Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 13/02/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γνωριστήκαμε πριν από 2.5 χρόνια ξεκίνησε η ιστορία μας με πολύ ένταση η δουλειά του είναι εποχιακός υπάλληλος σε ξενοδοχείο εκτός Αθηνών εγώ είμαι χωρισμένη εκείνος σε διάσταση ενώ τώρα λέει πώς δεν θέλει σχέση και ότι δεν είναι ερωτευμένος μαζί μου μου λέει πως με αγαπάει πολύ σαν άνθρωπο και ότι με τίποτα δεν θέλει να με χάσει μιλάμε καθημερινά και όταν βρισκόμαστε υπάρχει και η ερωτική φλόγα επειδή εγώ τον αγαπάω πολύ βαθιά και ειλικρινά θα ήθελα να ρωτήσω πια είναι τα πραγματικά του συναισθήματα και τι θα γίνει? Έχω την εντύπωση πώς λέει λιγότερα από αυτά που αισθάνεται για κάποιο λόγο.

Το ψευδώνυμο μου: Βαλεντίνη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Είναι αλήθεια ότι ίσως να μην είναι απόλυτα ερωτευμένος μαζί σου. Αλλά του αρέσεις στο όλο σου σύνολο. Σε θεωρεί πολύ καλή φίλη και θέλει να σου εκμυστηρεύεται τα εσώψυχά  του. Αν όμως συνεχίσεις με τον ίδιο τρόπο συμπεριφοράς θα τον κερδίσεις και έχετε αρκετά ενδεχόμενα για μια σταθερή σχέση.  

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να μάθω αν στην τωρινή εργασία υπάρχει περίπτωση να πάρω προαγωγή και ποσό σύντομα μπορεί να γίνει αυτό ή αν πρέπει να ψάχνω σε άλλον εργοδότη καλύτερη θέση εργασίας και πόσο πιθανό είναι να βρω. Ευχαριστώ πολύ !

Το ψευδώνυμο μου: mak75

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Στην τωρινή εργασία δεν βλέπω να γίνετε κάποια αλλαγή. Αλλά μην απογοητεύεσαι το μέλλον σου στον εργασιακό τομέα προβλέπετε αρκετά καλό. Θα σε συμβούλευα να στείλεις και κάποια βιογραφικά σε άλλες εταιρείες. Για το λόγο του ότι το βαθμό η την προαγωγή που επιθυμείς την αποκτάς με μεγάλες πιθανότητες σε άλλη πόρτα.  

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Χωρίσαμε πριν 8 μήνες από γάμο 12 χρονών. Υπάρχει άλλη στην ζωή του. Θα την αφήσει να γυρίσει ξανά πίσω στην οικογένεια του; εγώ έκανα νομίζω κάτι που τον έκανα να σπάσει κάτι μέσα του για μένα όμως τον αγαπάω πολύ. Έχω αλλάξει και θέλω να είμαστε ξανά μαζί καλύτερα από πριν. Θα μου δώσει μια ευκαιρία να του το αποδείξω;τι σκέφτεται αυτός θέλει να επιστρέψει σε μας να κάνω υπομονή;

Το ψευδώνυμο μου: Κάρμεν

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Θα κρατήσει δυστυχώς ο χωρισμός σας. Δεν είναι εύκολη η επανασύνδεσή σας. Έχουν συμβεί αρκετά μεταξύ σας και είναι σχεδόν ακατόρθωτο να ξεχαστούν. Και μόνο η γυναίκα που τόσο διάστημα έχει στη ζωή του θα σε κάνει να μην ηρεμείς κοντά του και η εμπιστοσύνη σου σε αυτόν έχει κλονισθεί. Θα σας δωθεί ευκαιρία να ενώσετε την οικογένειά σας αλλά θα δεν θα στο κοντινό μέλλον. Υπομονή θα βελτιωθεί η κατάσταση.  

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχουμε σχέση εδώ και 5 χρόνια αλλά χωρίσαμε πολλές φορές. Έχουμε πολλά θέματα σε αυτή την σχέση. Έχει υπερβολική ζήλια και ήταν η κύρια αιτία των περισσότερων χωρισμών μας . Τώρα δείχνει αλλαγμένος σε κάποιες αντιλήψεις . Θέλω να ξέρω που θα οδηγήσει και αν αξίζει τον κόπο που τα ξανά βρήκαμε. Θα εξελιχθεί σε κάτι πιο σταθερό στο μέλλον? Ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου: jo126

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δεν είναι καθόλου εύκολη η επικοινωνία σας γι’ αυτό και δημιουργείτε αυτό το κλίμα μεταξύ σας. Δεν μπορεί  να αλλάξει ο άνθρωπος μόνο να διαχειριστεί κάπως διαφορετικά τις συμπεριφορές του. Στη βασική του δομή δεν μπορεί στην ουσία να αποκλίνει ιδιαίτερα από τις εμμονές του. Αξίζει το κόπο να προσπαθήσετε για τελευταία φορά. Στο μέλλον έχετε μικρές πιθανότητες να φτιάξετε ένα δεσμό σίγουρο και σταθερό.  

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας… Είμαστε μαζί τώρα 1 μισή χρόνο. Αυτός είναι παντρεμένος αλλά από την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε νιώσαμε ότι θα μπορούσαμε να ξεκινήσει κάτι μεταξύ μας. Τον πρώτο καιρό ήταν μόνο για σεξ. Όσο περνούσε ο καιρός αρχίσαμε να νοιάζεται ο ένας για τον άλλο. Δεν μπορούμε να βλεπόμαστε πολύ συχνά αλλά μόλις βρούμε ευκαιρία είμαστε μαζί. Εγώ νιώθω όπως δεν έχω νιώσει ποτέ με κανέναν άλλο. Θέλω να μάθω πως νιώθει αυτός και αν υπάρχει περίπτωση να χωρίσει κάποια στιγμή και να είμαστε μαζί…

Το ψευδώνυμο μου: Αλάνι

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Του αρέσεις πολύ αλλά ερωτευμένος δεν είναι. Και πάνω από όλα δεν μου βγάζει, ότι χωρίζει με τη σύζυγό του. Χαλαρώνει και νιώθει καλά μαζί σου. Και αν δεν του κάνεις παράπονα στο μέλλον η σχέση σας θα μείνει σταθερή στο χρόνο. Να είστε επίσημα μαζί αργότερα το βλέπω πολύ δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.  

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles