ταρωτώ μαντικές τέχνες

Η Σελήνη στα Ζώδια | Μέρος Γ

H παρουσία των πλανητών στα ζώδια | Η παρουσία της Σελήνης

Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, η Σελήνη βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στον Καρκίνο, έξαρσης στον Ταύρο, αδυναμίας στον Αιγόκερω και πτώσης στον Σκορπιό.

Η παρουσία της Σελήνης στα ζώδια: Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος, Ιχθύες

Η Σελήνη στον Τοξότη

Θετική επίδραση: Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη με κυβερνήτη το Δία, ενισχύει τα συναισθήματά σας. Προσφέρετε απλόχερα καλοσύνη στον κόσμο και βρίσκετε πάντα τη δύναμη να συγχωρέσετε όποιον σας πλήγωσε. Δεν διαπραγματεύεστε με τίποτα την ανεξαρτησία σας και θέλετε να νιώθετε πάντα ελεύθεροι. Είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι, και αγαπάτε την περιπέτεια και τα ταξίδια. Σας αρέσει να φροντίζετε τα ζώα και είστε εξαιρετικοί στα αθλήματα.

Αρνητική επίδραση: Στην αντίθετη όψη της Σελήνης τη θέση της αισιοδοξίας παίρνει η αδιαφορία. Και η καλοσύνη γίνεται απερισκεψία. Αλλάζετε εύκολα γνώμη, δεν αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας και είστε πότε έτσι και πότε αλλιώς ανάλογα με την παρέα στην οποία βρίσκεστε.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω (σε αδυναμία)

Θετική επίδραση: Ο Αιγόκερως έχει για κυβερνήτη του τον Κρόνο, τον πλανήτη των περιορισμών και της αυστηρότητας. Έτσι λοιπόν η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω, επιβάλλει περισσότερο τα «πρέπει» του Κρόνου και μειώνει την έκφραση των συναισθημάτων. Παρόλο που βρίσκεται σε κατάσταση αδυναμίας αναδεικνύει τα προτερήματα του κυβερνήτη πλανήτη, αφοσίωση στο καθήκον, υπευθυνότητα, οργάνωση, συνέπεια, οριοθέτηση στόχων. Υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημα. Με σκληρή δουλειά ανταμείβεστε για τους κόπους σας.

Αρνητική επίδραση: Η ευαισθησία της Σελήνης εξαφανίζεται και γίνεστε σκληροί και αυστηροί με τον εαυτό σας αλλά και με τους γύρω σας. Τα «πρέπει» του Κρόνου σας απομακρύνουν από τις πραγματικές συναισθηματικές σας ανάγκες και σας επιβάλλουν πράγματα που δεν θέλετε. Απαισιόδοξα συναισθήματα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια.

Η Σελήνη στον Υδροχόο

Θετική επίδραση: Η Σελήνη στο σπίτι του Ουρανού (κυβερνήτης του Υδροχόου), του πλανήτη της επανάστασης και της αμφισβήτησης, μπορεί να σας παρασύρει σε μεγάλους έρωτες. Έρωτες όμως που αντιτίθενται στα «πρέπει» και τα «μη» της κοινωνίας με αποτέλεσμα να προκαλούνται αντιδράσεις. Με τη Σελήνη στον ζώδιό σας αγαπάτε τις επιστήμες και ειδικά την τεχνολογία. Βοηθάτε τους άλλους ακόμη και με προσωπικό κόστος και πάντα αναζητάτε την ανεξαρτησία σας.

Αρνητική επίδραση: Αυτή η ανάγκη για ανεξαρτησία στην αντίθετη όψη της Σελήνης μπορεί να φέρει σε αδιέξοδο τις σχέσεις σας στον ερωτικό τομέα. Γίνεστε συναισθηματικά ευμετάβλητοι και ο περίγυρός σας δυσκολεύεται να σας κατανοήσει.

Η Σελήνη στους Ιχθύες

Θετική επίδραση: Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύες με κυβερνήτη τον Ποσειδώνα σας προκαλεί έντονο συναισθηματισμό. Είστε γεμάτοι καλοσύνη και καλή διάθεση και προσφέρετε τη βοήθειά σας ακόμη και στα όρια της αυτοθυσίας. Έχετε ταλέντο στις τέχνες και τα γράμματα και με τη φαντασία σας μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά.

Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική της όψη στο ζώδιο των Ιχθύες η Σελήνη προκαλεί ουτοπικά συναισθήματα και αυταπάτες. Αν πληγωθείτε απομονώνεστε και κλείνεστε στον εαυτό σας, ενώ επηρεάζεστε σε αρκετό βαθμό από τους γύρω σας. Αυτό επηρεάζει κατά συνέπεια και την προσωπική σας πορεία στη ζωή. Δηλαδή, μία καλή παρέα μπορεί να σας βοηθήσει να αναδείξετε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, ενώ μία κακή σε λάθος επιλογές. Επίσης, ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σας μπορεί να σας κάνει διαχυτικούς ή ακόμη και αδιάκριτους.

Σχετικό Άρθρο: Η Σελήνη στα Ζώδια | Μέρος Α

Σχετικό Άρθρο: Η Σελήνη στα Ζώδια | Μέρος Β

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles