ομάδα του ταρωτω

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είχαμε σχέση 7 μήνες και έχουμε χωρίσει εδω και ενα δίμηνο. Θέλω να μάθω αν θα είμαστε πάλι μαζί και τι ακριβώς αισθάνεται αυτός ο άνθρωπος για μένα. Χωρίσαμε από υπερβολική ζήλια δικιά μου. Είχαμε μια πολύ όμορφη σχέση, μέχρι που ήθελε να με παντρευτεί. Επίσης πως θα εξελιχθεί η σχέση αν είμαστε πάλι μαζι. Εγώ είμαι Ελληνιδα και αυτος, Βουλγαρος. 

Το ψευδόνυμο μου: [email protected]

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αυτό το διάστημα δύσκολο να τον πλησιάσεις είναι κλεισμένος στον εαυτόν του. Θα περιμένεις ένα διάστημα να ηρεμήσει και μετά θα είναι πιο εύκολο. Έχει συναισθήματα για σένα και η σκέψη του πέφτει πάνω σου. Πρέπει να αλλάξεις όσο μπορείς τον τρόπο που σκέφτεσαι. Αν τα κάνεις αυτά όλα θα πάνε καλύτερα στη ζωή σου.   

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Η κατάσταση μου είναι η εξής: Πριν 8 χρονια περίπου όντας σε σχεση γνωρίζω έναν φίλο του αγοριού μου, από την πρώτη στιγμή υπήρξε απίστευτη έλξη μεταξύ μας και κάναμε πολύ παρέα, καθημερινά. Βγαίναμε, μιλούσαμε, αράζαμε σπίτι μου. Όταν χώρισα με τον φίλο μου τότε μετά από 4 χρόνια με τον άνθρωπο αυτό κάναμε σεξ. Η ιστορία τράβηξε περίπου ενάμιση χρόνο όπου λόγω του οτι δεν ήθελε κάτι παραπάνω άρχισα να απομακρύνομαι. Κάνω σχέση στο ενδιάμεσο και εκείνος δεν σταματά να μου στέλνει μηνύματα κ γω να τον απορρίπτω λέγοντας του οτι έχω σχέση. Πριν λίγους μήνες χώρισα με το παιδί που ήμουν και αρχίσαμε να ξαναβλεπόμαστε.

Η χημεία που έχουμε είναι τρομερή και το ένστικτο μου μου λέει ότι κάτι νιώθει και αυτός και όπως μου είπε φοβάται οτι θα χαθεί το ερωτικό αν πάει σοβαρά. Εν τω μεταξύ μαθαίνω οτι έχει μια σχέση από απόσταση από ένα κοινό γνωστό αλλά αυτός δεν μου αναφέρει κάτι εκτός του ότι ΕΙΧΕ μια σχέση στην Λάρισα. Τελευταία μίλησα ανοιχτά για το τι νιώθω και μου είπε κ αυτός κάποια πράγματα. Το πρόβλημα μου είναι να δω αν υπάρχουν όντως συναισθήματα για μένα και αν τελικά θα επιλέξει να είναι μαζί μου.

Το ψευδόνυμο μου: Λυδα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Είσαι μοιραίο κορίτσι Λύδα μου. Πολλοί θαυμαστές στο διάβα σου. Ο Κ. σε θαυμάζει και του αρέσεις. Έχει συναισθήματα για την καρδιά σου. Φοβάται τη δέσμευση για αυτό το λόγο είναι διστακτικός. Μπορείς όμως να τον έχεις χωρίς να πιέζεις τη σχέση. Αυτός ξεκαθαρίζει μετά από ένα τρίμηνο. Η σχέση που έμαθες ότι έχει  στη ζωή του, υπάρχει ακόμα και τον επηρεάζει. Δεν είναι των σταθερών σχέσεων άνθρωπος. Και η κοπέλα που είναι μαζί του θέλει γάμο. Μπορείς όμως με υπομονή να τον κερδίσεις.      

ολοκληρωμένες προβλέψεις

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γνωρίζω ότι εχει αισθήματα για μένα. Είμαστε όμως παντρεμένοι και οι 2 και φοβάται. Ημασταν φίλοι. Δεν έχει γίνει κάτι. Έκανε πίσω μόλις του είπα πως αισθάνομαι. Θα ήθελα να μάθω αν έχουμε μέλλον. Αν θα γίνει δεσμός. Σας ευχαριστώ πολύ.

Το ψευδόνυμο μου: Αφροδίτη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Έχει ένα σχετικά καλό γάμο οπότε φοβάται να βάλει σε δοκιμασία τη ήσυχη ζωή του. Φόβος τον κρατάει μακριά σου. Του αρέσεις σαν παρουσία και σαν φίλη αλλά δεν έχει σκοπό να κάνει σχέση. Μπορείς να αναιρέσεις ότι του είπες και να επιδιώξεις πάλι τη φιλία σας.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ενώ έδειχνε ερωτευμένος ξαφνικά το διέκοψε. Μετά από λίγο επανήλθε σε φιλικό επίπεδο και μετά πάλι με απέφευγε. Εγω ήμουν ερωτευμένη και στεναχωρήθηκα πολύ. Τι συνέβει? θέλει ή όχι? Θα με ξαναπροσεγγίσει και αν ναι αξίζει να ξανα ασχοληθώ ή θα πληγωθώ χειρότερα.

Το ψευδόνυμο μου: Victory79

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Κάτι έγινε ή ειπώθηκε που δεν του άρεσε. Μπήκε σε διαδικασία αρνητικών σκέψεων για τη σχέση σας. Μπορεί να επηρεάστηκε και από λόγια φίλου του, με τον οποίον μιλάει για τα προσωπικά του. Καταρχήν πλέον κλονίστηκε η εμπιστοσύνη σου και κατά δεύτερον ενδεχομένως δεν έχει σκοπό να αλλάξει τακτική. Δυστυχώς, ίσως θα πρέπει να σκεφτείς την πιθανότητα να διακόψεις με το συγκεκριμένο άτομο.  

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με τον Ν. ήμασταν μαζί 9 χρόνια, χωρίσαμε πρόσφατα πριν 1 μήνα. Την πρώτη φορά που χωρίσαμε ήμασταν 5 χρόνια μαζι, 4 χρόνια με αρραβώνα και συζούσαμε, με χώρισε και ξαναγύρισε μετά από 1,5 περίπου χρόνο αφού είχε κάνει άλλη σχέση η οποία τον εξαπάτησε. Ξαναήμασταν μαζί αλλά 4 χρόνια. Τωρα με ξαναχώρισε. Θα ξαναγυρίσει; Θα παντρεύτουμε;

Το ψευδόνυμο μου: Βούλα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Διακρίνω αρκετή αστάθεια στη ζωή σας. Με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κατανόηση και εξέλιξη. Πλέον επικρατεί μία χαοτική κατάσταση που αν συνεχιστεί θα είναι  πολύ άσχημο. Επιστρέφει μετά το καλοκαίρι. Διαφωνίες ενόψει. Θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια για επανέλθει η σχέση στα παλαιότερα επίπεδα. Και θα πρέπει να γίνει και από τους δύο.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Μετά απο έξι χρόνια σχέσης και συμβιώσης χωρίσαμε….. εδώ και οκτώ μήνες θα ήθελα αν μου πείτε αν υπάρχει επανασύνδεση…….. Και αν ναι πότε……….;;;;; Δεν υπάρχε θέμα τρίτου προσώπου! Είπε απλά τον κούρασε η καθημερινότητα μας….. θέλω να γυρίσει πίσω τον αγαπάω πάρα πολύ…..

Το ψευδόνυμο μου: Νινι1990

Δεν υπάρχει άλλη γυναίκα και αυτό είναι καλό γιατί σε μικρό διάστημα θα μπορέσεις να είσαι πάλι κοντά του. Θέλει να μείνει μόνος του για λίγο. Άφησέ του χώρο και χρόνο να νιώσει όπως όταν ήταν ελεύθερος. Θα γυρίσει σε εσένα αλλά φρόντισε να μην επαναληφθούν τυχών λάθη του παρελθόντος που σας έφεραν σε αυτή τη κατάσταση.

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles