ταρωτώ μαντικές τέχνες

Η Σελήνη στα Ζώδια | Μέρος Β

H παρουσία των πλανητών στα ζώδια | Η παρουσία της Σελήνης

Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, η Σελήνη βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στον Καρκίνο, έξαρσης στον Ταύρο, αδυναμίας στον Αιγόκερω και πτώσης στον Σκορπιό.

Η παρουσία της Σελήνης στα ζώδια: Λέων, Παρθένος, Ζυγός, Σκορπιός

Η Σελήνη στα Ζώδια | Η Σελήνη στο Λέοντα

Θετική επίδραση: Η παρουσία της Σελήνης στο Λέοντα με κυβερνήτη τον Ήλιο κατευνάζει την ευαισθησία αυτού του πλανήτη και δίνει στοιχεία δυναμισμού και ηγετικής διάθεσης. Είστε εκδηλωτικοί, σας αρέσει να περηφανεύεστε για ό,τι έχετε αποκτήσει και ταυτόχρονα να σας επαινούν για ό,τι έχετε καταφέρει.

Αρνητική επίδραση: Στην αντίθετη όψη, η παρουσία της Σελήνης, θα σας κάνει ψυχρούς και αλαζονικούς φτάνοντας σας στα όρια της αναισθησίας. Τα κατορθώματά σας θα σας οδηγήσουν στη μεγαλομανία και τον εγωισμό. Μπορεί να υποκύψετε σε καταχρήσεις και να καταχραστείτε την εξουσία που σας έχει δοθεί.

Η Σελήνη στα Ζώδια | Η Σελήνη στην Παρθένο

Θετική επίδραση: Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο με κυβερνήτη τον Ερμή στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα γύρω από την υγεία (Παρθένος). Αυτό σας οδηγεί με επιτυχία προς τα ιατρικά και φαρμακευτικά επαγγέλματα, ενώ μεγάλο μέλημά σας είναι η καθαριότητα και οι υγιεινές συνθήκες διαβίωσης. Ανήκετε το ζώδιο της προσφοράς οπότε σε κάθε εκδήλωσή της ζωής σας θέλετε να νιώθετε ότι προσφέρετε στο σύνολο.

Αρνητική επίδραση: Η σχολαστικότητα σας και η προσκόλλησή σας στη λεπτομέρεια σας κάνει υπεραναλυτικούς και πολλές φορές επικριτικούς με τους άλλους. Δεν είστε ευχαριστημένοι με τίποτα. Αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν για εσάς όπως τα περιμένετε γκρινιάζετε και μεμψιμοιρείτε διαρκώς για την «κακοτυχία» σας.

Η Σελήνη στα Ζώδια | Η Σελήνη στο Ζυγό

Θετική επίδραση: Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό με κυβερνήτη την Αφροδίτη αναζητάτε την ηρεμία γύρω σας. Είστε φιλικοί και προσιτοί και τα καταφέρνετε καλύτερα όταν πρόκειται να δουλέψετε με άλλους παρά μόνοι σας. Όπου υπάρχει πρόβλημα σας σώνει η διπλωματική σας στάση. Έχετε καλλιτεχνικό και φιλειρηνικό πνεύμα και επειδή δεν σας αρέσουν καθόλου οι συγκρούσεις  προτιμάτε να λύνετε όποια διαφωνία υποχωρώντας.

Αρνητική επίδραση: Στρέφεστε προς τις απολαύσεις και σας αρέσει να ματαιοπονείτε. Έχετε τάση να αποποιείστε τις ευθύνες σας και να ρίχνετε το βάρος στους άλλους. Η έλλειψη πρωτοβουλίας και η αναποφασιστικότητά σας σάς κάνει αναξιόπιστους στα μάτια των άλλων.

Η Σελήνη στα Ζώδια | Η Σελήνη στο Σκορπιό (σε πτώση)

Θετική επίδραση: Το γεγονός ότι η Σελήνη βρίσκεται σε πτώση στο ζώδιο του Σκορπιού με κυβερνήτη τον Πλούτωνα η θετική της επίδραση εμφανίζεται μειωμένη. Σε κάθε περίπτωση τα συναισθήματά σας (Σελήνη) σε ανθρώπους που είστε πιστοί και αφοσιωμένοι είναι πολύ έντονα. Τους περικλείετε με πολύ αγάπη.

Αρνητική επίδραση: Αυτός ο έντονος συναισθηματισμός που απορρέει από τον πλανήτη της Σελήνης μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες εκδηλώσεις. Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που τον χαρακτηρίζει η ζήλια και η καχυποψία και στην αρνητική όψη της Σελήνης τα συναισθήματα αυτά εκδηλώνονται στο μέγιστο βαθμό. Αν πληγωθεί δε από τους ανθρώπους που αγαπά με πάθος θα υψώσει εναντίον τους ένα τοίχος. Και προκειμένου να αποκατασταθεί η ηρεμία μέσα του υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αναζητήσει την εκδίκηση.

Σχετικό Άρθρο: Η Σελήνη στα Ζώδια | Μέρος Α

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles