1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ενδιαφέρεται για έμενα αυτό το άτομο ή ενδιαφέρομαι μονό εγώ για αυτόν; Υπάρχουν ελπίδες να γίνει κάτι μεταξύ έμενα και εκείνου αυτό το διάστημα ή και στο μέλλον ή έχω ελπίδες χωρίς λόγο για κάτι που δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί;

Το ψευδώνυμο μου: Απαισιόδοξη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Απαισιόδοξη, δεν είσαι πολύ σαφής και ελάχιστα καταλαβαίνω από το κείμενό σου. Αλλά η κάρτα σου το δύο μπαστούνι  μιλάει για μικρές πιθανότητες ασαφείς επιλογές και προσωρινή αστάθεια. Εύχομαι να κατάφερα κάπως να σε διαφωτίσω και σου εύχομαι τα καλύτερα.

μέντιουμ άρης

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Από το 2013 γύρισα πίσω στη πόλη μου καθώς πριν σπούδαζα. Η κρίση είχε κάνει τα πρώτα αισθητά της βήματα και αυτό φαινόταν από την ισχνή αναζήτηση εργατικού δυναμικού από τους εν δυνάμει εργοδότες της πόλης μου. Μοίρασαν βιογραφικά όπου ήταν δυνατόν αλλά είτε δεν τα έβλεπαν καθόλου είτε σε καλούσαν για δοκιμαστικό και μετά με τη πρόφαση της μη εμπειρίας σε εδιωχναν. Το 2016 δούλεψα μόνο για 3 μήνες ως διοικητικές υπάλληλος. Από τότε μέχρι σήμερα εν έτει 2019 δεν έχω βρει τίποτε. Μέσα στην χρόνια αυτή θα βρω μια αξιόλογη δουλειά ;

Το ψευδώνυμο μου: Star
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη μου Star, έχεις πέσει στην χειρότερη εποχή και κατάσταση για να λυθεί ένα πρόβλημα σαν το δικό σου που αφορά εκατοντάδες ατόμων που προσπαθούν το ίδιο ακριβώς με σένα.  Έχω μεγάλες ελπίδες πως κάποια στιγμή τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο κι αυτό δεν θα αργήσει πολύ. Κουράγιο και υπομονή σου εύχομαι.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ημασταν 10 χρόνια γνωστοί. Γνωριζομασταν από μια κοινή φίλη και βρισκόμασταν συχνά όλοι μαζί. Πριν από ένα χρόνο αποφασίσαμε να κάνουμε μια προσπάθεια να κάνουμε σχέση. Αισθανόμασταν πράγματα ο ένας για τον άλλον. Η σχέση μας όμως δεν κράτησε πολύ πάρα μονό δυο μήνες. Ο λόγος χωρισμού ένα μήνυμα που άλλο ήθελε να πει και άλλα καταλάβαινες στο μήνυμα του. Απο τότε όμως δεν μιλάμε ποια ούτε σαν φίλοι και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει επανασύνδεση σε αυτήν την σχέση. Αν στείλει ένα μήνυμα ή πάρει ένα τηλέφωνο. Ευχαριστώ.

Το ψευδώνυμο μου: Τοξωτίνα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Τοξωτίνα, γιατί δεν δοκίμασες να δώσετε εξηγήσεις γι’  αυτή την παρεξήγηση; Πιστεύω ότι μπορείς να το κάνεις και τώρα. Μην αφήνεις να περνά ο χρόνος για κάτι τόσο εύκολο. Αν αυτό ήταν φυσικά ο λόγος που απομακρυνθήκατε. Δώστε τις απαραίτητες εξηγήσεις και είναι πολύ πιθανόν να τα ξαναβρείτε με τον απλούστερο τρόπο, δηλαδή της αμοιβαίας παραδοχής ενός λάθους που θα σας ξαναφέρει κοντά.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχουμε χωρίσει εδώ και 2 μισή μήνες. Ήμασταν μαζί 1 χρόνο και 2 μήνες. Ειμασταν όλη μέρα μαζί ακόμα και στη δουλειά του. Είχαμε κάποιους τσακωμούς λόγω του ότι ο αδερφός του ανακατευόταν μαζί με τη μητέρα του σε όλα τα θέματα. Και αυτός δεν το έβλεπε. Τον Ιούλιο θα παντρευόμασταν αλλά ένα βράδυ χωρίσαμε γιατί πιέστηκε πολύ είπε από όλα. Θα ξανά είμαστε μαζί; Με σκέφτεται; Του λείπω; Έχει μετανιώσει που χωρίσαμε;

Το ψευδώνυμο μου: Ιόλη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου Ιόλη, μου περιγράφεις  μία κατευθυνόμενη από συγγενείς σχέση, που πήγαινε για γάμο; Δεν φαντάστηκες ούτε για μία στιγμή πώς καταδίκαζες τον εαυτόν σου να ζήσει μια οδυνηρή αποτυχία; Ακόμα και αν έχει μετανιώσει  που χωρίσατε ακόμα και αν του λείπεις δεν μπορεί να   κάνει το παραμικρό αν δεν το εγκρίνουν οι δικοί του. Πόσο αυτό σου αρέσει;  Κλείσε κορίτσι μου την πόρτα σου στα μούτρα τους κι άσε  τους να βρουν άλλο υποτακτικό θύμα για τον κανακάρη τους. Αξίζεις  περισσότερα και καλύτερο άνθρωπο από το οικογενειακό ρομποτάκι που είχες αρραβωνιαστεί.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θελω να μάθω για τα επαγγελματικά μου αυτήν την περίοδο. Είμαι άνεργη και ψάχνω για δουλειά. Τα οικονομικά μου πως θα πάνε από δω και πέρα. Αν κάνω κάποιο καινούριο ξεκίνημα στην ζωή μου και στα αισθηματικά άλλα και γενικά στην πορεία μου από δω και πέρα. Και φυσικά θέλω να μάθω και για την υγειά μου ψυχική και σωματική. Γενικα θέλω να μάθω για την μετέπειτα πορεία μου από εδώ και πέρα πως θα εξελιχθεί.

Το ψευδώνυμο μου: Reggina
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Reggina, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο οι ευκαιρίες για εργασία δυστυχώς σπανίζουν, η κάρτα σου το εννέα μπαστούνι σου δείχνει τις μάχες που πρέπει να δώσεις, αλλά κάποια στιγμή να κερδίζεις αυτό που τόσο επιθυμείς. Πιστεύω ότι η ευκαιρία σου έρχεται, πρέπει μόνο να δώσεις λίγη προσοχή στα θέματα της υγείας σου και όλα θα πάνε καλά.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles