1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Ο σύζυγος μας άφησε για κάποια άλλη γυναικά κι ενώ εγώ τον έχω συγχωρήσει και τον αγαπάω δεν έχει αλλάξει κάτι. Υπάρχουν και δυο παιδιά. Δεν ξέρω, έφυγε, είπε πολλά ψέματα έχει περάσει καιρός και ακόμα πονάω το ίδιο. Δεν με νοιάζει τίποτα μονό να ξαναγυρίσει σε μας. Θα τα ξαναβρούμε ποτέ; Έχει θελήση αυτός γιατί εγώ για αυτό ζω.

Το ψευδώνυμο μου: Λένα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου Λένα, καταλαβαίνω απόλυτα την μεγάλη σου επιθυμία να επιστρέψει ο σύζυγός σου, αλλά και η κάρτα σου ο ιεροφάντης δηλώνει πώς ούτε το σύμπαν δέχεται αυτόν τον χωρισμό. Πιστεύω  πως  κάποια στιγμή θα καταλάβει τι ακριβώς έχει κάνει και μετανιωμένος θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην οικογένειά του. Δεν είναι πολύ μακριά αυτή η μέρα, κάνε υπομονή και κάνε μόνο θετικές σκέψεις. 

μέντιουμ άρης

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε μαζί εδώ και δυο εβδομάδες. Αυτός παντρεμένος σε ένα γάμο που δεν είναι καλά και εγώ πρόσφατα χωρισμένη από σχέση επτά χρόνων. Με βοήθησε να ξεκολλήσω από την σχέση μου γιατί στην αρχή ήταν φιλικό το ενδιαφέρον. Τώρα μου λέει ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου. Θα είμαστε μαζί σαν κανονικό ζευγάρι γιατί νιώθω πολύ όμορφα μαζί του! Θα χωρίσει αυτός;

Το ψευδώνυμο μου: Ria
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Ria, δεν νομίζεις  πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα και μελλοντικά σχέδια; Δύο εβδομάδες μπορούν απλά να δημιουργήσουν κάποια συναισθήματα αλλά να κάνεις σχέδια για το μέλλον από τώρα είναι υπερβολή. Απόλαυσε  τις χαρές των πρώτων όμορφων εβδομάδων δίχως να σκοτίζεσαι για το αύριο που έτσι κι αλλιώς κανείς δεν γνωρίζει. Η κάρτα σου πάντως είναι το δύο κούπα που μιλάει για μία καινούρια αγάπη σε εξέλιξη.  

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας. Το άτομο αυτό με έχει απασχολήσει πολύ το τελευταίο εξάμηνο είχαμε ένα φλερτ, ερχόμαστε πιο κοντά αλλά ξαναχανόμαστε πάλι. Δεν μου έχει ανοιχτεί ποτέ για το τι νιώθει αλλά μες την επικοινωνία μας μου έχει πει κάποια πράγματα. Τους τελευταίους 2 μήνες δεν έχουμε επικοινωνία λόγο μπλεγμένων καταστάσεων. Θα ήθελα μάθω τι νιώθει, αν θα ξαναεπικοινωνήσουμε κι αν θα εξελιχθεί αυτό το πλατωνικό…

Το ψευδώνυμο μου: Nikole

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Nikole, η κάρτα σου το τρία κούπα σε ενημερώνει πως το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι δεσμευμένο με άλλο πρόσωπο και απλά παίζει μαζί σου ένα για εκείνον αθώο φλερτάκι  που όμως για σένα έχει εξελιχθεί διαφορετικά.  Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο συνέχισέ το όποτε αυτός επιλέγει να επικοινωνεί μαζί σου. Από σένα εξαρτάται αν σου αρέσει συνεχίζεις.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα, ο Μάνος με αγαπάει όπως λέει, με βλέπει για σοβαρή σχέση. Θα με παντρευτεί; Τι ζωή μας περιμένει; Είναι ειλικρινής μαζί μου ή όχι , τι άνθρωπος είναι και αξίζει να τον εμπιστεύομαι ή όχι ? Θέλει να κάνει οικογένεια ή ψάχνει για κάποια με την οποία μόνο να συζεί και να συμμετέχει στα οικονομικά; Έχουμε μέλλον μαζί, τι θα γίνει?

Το ψευδώνυμο μου: Ζιζέλ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπημένη Ζιζέλ μου, γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο τον Μάνο να σου ξεκαθαρίσει τις επιθυμίες του; Στο κάτω κάτω αν σκέπτεται να μείνετε μαζί θα πρέπει να το κουβεντιάσετε δεν αγοράζετε γουρούνι στο σακί, το πράγμα θέλει συζήτηση και μάλιστα μεγάλη. Τίποτα να μην αφήσεις στην τύχη. Βάζεις την ζωή σου, βάζει την δική του. Όλα στο τραπέζι. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Πάρε δύναμη και μίλησε με αγάπη και λογική.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχω σχέση με τον Γιώργο εδώ και 3 χρόνια. Συχνά έχουμε συγκρούσεις αλλά τα βρίσκουμε πάλι. Φοβάμαι μήπως υπάρχει άλλη γυναίκα στην ζωή του και προβληματίζομαι για τα αισθήματα που έχει για εμένα αν είναι αληθινά. Με βλέπει σοβαρά με θέλει αληθινά Θέλω να μάθω θα καταλήξουμε σε γάμο και οικογένεια τελικά; Περιμένω με ανυπομονησία.

Το ψευδώνυμο μου: Τουλίπα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Τουλίπα, η απορία μου είναι γιατί να θέλεις να παντρευτείς έναν άνθρωπο που πιστεύεις ότι ήδη σε απατά. Δηλαδή δεν αναρωτιέσαι τι θα γίνει μετά; Αν δεν είσαι απλά μια ζηλιαρόγατα και πραγματικά εκείνος έχει και άλλη γυναίκα στη ζωή του, τότε η δική σου η ζωή κινδυνεύει να περάσει κάποια δυσάρεστα και χαμένα χρόνια, διαφορετικά, αν δηλαδή δεν υπάρχει άλλη στην ζωή του, τότε θα πάνε όλα καλά και θα ζήσετε ευτυχισμένοι.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles