Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 07/02/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας…Το άτομο που προανάφερα είναι σε γάμο…εδώ είμαι ελεύθερη…η γνωριμία μας ξεκίνησε 24 Δεκεμβρίου του 2017….η σχέση μας είναι καθαρά σεξουαλική…βρισκόμαστε μια φορά το μήνα. θέλω να δείτε αν έχει αισθήματα για έμενα. Πως είναι η σχέση του με τη σύζυγο του. Επίσης έμαθα ότι έχει μεγάλο πρόβλημα με τα οικονομικά επαγγελματικά του…θα συνεχίσουμε μαζί; έτσι όπως είμαστε. Τι θα γίνει από εδώ κ στο εξής. Ευχαριστώ πολύ….

Το ψευδώνυμο μου: Ανεμώνη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Ανεμώνη, αν τον πιέσεις θα φύγει γιατί είναι πιεσμένος από πολλά σημεία. Προβλήματα στο γάμο του, και στα επαγγελματικά του. Σίγουρα έχει συναισθήματα αλλιώς δεν θα ερχόταν να σε συναντήσει. Δεν υπάρχει χωρισμός μεταξύ σας. Άλλωστε στο μέλλον προβλέπετε να έρθετε πιο κοντά σαν ζευγάρι. Να έχεις γλυκιά συμπεριφορά και θα πάνε όλα καλύτερα στη σχέση σας.

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γνωρισθήκαμε σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών σε ένα νησί στις Κυκλάδες, πάντα έντονη η έλξη, μαγική και ανεξήγητη πάντα αφοπλιστικά ειλικρινής και οι δυο. Έγιναν αρκετές φορές προσπάθειες επανασύνδεσης χωρίς ωστόσο να κρατήσει. Τον θυμάμαι και τον σκέφτομαι πάντα ωραία. Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης εκείνος τι σκέφτεται;

Το ψευδώνυμο μου: Wondering

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Λίγο περίεργη περίπτωση. Υπάρχει κι άλλο πρόσωπο στη ζωή του. Θέλει αρκετές προσπάθειες για να καταφέρεις αποτέλεσμα. Αφού είναι ειλικρινής θα έπρεπε να σου πει κάποιες αλήθειες. Έχει συναισθήματα για σένα αλλά κάνει πίσω γιατί δεν είναι ξεκαθαρισμένος στο τι θέλει να πράξει. Ζήτησέ του μία συνάντηση και θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση για να μπορέσεις κι εσύ να προχωρήσεις.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Εγώ η Ν. θα είμαι με τον Δ. μαζί με αγαπάει νιώθει αισθήματα αγάπη και ερωτά για εμένα και τώρα για ποιο λόγο έχει απομακρυνθεί και για τι με την γυναίκα του την Άννα πως τα πάνε πιστεύεται ότι κάποια στιγμή θα χωρίσουν θα ήθελα να μου απαντήσετε με ειλικρίνειας και σεβασμό και για ότι βλέπετε σας ευχαριστώ για την πρόβλεψη σας

Το ψευδώνυμο μου: Λιλικά

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δεν βλέπω χωρισμό ανάμεσα στη γυναίκα του και σε αυτόν. Έχει όμως συναισθήματα για σένα και θα επιστρέψει στο μέλλον. Θα υπάρχει όμως ένα κλίμα ασταθή. Πότε θα τον νιώθεις κοντά σου και πότε θα τον χάνεις. Θα σου έλεγα να αφήσεις αυτή τη σχέση γιατί στο μέλλον δεν θα σε αφήσει να εξελιχθείς και στεριώσεις σε κάποια νέα γνωριμία.  

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γνωριστήκαμε εδώ και λίγους μήνες μέσω Facebook. Από την αρχή που μιλήσαμε υπήρξε μια αμοιβαία έλξη. Ξαφνικά διακόψαμε να μιλάμε. Έγινε απόμακρος και ψυχρός προς απέναντι μου χωρίς να έχουμε τσακωθεί. Πιστεύω ότι έχουν εμπλακεί πολλά πρόσωπα για να μην προχωρήσει η κατάσταση αυτή. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποια μπερδεμένη κατάσταση

Το ψευδώνυμο μου: Ολιβ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Η διακοπή της νέας αρχής που είχατε κάνει έγινε γιατί υπήρχε τρίτο πρόσωπο. Και είχαν επέμβει τρίτα άτομα από το φιλικό του περίγυρο. Δεν βλέπω να έχετε επανασύνδεση και καλύτερα μην συνεχίσεις την επικοινωνία σου μαζί του. Θα σε συμβούλευα να προχωρήσεις και το μέλλον σου επιφυλάσσει εκπλήξεις.  

ερωτική συναστρία

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ζούσαμε τη μεγάλη αγάπη. Χωρίσαμε από παρεξήγηση, και ο εγωισμός δεν μας άφησε να ξανά έρθουμε κοντά. Ωστόσο εκείνος έκανε σχέση με μια 15 χρόνια μικρότερη του που έχει κ ένα παιδί. Σε κάποια πρόσφατα μηνύματα, δεν μου είπε ότι δεν με αγαπάει, αλλά ότι δεν μπορεί να με ξανά εμπιστευτεί. Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να ξανά ήμαστε μαζί? Για αυτήν έχει αισθήματα?

Το ψευδώνυμο μου: 3η ευκαιρία

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή 3η ευκαιρία, δεν είναι οριστικός ο χωρισμός σας. Πρόκειται για δύσπιστο άτομο και καθόλου επικοινωνιακό. Κι όμως έχει συναισθήματα για σένα αλλά δεν θα κάνει καμία κίνηση για σε προσεγγίσει, όσο υπάρχει αυτή η γυναίκα στη ζωή του. Στο μέλλον θα έχεις ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αλλά με αρκετά θέματα γιατί με δυσκολία θα πάρει απόφαση να την χωρίσει.

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles