ταρωτώ μαντικές τέχνες

Η Σελήνη στα Ζώδια | Μέρος Α

H παρουσία των πλανητών στα ζώδια | Η παρουσία της Σελήνης

Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, η Σελήνη βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στον Καρκίνο, έξαρσης στον Ταύρο, αδυναμίας στον Αιγόκερω και πτώσης στον Σκορπιό.

Η παρουσία της Σελήνης στα ζώδια: Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι και Καρκίνος

 Η Σελήνη στα Ζώδια | Η Σελήνη στο Κριό

Θετική επίδραση: Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό δυναμώνει το συναισθηματισμό που πηγάζει από αυτόν τον πλανήτη. Το έντονο συναίσθημα συνδυάζεται με το πάθος του Άρη, τον κυβερνήτη του Κριού. Δημιουργείται μία παρόρμηση και η εξέλιξη του ατόμου είναι γρήγορη και δυναμική. Στον άντρα Κριό η θέση της Σελήνης θα τον στρέψει σε αποφασιστικές γυναίκες που εκπέμπουν δυναμισμό. Αντίστοιχα, σε μία γυναίκα Κριό η ίδια θέση μπορεί να την κάνει να δρα δυναμικά και φεμινιστικά χάνοντας στοιχεία της θηλυκότητα της.

Αρνητική επίδραση: Ο παρορμητικός δεν είναι πάντα καλός οδηγός και μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα. Η συναισθηματική έξαρση που προκαλεί η παρουσία της Σελήνης σε συνδυασμό με την πολεμοχαρή διάθεση του Άρη μπορεί να σας προκαλέσουν εχθρικές αντιδράσεις.

 Η Σελήνη στα Ζώδια | Η Σελήνη στον Ταύρο (σε έξαρση)

Θετική επίδραση: Η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο (με κυβερνήτη την Αφροδίτη) προκαλεί σταθερότητα στα συναισθήματά σας. Αγαπάτε τη ζωή και θέλετε να προσφέρετε απολαύσεις και οικονομική ασφάλεια (χαρακτηριστικό της Αφροδίτης) στην οικογένειά σας. Όταν κάνετε παιδιά η έννοια για την εξασφάλιση αυτή γίνεται ακόμα πιο έντονη (Σελήνη).  Άλλη θετική επίδραση της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου είναι η αγάπη για τη φύση, τα ζώα αλλά και τις τέχνες.

Αρνητική επίδραση: Λόγω ζωδίου όταν οι οικονομικοί στόχοι γίνουν μοναδικός αυτοσκοπός γίνεστε άπληστοι. Επίσης, στις σχέσεις η ζήλια για τον ερωτικό σας σύντροφο μπορεί να σας οδηγήσει σε άσχημες και ακραίες αντιδράσεις.

Η Σελήνη στα Ζώδια | Η Σελήνη στους Διδύμους

Θετική επίδραση: Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο σπίτι του Ερμή, τον κυβερνήτη των Διδύμων, δημιουργεί μία τάση για φυγή και αναζήτηση άλλων εμπειριών. Τα συναισθήματα (Σελήνη) βρίσκονται σε πλήρη έκφραση και διάθεση για εξωτερίκευση (Ερμής). Λόγω της εύκολης προσαρμογής σας μπορείτε να ενστερνιστείτε δύο αντίθετες απόψεις με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε να κατηγορηθείτε για διπρόσωπη στάση. Με όπλο όμως το χιούμορ σας μπορείτε εύκολα να ξεφύγετε από ανεπιθύμητες καταστάσεις. Σας αρέσουν οι εξορμήσεις, τα ταξίδια και οι βόλτες.

Αρνητική επίδραση: Η αρνητική πλευρά της παρουσίας της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων επιφέρει αλλαγή στη ψυχική διάθεση και νεύρα, αλλά παράλληλα και πνευματική οξυδέρκεια και ευστροφία. Στην τελευταία περίπτωση όμως κινδυνεύετε να παρασυρθείτε από την αλαζονική σας συμπεριφορά και να χαρακτηριστείτε άσχημα από τον περίγυρό σας.

 Η Σελήνη στα Ζώδια | Η Σελήνη στον Καρκίνο (σε κυριαρχία)

Θετική επίδραση: Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο που κυβερνά δυναμώνει τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας και την προσωπικότητά σας. Προσφέρετε αγάπη και φροντίδα, είστε προστατευτικοί και γίνεστε πολύ καλοί γονείς. Η φαντασία σας είναι δημιουργική και ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με τις τέχνες.

Αρνητική επίδραση: Η Σελήνη στην αντίθετη όψη σάς κάνει να εγκαταλείπετε τη δράση και να πέφτετε σε οκνηρία. Η έλλειψη πίστης στο εαυτό σας αποτρέπει από την ανάληψη πρωτοβουλιών. Προσκολλάστε σε ανθρώπους και όταν πληγώνεστε από αυτούς μένετε κολλημένοι στο παρελθόν.

Σχετικό Άρθρο: Πλανήτες Ήλιος Σελήνη Ερμής

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles