1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα σας! Είχα σχέση με τον Μάνο και έχουμε χωρίσει. Ήμασταν και οι δύο σε παράλληλη σχέση. Στο διάστημα που είμαστε χωρισμένοι έμαθα από κοινούς γνωστούς ότι έκανε και έλεγε πράγματα πίσω από την πλάτη μου, που δεν είχαν καμία σχέση με αυτά που βίωνα εγώ μαζί του!!! Θέλω να μου πείτε ένιωσε αυτός κάτι για εμένα; Βλέπετε επανασύνδεση; Θέλω να τονίσω εδώ ότι εγώ ήμουν έτοιμη να χωρίσω για να είμαι μαζί του αφού είχαμε 5 χρόνια σχέση καθαρά ερωτική! Είναι ένας άνθρωπος που είχαμε και στο παρελθόν σχέση και επέστρεψε και κάναμε σχέση υπό πολύ δύσκολες συνθήκες και πάλι έφυγε!  Έμαθα επίσης ότι πολλοί φίλοι μας κοινοί τον έχουν απομακρύνει και δεν μιλάνε γιατί δεν είναι ειλικρινής άνθρωπος. Τι να πω πραγματικά έχω πολλές απορίες. Γιατί και πως άλλαξε έτσι.  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων περιμένω την απάντηση σας.

Το ψευδώνυμο μου: Μαίρη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Μαίρη, η κάρτα σου το δέκα σπαθί δηλώνει πώς πρέπει επειγόντως να απομακρυνθείς από αυτό το άτομο αν επιθυμείς να περισώσεις την υπόληψή σου η τουλάχιστον ότι έχει απομείνει από αυτήν. Μπλοκάρισέ τον από παντού γιατί φοβάμαι πως θα σε εκθέσει περισσότερο. Προσπάθησε όπως μπορείς να τον ξεχάσεις, σου έδειξε το χειρότερό του πρόσωπο, δεν σου αξίζει αυτή η συμπεριφορά.

μέντιουμ άρης

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε χωρισμένοι 2 μήνες και 10 μέρες. Ήμασταν μαζί 1 μισή χρόνο. Πηγαίναμε σοβαρά για γάμο. Θα παντρευόμασταν στις 20 Ιουλίου το καλοκαίρι. 3 Μαρτίου σε έναν καβγά τσακωθήκαμε άσχημα σε σημείο να χωρίσουμε όπου το ζήτησε αυτός γιατί πιέστηκε πολύ. Μπλεχτήκαν οι οικογένειες και ιδιαίτερα η δική του οικογένεια δεν με θέλει στη ζωή του. Αυτός νιώθει πράγματα ακόμα για μένα; Με αγαπάει ή με ξεπερνάει; Θα ξανά είμαστε μαζί; Η θέλει να προχωρήσει στη ζωή του; Έχει βρει άλλη; Η θέλει να μείνει μόνος του.

Το ψευδώνυμο μου: Αγάπη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Αγάπη, το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι σαφώς ανώριμο και απαράδεκτα αναποφάσιστο. Η κάρτα σου το δύο καρό επιβεβαιώνει  τον χαρακτήρα του . Δυστυχώς πολύ εύκολα επηρεάζεται από τον κοινωνικό του περίγυρο και μου κάνει εντύπωσή πως αυτό δεν το γνώριζες. Τώρα τι μπορείς να κάνεις; Μείνε αδιάφορη φαινομενικά τουλάχιστον, δεν αξίζει να γνωρίζει  την πραγματική σου κατάσταση και μην έρθεις σε επαφή μαζί του. Εκεί που έφθασαν τα πράγματα δεν πιστεύω πώς υπάρχει επιστροφή από την πλευρά του, και ίσως για σένα να είναι ότι καλύτερο αφού έχει αποδείξει περίτρανα την μηδαμινή του αξία σαν άνθρωπος και σαν άνδρας.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Αρχικά η προσέγγιση έγινε από εκείνον και υπήρχε ενδιαφέρον και επικοινωνία για έναν χρόνο. Επεδίωξε να συναντηθούμε άλλα αρνήθηκα για διαφόρους λόγους. Όταν “πάγωσε” η επικοινωνία μας ξανασυνεχίστηκε αργότερα με καλή έκβαση, μπορώ να πω. Είχα τις αμφιβολίες μου για το τι νιώθει και αν το ζητούμενο από την πλευρά του ήταν καθαρά ερωτικό-σεξουαλικής φύσης. Λίγο πριν σταματήσει η μεταξύ μας επικοινωνία δεν μου άρεσε ο τρόπος. Ένιωθα πως “κυνηγάω”, εγώ μια κατάσταση. Σαν να εκδικήθηκε για την τότε μου άρνηση, συν ότι πόσταρε και φωτό με άλλο πρόσωπο (που αμφιβάλω, αν είναι μαζί). Ακόμη και εσείς αρχικά μου δώσατε θετική απάντηση και μετά κάθετα αρνητική. Τελικά τι συμβαίνει και τι θα γίνει; Θα ήθελα μια ξεκάθαρη απάντηση – πρόβλεψη.

Το ψευδώνυμο μου: Zebra17

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Zebra17, Για ακόμα μία φορά θα επαναλάβουμε τα ίδια πράγματα. Η κάρτα σου το τρία σπαθί σου δηλώνει πως αυτό το άτομο μόνο, να σε πληγώνει μπορεί και μάλιστα ότι ώρα του κάνει κέφι. Είναι πια καιρός να καταλάβεις τι ακριβώς παιχνίδι παίζει πίσω από την πλάτη σου και να το βάλεις στα πόδια όσο είναι ακόμα καιρός, διαφορετικά η θέση σου κάθε μέρα θα κατεβαίνει και χαμηλότερα.      

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαι με ένα παιδί περίπου έναν χρόνο και κάτι. Περάσαμε από αρκετές εντάσεις. Είναι λίγο δύσκολος σαν χαρακτήρας και αρκετά κλειστός. Τους τελευταίους 8 μήνες είμαστε αρκετά κάλα, αν και εγώ λίγο μαγκωμένη εξαιτίας των παλιών μας εντάσεων. Θα ήθελα να μάθω αν όντως έχει ηρεμήσει, η άπλα δε μιλάει για να μη δημιουργηθούν περαιτέρω εντάσεις. Επίσης υπάρχει προοπτική να προχωρήσει αυτή η σχέση; Εγω αυτούς τους μήνες έχω δεθεί αρκετά μαζί του, δεν ξέρω για αυτόν όμως μιας που είναι τόσο κλειστός που δεν εκφράζει καν τα συναισθήματα του.

Το ψευδώνυμο μου: lilika

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη lilika, απλά και μόνο πως βρίσκεται μαζί σου όλον αυτόν τον καιρό δηλώνει τα αισθήματά του για σένα. Μην περιμένεις τον άλλον να σκέπτεται όπως εσύ, δεν πάει έτσι. Άφησε την κατάσταση να εξελιχθεί και να ωριμάσει στην ώρα της και μην βιάζεις τα πράγματα γιατί αυτό μπορεί να αποβεί εις βάρος σου. Διασκέδασε και απόλαυσε μαζί του την σχέση σας και μην πιέζεις μην γκρινιάζεις μην δηλητηριάζεις την αγάπη σας.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Αγαπητή ομάδα Ταρωτώ σας εμπιστεύομαι απόλυτα! Θα ήθελα να μάθω αν με έχει στο μυαλό του ο Β. Όντως υπήρξε ερωτευμένος μαζί μου; Όλα αυτά που μου έλεγε, ήταν αληθινά; Κι αν υπάρχει περίπτωση να επικοινωνήσει εκείνος πρώτος μαζί μου. Δυστυχώς κράτησε λίγο η σχέση μας, όμως ήταν τόσο έντονη…! Εγώ έφταιξα για αυτό, όμως το μετάνιωσα. Θέλω να πιστεύω πως ίσως είμαστε μαζί ξανά …. Τι πιστεύετε???

Το ψευδώνυμο μου: Ευαγγελία
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Ευαγγελία, η κάρτα σου είναι το τρία καρό και σου λέει πως ο Β. έχει προχωρήσει σε κάτι άλλο στη ζωή του με κάποια που πιθανώς να γνώριζε και την εποχή πού είχατε αυτή την σύντομη σχέση. Τα λόγια που σου έλεγε όταν τα έλεγε φυσικά τα εννοούσε τότε, όμως τώρα δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την ώρα βέβαια. Δεν μπορώ να προβλέψω κάτι για τόσο πολύ αργότερα. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles