ΡΩΤΑ ΤΟ ΤΑΡΩΤΩ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γειά σας. Βρίσκομαι σε απόγνωση εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είμαι παντρεμένη με τρία παιδία. Τα δύο είναι ενήλικα πλέων και το τρίτο το αγόρι είναι στα 12. Με τον άντρα μου δεν έχουμε καλές σχέσεις και νιώθω ανύπαρκτη. Δεν με υπολογίζει καθόλου, δεν αφήνει χρήματα να υπάρχουν μέσα στο σπίτι και όλα είναι κανονισμένα από το δικό του οικογενειακό περιβάλλον. Έχω σκεφτεί να χωρίσω αλλά δεν είμαι οικονομικά ανεξάρτητη και στην ηλικία μου δύσκολα θα βρω εργασία.

Είμαι 49 ετών. Τα τελευταία 6 χρόνια διατηρώ μια εξωσυζυγική σχέση με τον πρώτο ξάδελφο του που είναι και αυτός σε γάμο. Ο γιός μου μας είδε σε περίεργη φάση και μας απειλεί ότι θα τα πει όλα στο μπαμπά του, και ζητάει ανταλλάγματα.  Πως θα εξελιχθεί όλο αυτό? Η κοινωνία μας είναι κλειστή. Θα μιλήσει ο γιος μου? Τι τροπή θα πάρουν τα πράγματα? Από τη μια θέλω να φύγω από αυτό το γάμο και από έναν άντρα που μισώ. Από την άλλη δε μπορώ να σταθώ στα πόδια μου. Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Σας ευχαριστώ.
– 
Μελαγχολικό κυκλάμινο


Το Ταρωτώ σας απαντά!

Αγαπητό μελαγχολικό κυκλάμινο. Λυπάμαι για όλα αυτά  που μου περιγράφεις και που ζεις. Οι κάρτες που σου βγήκαν είναι οι εξής: η σελήνη-10 ξίφη-5 ράβδοι-5 κυπέλλων.  Αυτό δείχνει ξεκάθαρα μια γυναίκα που κινεί τα νήματα και που επηρεάζει τα πράγματα. Η πεθερά σου είναι αυτή που επεμβαίνει σε όλα και κρατάει τα ηνία. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι καινούργιο για σένα.

Δυστυχώς η σχέση σας θα αποκαλυφτεί από αυτή τη γυναίκα και όχι από το υιό σου. Και βέβαια η τροπή θα είναι άσχημη για σένα. Ο ξάδελφος του ανδρός σου δε θα πάρει καμιά θέση σε όλο αυτό. Εσύ θα νιώθεις προδομένη από παντού. Ο άντρας σου θα αρπάξει την ευκαιρία αλλά όχι για να σε εκδιώξει. Αλλά για να σε υποβιβάσει και άλλο και να σε ελέγχει περισσότερο. Για μένα θα πρέπει να φανείς δυνατή. Και να κάνεις προσωρινές τις απογοητεύσεις σου. Και αυτό για να γίνει θα πρέπει να ανασυγκροτηθείς και να βάλεις προτεραιότητες στο τι θέλεις. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να βγεις από όλα αυτά που σε έχουν εγκλωβίσουν. Σχεδίασε το μέλλον σου και κάνε το πράξη.

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας. Είμαι πολύ απογοητευμένη και βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Εδώ και 5 χρόνια διατηρώ μια ερωτική σχέση με το παντρεμένο αφεντικό μου. Η σχέση είχε πολλά προβλήματα λόγου της κατάστασης. Έχω κάνει τα πάντα για να πάει η σχέση μας σε άλλο επίπεδο αλλά νιώθω στάσιμη και έχω βαλτώσει. Αυτός μου λέει ότι με αγαπάει και να κάνω υπομονή αλλά τα χρόνια περνάνε και εγώ θέλω να κάνω οικογένεια. Η γυναίκα του ,τον εκμεταλλεύεται οικονομικά. Και ξέρω ότι διατηρεί και αυτή παράλληλή σχέση. Ο ίδιος κάνει ότι δε το βλέπει. Πως με συμβουλεύετε να το χειριστώ? Υπάρχει μέλλον μαζί του? Θα είμαστε ποτέ μαζί ολοκληρωτικά?
– αμαρτωλή καρδιά


Το Ταρωτώ σας απαντά!

Αγαπητή αμαρτωλή καρδιά. Η κατάσταση όσο περίπλοκη και να σου φαίνεται στη βάση της είναι πιο απλή. Ο συνδυασμός των καρτών που έπεσε στο ρίξιμο σου είναι ο μάγος ανάποδα -ο τρελός-η κρίση-4 ξίφη. Αυτό μας δείχνει ξεκάθαρα ότι εσύ η ίδια έχεις βάλει τον εαυτό σου σε μια κατάσταση η οποία δεν έχει προοπτική. Αυτός είναι ανώριμος να πάρει κάποια απόφαση και να διευθετήσει τα πράγματα. Τα έχει αφήσει να εξελιχθούν απλά και όπου σας βγάζει. Εσύ επιζητάς μια ολοκλήρωση και να πάρει μια απόφαση. Αυτός σε βλέπει σαν διέξοδο από τη κρίση και την απομόνωση που έχει με τη γυναίκα του. Δυστυχώς δεν έχει σκοπό να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Ή θα συνεχίσεις να είσαι το τρίτο άτομο σε μια σχέση χωρίς μέλλον, ή θα ανοίξεις τα φτερά σου να πας παρακάτω. Μην μένεις σε μια σχέση η οποία δεν έχει προοπτική εξέλιξης.

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γειά σας. Έχω ένα πρόβλημα που με έχει φέρει σε αδιέξοδο. Έχω μια σχέση εδώ και 1,5 χρόνο με ένα παιδί της ηλικίας μου και είμαστε πολύ καλά μαζί. Όμως το τελευταίο διάστημα ξαναμπήκε στη ζωή μου ο πρώην μου που ήταν και η μεγάλη μου καψούρα. Δυστυχώς όμως έμεινα έγκυος και όταν του το είπα, αυτός εξαφανίστηκε. Με το παιδί που διατηρώ τη μακροχρόνια  σχέση, χρησιμοποιούμε πάντα προφύλαξη οπότε δε μπορώ να του πω ότι είναι δικό του. Πώς να το χειριστώ όλο αυτό?  Το παιδί θέλω να το κρατήσω αλλά φοβάμαι να είμαι και μόνη μου.
-Ελένη


Το Ταρωτώ σας απαντά!

Αγαπητή Ελένη Β. Το πρόβλημα σου είναι ένα συνηθισμένο θέμα που δυστυχώς έχουν βιώσει πολλές κοπέλες. Κατανοείς βέβαια ότι εδώ υπάρχει ηθικό θέμα αλλά και πρακτικό. Που όμως σε οδήγησε και η δικιά σου απερισκεψία.  Οι κάρτες που σου βγήκαν είναι οι εξής: 3 κυπέλλων-σελήνη-1 κυπέλλων- αστέρι ανάποδα. Αυτό που σου δείχνει είναι ότι η εγκυμοσύνη σου θα εξελιχθεί καλά. Η σχέση σου όμως με το αγόρι σου θα δοκιμαστεί. Το οικογενειακό του περιβάλλον, ιδίως η μητέρα του θα σε αποδοκιμάσει. Θα είναι καταλυτική η στάση της, και θα σας φέρει οριστικό χωρισμό. Μην αγχώνεσαι όμως και μην αποκαρδιώνεσαι. Ο πρώην σου θα δει το σφάλμα του και θα επιστρέψει. Θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας για χάρη του παιδιού.

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

ρώτα το ταρωτώ