντας το παρελθόν.

Η παρουσία των σεληνιακών δεσμών και του κλήρου της τύχης στους 12 Οίκους

Σεληνιακοί Δεσμοί | Πρώτος Οίκος

Βόρειος Δεσμός: Η θέση αυτή σας προσφέρει προβολή. Τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σας. Μπορεί να αποκτήσετε κοινωνική καταξίωση και να κερδίσετε το θαυμασμό των άλλων.

Νότιος Δεσμός: Οι προσδοκίες σας και τα θέλω σας διαφέρουν από εκείνα του συντρόφου σας ή της οικογένειά σας. Θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή για να αποφύγετε τις προστριβές.

Κλήρος της τύχης: Το δρόμο προς την επιτυχία στρώνουν η ισχυρή θέληση μαζί με την αυτοπεποίθηση που σας χαρακτηρίζει.

Σεληνιακοί Δεσμοί | Δεύτερος Οίκος

Βόρειος Δεσμός: Διαχειρίζεστε σωστά τα οικονομικά σας με αποτέλεσμα να αποκτάτε υλικά αγαθά και άνεση στη ζωή σας.

Νότιος Δεσμός: Θα πρέπει να αποδεσμευτείτε από την ύλη και να στραφείτε προς την πνευματικότητα.  

Κλήρος της τύχης: Οι ευκαιρίες για οικονομική άνοδο και απόκτηση πλούτου δε θα λείψουν από τη ζωή σας.

Σεληνιακοί Δεσμοί | Τρίτος Οίκος

Βόρειος Δεσμός: Είστε φιλομαθείς με ροπή προς τις σπουδές. Σε αυτόν τον τομέα αλλά και γενικότερα στη ζωή σας έχετε τη στήριξη της οικογένειάς σας.

Νότιος Δεσμός: Μόλις ανακαλύψετε την κλίση σας σε κάποιο τομέα θα πρέπει να τα δώσετε όλα για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας πάνω σ’ αυτόν.   

Κλήρος της τύχης: Οι ευκαιρίες για ταξίδια και σπουδές δε θα λείψουν από τη ζωή σας.

Σεληνιακοί Δεσμοί | Τέταρτος Οίκος

Βόρειος Δεσμός: Η οικογένεια παίζει τον πρώτο ρόλο στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια κληρονομιά ή ακίνητη περιουσία.

Νότιος Δεσμός: Η οικογένεια δεν παίζει τον πρώτο ρόλο στη ζωή σας. Ζείτε στο σπίτι απλά και μόνο για να καλύπτετε τις βασικές σας ανάγκες. Ίσως όμως τελικά η στάση αυτή να αποτελέσει εμπόδιο στη δική σας ευτυχία.

Κλήρος της τύχης: Μέσα από μία οικογενειακή επιχείρηση ή δουλειά με συγγενείς θα βγείτε σημαντικά κερδισμένοι. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα κληρονομιάς.

Σεληνιακοί Δεσμοί | Πέμπτος Οίκος

Βόρειος Δεσμός: Η δημιουργία οικογένειας παίζει κομβικό ρόλο στη ζωή σας. Επίσης, ζείτε κάθε στιγμή με όλο σας το είναι.

Νότιος Δεσμός: Έχετε ξεπερασμένο τρόπο σκέψης τόσο για τον έρωτα όσο και για τα παιδιά. Η ανανέωση και η άμεση αλλαγή αντιλήψεων επιβάλλεται.

Κλήρος της τύχης: Είστε δημιουργικοί με έντονη δράση στα καλλιτεχνικά με αποτέλεσμα να επιτυγχάνετε τους στόχους σας στη ζωή. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά και την οικογένεια.

Σεληνιακοί Δεσμοί | Έκτος Οίκος

Βόρειος Δεσμός: Υπάρχουν ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη, ενώ παράλληλα η θέση σάς ευνοεί σε θέματα υγείας.

Νότιος Δεσμός: Πρέπει να προσέχετε πολύ την υγεία σας και να μην κουράζεστε υπερβολικά. Μία υπερκόπωση είναι πιθανή.

Κλήρος της τύχης: Είστε δυνατοί οργανισμοί και έτσι προστατεύεται το σώμα σας και η υγεία σας. Στα επαγγελματικά σας θα βγείτε κερδισμένοι.

Σεληνιακοί Δεσμοί | Έβδομος Οίκος

Βόρειος Δεσμός: Πιάνετε τον παλμό του τι συμβαίνει γύρω σας και αντιλαμβάνεστε τις προθέσεις των πολλών. Μπορεί να έχετε πολλαπλά οφέλη από κάποιο γάμο ή κάποια συνεργασία.

Νότιος Δεσμός: Φερόμενοι εγωιστικά μπορεί να διαλύσετε την προσωπική σας σχέση ή κάποια επαγγελματική συνεργασία.

Κλήρος της τύχης: Τα οφέλη από το γάμο σας ή τη δουλειά σας είναι πολλαπλά.

Σεληνιακοί Δεσμοί | Όγδοος Οίκος

Βόρειος Δεσμός: Μπορείτε να πετύχετε επαγγελματικά χειριζόμενοι τα οικονομικά άλλων. Επίσης, η θέση αυτή προσφέρει μακροβιότητα.

Νότιος Δεσμός: Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις επενδύσεις και στις συνεργασίες που διακυβεύονται πολλά χρήματα.

Κλήρος της τύχης: Τα κέρδη μπορεί να έρθουν από διαφορετική πηγή: γάμο, κληρονομιά, επενδύσεις, κ.α.

Σεληνιακοί Δεσμοί | Ένατος Οίκος

Βόρειος Δεσμός: Οι σπουδές και τα ταξίδια διευρύνουν τις γνώσεις σας αποκτώντας υψηλό μορφωτικό και πνευματικό επίπεδο.

Νότιος Δεσμός: Πρέπει να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και να ανακαλύψετε εκ νέου τη ζωή μακριά από προκαταλήψεις, «κλειστά» μυαλά και παρωχημένες αντιλήψεις.

Κλήρος της τύχης: Τα κέρδη σας μπορεί να έρθουν από το εμπόριο, τις σπουδές ή τα ταξίδια.

Σεληνιακοί Δεσμοί | Δέκατος Οίκος

Βόρειος Δεσμός: Η θέση αυτή ευνοεί την καριέρα σας αλλά και γενικότερα όλους τους τομείς της ζωής σας.

Νότιος Δεσμός: Είστε περισσότερο προσηλωμένοι στον υλικό τρόπο ζωής και καθόλου στον πνευματικό. Επίσης, είστε αρκετά τεμπέληδες.

Κλήρος της τύχης: Είστε πολύ τυχεροί στη ζωή σας και τα πηγαίνετε τέλεια στην επαγγελματική σταδιοδρομία σας.

Σεληνιακοί Δεσμοί | Ενδέκατος Οίκος

Βόρειος Δεσμός: Τα όνειρά σας παίρνουν σάρκα και οστά κυρίως λόγω των φίλων σας. Συμμετέχετε ενεργά σε ομάδες και συλλόγους.

Νότιος Δεσμός: Πρέπει να γίνετε πιο εκδηλωτικοί και δραστήριοι για να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους. Μη είστε συνεχώς κλεισμένοι στους τέσσερις τοίχους.

Κλήρος της τύχης: Οι καλές επαφές και οι φίλοι σάς βοηθούν να πετύχετε στα σχέδιά σας.

Σεληνιακοί Δεσμοί | Δωδέκατος Οίκος

Βόρειος Δεσμός: Η επιτυχία στη ζωή σας θα έρθει αθόρυβα δουλεύοντας στα μετόπισθεν. Οι ανταγωνιστές σας δεν θα καταφέρουν να σας βλάψουν όσο κι αν το προσπαθήσουν.

Νότιος Δεσμός: Προσοχή σε άτομα που κινούνται ύπουλα. Οι εγωιστικές σας τάσεις δεν σας βοηθάνε. Πρέπει να τις εξαλείψετε για να βγείτε κερδισμένοι.

Κλήρος της τύχης: Οι στόχοι σας υλοποιούνται παρασκηνιακά.

Ρώτα το Ταρωτώ

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles