Η Σελήνη περιστρέφεται γύρω από τη Γη, δηλ. διατρέχει όλο το ζωδιακό κύκλο σε 28 περίπου ημέρες. Άρα η επίδραση της στον άνθρωπο μπορεί να διαρκέσει από μια ημέρα έως τέσσερις εβδομάδες, όταν έχουμε έκλειψη τότε η επίδραση της μπορεί να διαρκέσει και μήνες. Η σελήνη επηρεάζει την διάθεση μας, τη συμπεριφορά μας προς τους άλλους, και τον συναισθηματικό μας κόσμο. Στην Αστρολογία η Σελήνη συμβολίζει τη γυναίκα, αλλά ο κύριος σκοπός μιας διέλευσης της σελήνης είναι να σας φέρει κοντά με τον ψυχικό σας κόσμο που συνήθως προσπαθείτε να κρύβετε από τους άλλους.

Η σελήνη κυβερνά το Καρκίνο, οι αστρολόγοι ξέρουν  ότι είναι καλό να ξεκινάμε μια σημαντική δραστηριότητα αμέσως μετά τη νέα σελήνη. Άλλοι συσχετισμοί με τη σελήνη είναι οι εξής: γέννηση, ο τοκετός και μητρότητα, το πεπτικό σύστημα, γυναικείο στήθος, η θρέψη, ψυχικές παθήσεις, συνδέεται επίσης με την οικία μας, την οικογένεια, τους προγόνους.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΚΡΙΟ  

Είστε ευφάνταστοι και ίσως σε υπερβολική υπερδιέγερση και ζείτε κυρίως σε έναν ιδεατό κόσμο, σε νου και στα συναισθήματα. Είστε κάπως ανυπάκουοι και ανεξάρτητοι. Αντιπαθείτε τον περιορισμό και δεν δέχεστε εύκολα μια υποδεέστερη θέση.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΤΑΥΡΟ  

Σας χαρίζει μια κοινωνική στάση, στην οποία παίζουν σημαντικό ρόλο η εμμονή, η υπομονή και μια ήρεμη σταθερότητα, αλλά μερικές φορές έχετε την τάση να εμφανίζετε ζήλια, περηφάνια και άδικο πείσμα και μπορεί να μείνετε μόνοι με αυτό τον τρόπο.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ  

Η θέση αυτή σας χαρίζει μια κλίση προς τα βιβλία, το γράψιμο, τη μελέτη, την επιστήμη και την φιλολογία και προσφέρει την πιθανότητα κάποιας επιτυχίας σε έναν από αυτούς τούς τομείς. Ίσως να ταξιδεύετε συχνά, αλλά κυρίως σύντομα ταξίδια.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ  

Σας αρέσει η ποικιλία και η διάθεση και τα κέφια σας διαφέρουν πολύ από μέρα σε μέρα.Έχετε κάποια τάση προς τη λιτότητα, την οικονομία και τη προσεκτικότητα. Εκτιμάτε το χρήμα και τη ιδιοκτησία και δεν σας αρέσει να τα βλέπετε να σπαταλώνται.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ  

Διαθέτει φαντασία, ιδεαλισμό, γενναιοδωρία και ζήλο. Είστε ειλικρινής φίλος και εραστής και έχετε την ικανότητά να γίνεστε δημοφιλείς. Η θέση αυτή δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για οικονομικά θέματα, πρέπει να προσέχετε γενικά τις υπερβολές!

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗ ΠΑΡΘΕΝΟ  

Ίσως να αποκτήσετε φίλους και δημοτικότητα, αλλά δεν θα είστε υπερβολικά φιλόδοξοι ή ανυπόμονοι να ανέλθετε, επειδή σας αρέσει καλύτερα να ζείτε ήρεμα και να μην έρχεστε πολύ στο προσκήνιο. Θα προσαρμόζεστε στις συνθήκες και δεν θα επιδιώκετε να τις υποτάξετε στη θέληση σας.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ  

Είναι πιθανόν να σας χαρίσει μια ευχάριστη και κοινωνική συμπεριφορά και να ενεργοποιήσει τη συναισθηματική όψη της φύσης σας, αλλά πρέπει να προσέξετε να μην γίνετε υπερβολικά ανέμελοι και αδιάφοροι. Δημιουργεί έναν δεσμό ανάμεσα σε σας και σε έναν από τούς γονείς πιθανόν τη μητέρα σας.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ  

Επειδή διαθέτετε μάλλον ισχυρή θέληση, είστε προετοιμασμένοι να επιδιώξετε επίμονα την εκπλήρωση των όσο έχετε αποφασίσει. Αυτό σας χαρίζει κάποια πρακτική ικανότητα και τη δυνατότητα για δραστήρια εργασία παρόλο που εκτιμάτε την άνετη ζωή και τον ευχάριστο χρόνο.Ίσως να είστε κάπως απότομοι και να μιλάτε ανοιχτά μερικές φορές.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ  

Έχετε τη τάση να είστε υπερβολικά ενθουσιώδης η ανήσυχοι για ότι κάνετε, είτε πρόκειται για κοινωνικές σχέσεις, επιχειρήσεις ή διανοητική εργασία. Δίνεστε απόλυτα σε αυτό που κάνετε και έχετε τον ίδιο ζήλο για τα ενδιαφέροντα των άλλων όπως και για τα δικά σας. Υπάρχει δυνατότητα να ταξιδεύετε συνεχώς.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  

Έχετε την υπομονή και την επιμονή να ακολουθείτε εκείνο που αποφασίσατε και παρόλο που μπορεί να αντιμετωπίσετε πολλές αγωνίες και δοκιμασίες, θα δείχνετε μεγάλη εμμονή. Διαθέτετε σύνεση και προσεκτικότητα, μια εκδηλωμένη πρακτική ικανότητα και ένα επιχειρηματικό ένστικτο.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ  

Αυτή η θέση ενισχύει την φαντασία και την ενόραση και χαρίζει μια διεισδυτική ματιά μέσα στην ανθρώπινη φύση. Σας φέρνει μπροστά στο κοινό, το πλήθος και ίσως σας χαρίσει φίλους, γνωριμίες και αρκετή κοινωνική επιτυχία,μέσω της οποίας θα ανέλθετε στο κόσμο. Έχετε κάποιες ικανότητες για πολιτικό, εκπαιδευτικό και επιστημονικό έργο.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ  

Συνήθως προσαρμόζεστε με τους ανθρώπους και η άνεση σας εξαρτάται κυρίως από το είδος των ατόμων που σας περιβάλλουν και από τις συνθήκες της καθημερινής ζωής. Πιθανόν να είστε λίγο μέντιουμ και ίσως να αναπτύξετε κάποια ψυχική ικανότητα. Υπάρχει πιθανότητα ταξιδιών και πολλές αλλαγές τόπου διαμονής.


Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ο πιο ολοκληρωμένος χώρος μεταφυσικής και μελλοντολογίας.
Χαρτομαντεία Ταρώ μέσα από 42 μαντικές τράπουλες.
Σεμινάρια Χαρτομαντείας Ταρώ και Μαγείας.
Πανίσχυρα Ξόρκια, Αποκρυφισμός, Πνευματικές Εργασίες.
Ερωτική Μαγεία, Επαναφορές και δέσιμο συντρόφου.
Υλικά Μαγείας, Πανίσχυρα Χειροποίητα Φυλαχτά.
Μέντιουμ, Λύσιμο Μαγείας, Εξορκισμοί Χώρων, Εργασίες Ευημερίας.
Ηούς 83 Αθήνα , Κάτω Πετράλωνα
Τηλ.: 2103477211 – 6986587147
Επίσημη Ιστοσελίδα : www.taroto.gr

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles