1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Θα έχουμε ξανά επανασύνδεση με τον Θοδωρή μεταξύ μας η θα προκύψει με την καινούργια χρόνια κάτι νέο στην ζωή μου; Αξίζει να παραμείνω η μήπως τσάμπα σπαταλάω τον χρόνο μου μαζί με αυτόν; Και επίσης αν θα παραμείνω μονιμά στην δουλειά στην οποία βρίσκομαι. είμαι με σύμβαση. Σας ευχαριστώ!!!! Περιμένω σύντομα απάντηση σας!!!!

Το ψευδώνυμο μου: Sunshine34
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Sunshine34, πραγματικά στο  μέλλον σου πέφτει μία πολύ σημαντική γνωριμία. Φυσικά στο χέρι σου είναι αν θέλεις να παραμείνεις περιμένοντας μία ιδανική επανασύνδεση, με τον  Θοδωρή ο οποίος μοιάζει αναποφάσιστος και αρκετά ανώριμος. Εξαρτώνται όλα  αποκλειστικά από εσένα. Εσύ τι θέλεις. Όσο για την εργασία σου, είναι πιθανόν να παραμείνεις μόνιμα εκεί που βρίσκεσαι τώρα. Σου εύχομαι τα καλύτερα.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Το άτομο που με ενδιαφέρει πήρε διαζύγιο πριν ένα χρόνο. Εμείς βγαίνουμε φιλικά εδώ και λίγους μήνες. Λέει πως νιώθει κάτι για μένα αλλά δεν είναι έτοιμος για σχέση. Τελικά έχει αισθήματά για μένα; υπάρχει πιθανότητα δημιουργίας σχέσης και οικογένειας? Υπάρχει κάτι άλλο στη Ζωή του? Πως να τον κάνω να ξεκαθαρίσει τη θέση του?

Το ψευδώνυμο μου: Μικα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Μικα, ο Μιχάλης σου έχει ήδη ξεκαθαρίσει το πώς αισθάνεται για σένα. Είπε κάτι. Τώρα εσύ τι ακριβώς θέλεις να ξεκαθαρίσει;;Καταλαβαίνω πως τρέφεις τρυφερά αισθήματα για εκείνον αλλά μοιάζει να μην θέλει να σου αποκαλύψει ακόμα τα σχέδιά του. Αν υπάρχουν σχέδια. Προφανώς  χρειάζεται χώρο και χρόνο. Όπως και να έχει καλό θα ήταν να μην δοκιμάσεις να τον πιέσεις γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να γυρίσει  εναντίον σου. Αφού λοιπόν τον θέλεις ίσως θα πρέπει να περιμένεις αρκετά περισσότερο από ότι υπολόγιζες. Διαφορετικά δε γνωρίζω πώς θα αντιδράσει.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είχα άσχημες εμπειρίες και από γάμο και από σχέση.. εδώ και 31/2 χρόνια περίπου είμαι μόνη.. θέλω να ξαναφτιάξω τη ζωή μου αλλά οι γνωριμίες που κάνω δεν προχωρούν και απογοητεύτηκα.. εδώ και λίγες μέρες γνώρισα κάποιον ο οποίος είναι στα 60 και ζυγός… μου άρεσε και του άρεσα.. ήθελα να δω αν θα προσχώρηση αυτή η σχέση..

Το ψευδώνυμο μου: Lion13
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Lion13, ότι εμπειρίες κι να είχες  πάνε τελείωσαν τώρα ξεκινάς απ’ την  αρχή. Το άτομο που γνώρισες  φαίνεται να είναι  ώριμο και μοιάζει να  σκέπτεται θετικά για σένα. Αν αποφασίσεις να προχωρήσεις μαζί του είναι πολύ πιθανόν να ανακαλύψεις  κι άλλα καλά πράγματα για τον χαρακτήρα του, κι εκείνος να καταλάβει πως εσύ είσαι η μελλοντική του συνοδοιπόρος. Υπάρχουν απορίες, ερωτήματα, αλλά είναι φυσιολογικό αφού στην ουσία κάνεις μία κυριολεκτική  επανεκκίνηση στην ζωή σου.  Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και σου εύχομαι ακόμη καλύτερα.

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Αρκετά χρόνια παντρεμένη και με δυο παιδιά ο γάμος μου πέρασε μια μεγάλη κρίση, εντάσεις, απομόνωση, παρουσία τρίτου προσώπου από την μεριά του μας οδήγησαν ένα βήμα πριν το χωρισμό. Με πολύ υπομονή και αναθεώρηση όλων των γεγονότων καταφέραμε κ να ξαναπροσπαθήσουμε για το καλό κ το δικό μας κ των παιδιών μας, υπάρχει αγάπη κ χημεία η οποία χάθηκε με την παρόδου του χρόνου κ εκεί που τα πηγαίναμε μια χαρά βλέπω ότι το τρίτο πρόσωπο εξακολουθεί να τον ενοχλεί χωρίς ανταπόκριση από μέρους του, ωστόσο δεν σας κρύβω ότι με πιάνει φόβος κ ανασφάλειας κ τάσεις έντονης μελαγχολίας, δεν ξέρω πλέον πως να το χειριστώ..,τι άλλο να κάνω;Θέλω να μάθω την πορεία εξέλιξης του γάμου μου;Θα φύγουν αυτές οι μαύρες μέρες από την ζωή μου;Θα γίνουν τα πράγματα καλύτερα;

Το ψευδώνυμο μου: Αγαπούλα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Αγαπούλα, καταλαβαίνω πόσο έχεις υποφέρει στο παρελθόν μα νομίζω πως με κάποιον τρόπο πρέπει να προσπαθήσεις  να μην τα σκέπτεσαι ξανά και ξανά γιατί δεν βοηθάς  τον εαυτό σου  τον άνδρα σου να προχωρήσετε την ζωή σας. Ξέχασε το παρελθόν  και προσποιήσου ότι τώρα ξεκινάτε μαζί, με κοινό όραμα την ευτυχία τής οικογένειάς σας. 

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτεσαι για μένα. Μ αγαπάει; μήπως σκέφτεται κάποια άλλη; το μέλλον μας θα είναι καλό; Το τελευταίο διάστημα το σκέφτομαι συνέχεια και δεν μπορώ να ηρεμίσω. Ώρες ώρες πιστεύω ότι δε θέλει εμένα αλλά κάποια άλλη. Φυσικά δεν έγινε στα καλά καθούμενα αυτό. Είχε μια συνάντηση με την πρώην του. Και μετά είδα κάποια μυνηματα από τα όποια κατάλαβα ότι αυτή δε τον έχει ξεπεράσει. Και σκέφτομαι μήπως δε την έχει ξεπεράσει ούτε και αυτός. Μου λέει ότι μ αγαπάει αλλά δεν ξέρω τι να πιστέψω. Φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα ξαναβρεθούν και τρελαίνομαι.

Το ψευδώνυμο μου: Μπελα

Φίλη μου Μπελα, το να περνάς την ώρα σου με τόσο δυσάρεστες φαντασιώσεις, γιατί αυτό είναι φαντασιώσεις και τίποτε άλλο. Σε περίπτωση που θα συνεχίσεις  έτσι  σίγουρα θα χάσεις  τον άντρα σου με τόσο δημιουργική ζήλια σαν την δική σου. Τι σημαίνει φοβάμαι και τρελαίνομαι;; Ζήλια παθολογική.  Όλοι οι άνθρωποι  με λίγη ζήλια  κολακευόμαστε άλλοι διασκεδάζουν, αλλά η δική σου ενοχλεί και μπορεί να καταστρέψει  ότι έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα.  Πρόσεχε το κακό συμβαίνει ευκολότερα απ’ το καλό.

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles