1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Από τις αρχές του χρόνου χωρίς κανένα σοβαρό λόγο χάθηκε από τη ζωή μου…δεν απάντησε ποτέ στα μηνύματά μου…παρόλο που ξέρω ότι με θέλει κ αυτός πολύ και με σκέφτεται…τι του συμβαίνει?τι τον κρατάει μακριά?θα γυρίσει σύντομα κοντά μου?αυτό που είχαμε ήταν πολύ δυνατό για να τελειώσει έτσι απλά…τον σκέφτομαι κάθε μέρα και τον θέλω πίσω…

Το ψευδώνυμο μου: Κριος με Λεων
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Κριος με Λεων, έχουμε μπει πια στον Σεπτέμβριο  και εκείνος έχει χαθεί από τις αρχές του χρόνου. Εσύ όμως γνωρίζεις  πώς σε θέλει πολύ και σε σκέπτεται. Τι να σκεφτεί  κανείς; Ακόμα και η ζωηρότερη φαντασία είναι αδύνατον να φανταστεί κανείς πως και γιατί εξαφανίζεται ένας άνθρωπος απ’ τη ζωή μας Όσο  Κι αν είναι δυσάρεστο το άτομο αυτό απλά βρέθηκε και πέταξε σε άλλη γη και σε άλλα μέρη. Εσύ όμως σύντομα κάνεις  μία καινούρια γνωριμία  που θα σε βοηθήσει  να ξεχάσεις κάθε περασμένη αποτυχία..

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γνωριμία 3 ετών σε επαγγελματικό χώρο. Αυτός παντρεμένος. Ποτέ δεν έγινε κάτι. Τον τελευταίο χρόνο όμως δημιουργήθηκε κάτι πλατωνικό κ μια ιδιαίτερη συμπάθεια. Μετά χαθήκαμε, έφυγα από το χώρο αυτό. Πότε δεν επικοινώνησε. Τον είδα τυχαία κάποιες φορές στο δρόμο, έδειχνε ψυχρός. Τελικά ένιωσε ποτέ κάτι για μένα? Ήταν όλα στο μυαλό μου? Ποτέ δεν σταμάτησα να τον σκέφτομαι.

Το ψευδώνυμο μου: Λίζα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Λίζα, χαίρομαι που επικοινώνησες μαζί μας. Για το θέμα που σε απασχολεί θα χρησιμοποιήσουμε την Ελληνική τράπουλα και πιστεύω θα δώσουμε τις κατάλληλες απαντήσεις για εσένα. Στο άνοιγμα σου βλέπω για τον Δημήτρη ότι την περίοδο που σε είχε πλησιάσει σκεφτόταν να κάνει μια νέα αρχή στην ζωή του. Ένιωσε έντονα για σένα. Φοβήθηκε όμως, γι’ αυτό στις  τυχαίες συναντήσεις δεν ανταποκρίθηκε. Υπήρξε πολύ τίμιος στην οικογένεια του και δεν ήταν αποφασισμένος να παίξει διπλά φίλη μου. Μην σταματάς φίλη μου σε αυτό γιατί στο κάτω μέρος των καρτών μου είδα ότι δεν θα μείνεις μόνη. Μια νέα γνωριμία σύντομα θα έρθει στην ζωή σου που θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις. 

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Σας είχα πει το θέμα μου: “Το όλο θέμα το ξεκίνησε εκείνος μου έδειχνε καθημερινά το ενδιαφέρον του, εγώ δεν είχα δείξει τίποτα, παρόλο που μου άρεσε πολύ σαν άντρας. Την πρώτη κίνηση την έκανα εγώ τελικά, ανταποκρίθηκε θετικά και ενθουσιασμένος μπορώ να πω. Δεν επικοινωνούμε πολύ συχνά, ούτε έχουμε συνευρεθεί πολλές φορές, όχι τουλάχιστον όσο συχνά θα ήθελα εγώ. Δεν ξέρω τι σκέφτεται ή αν κάτι φοβάται ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Θέλω να μάθω αν αισθάνεται κάτι για μένα, αν η κατάσταση θα βελτιωθεί, αν θα υπάρχει συνέχεια και αν θα γίνει κάτι καλό μεταξύ μας;”

Μου είχατε απαντήσει το εξής: “Φίλη μου Seven Queen, η κάρτα σου το Τέσσερα Καρό μιλάει για ένα άτομο που δεν του αρέσει να δίνει πολλά αμέσως ή απλά να υπάρχει κάποια δέσμευση για την οποία δεν σε έχει ενημερώσει για δικούς του λόγους. Φυσικά και τον ενδιαφέρεις αλλά δεν προτίθεται για την ώρα τουλάχιστον να δώσει μία μεγαλύτερη ευκαιρία σε αυτήν τη σχέση ,αν την ονομάσουμε έτσι. Πιστεύω πως κάτι θα συμβεί μελλοντικά μα όχι πολύ σύντομα και πάλι όμως με το σταγονόμετρο. Να το ξαναδούμε σε λίγο καιρο.”

Θα ήθελα λοιπόν τώρα να το ξαναδούμε, αν θα βελτιωθεί η κατάσταση στις επικοινωνίες μας ή στις συναντήσεις μας, αν αισθάνεται κάτι για μένα, αν θα υπάρχει συνέχεια ή θα έρθει το τέλος

Το ψευδώνυμο μου: Seven Queen
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Seven Queen, η κάρτα σου ο Κρεμασμένος, επιβεβαιώνει πλήρως την αρχική μου πρόβλεψη, προσθέτοντας όμως ένα στοιχείο του χαρακτήρα του. Αναποφάσιστος. Ακόμα και αν δεν υφίσταται κάτι άλλο στη ζωή του  δεν είναι σε θέση να παίρνει εύκολα αποφάσεις. Ίσως στο παρελθόν  κάποια σχέση του δεν προχώρησε όπως περίμενε και από τότε φυσάει και το γιαούρτι όπως λέει ο λαός. Ίσως να υπάρχει απλά στην φύση του . Για την ώρα από ότι φαίνεται  θα μένεις με την απορία και την προσμονή. Δεν γνωρίζω πόσο θα πρέπει να περιμένεις, αν όμως τον αγαπάς ο χρόνος είναι υποκειμενικός.

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα ήθελα να μάθω εάν θα υπάρξει επανασύνδεση με το άτομο που αναφέρω επάνω. Έχουμε πολύ καιρό να έχουμε οποιαδήποτε επαφή αλλά η διαίσθησή μου μου λέει πως δεν έχει τελειώσει ακόμη. Αυτός είναι και ο λόγος που θα ήθελα να δείτε ακριβώς τι συμβαίνει με αυτό το άτομο. Επίσης εάν είναι δυνατόν να δούμε πως θα πάει η καινούργια μου δουλειά. Ευχαριστώ πολύ.

Το ψευδώνυμο μου: Αγαπούλα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Clio, η καινούρια σου εργασία  είναι αρκετά καλύτερη απ’ την προηγούμενη και δείχνει να έχει και μεγαλύτερες προοπτικές. Πιστεύω πως σιγά σιγά  βελτιώνεται και το οικονομικό σου. Τώρα για ότι αφορά τον Δημήτρη, η διαίσθηση σου υπολειτουργεί γιατί επηρεάζεσαι από το  συναίσθημα που τον αποζητά. Αυτό το άτομο για δικούς του λόγους  έχει απομακρυνθεί από σένα και δεν βλέπω  τώρα σύντομα να δίνει σημεία ζωής.  Αν υπάρξει στιγμή στο μέλλον που θα σε θυμηθεί μου είναι ασαφές και αβέβαιο για την ώρα καλή μου.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Εδώ και ενάμιση χρόνο βρίσκομαι με τον Βασίλη. Υπάρχει απόσταση όμως διότι σπουδάζω κι αυτός αντιμετωπίζει οικονομικά – επαγγελματικά προβλήματα και αποφάσισε να χωρίσουμε. Όμως ακόμη βρισκόμαστε και μου πετάει υπονοούμενα περί γάμου, πλέον θέλει να με γνωρίσει και στους φίλους του.. έκανα όμως το λάθος να με θεωρεί δεδομένη. Υπάρχει μέλλον; Γάμος;

Το ψευδώνυμο μου: Joanne

Καλή μου φίλη Joanne, η επιθυμία σου για μία απάντηση από το εκκρεμές πραγματοποιείται   με αρνητική  δυστυχώς απάντηση. Το μέλλον που υπάρχει με αυτόν τον άνθρωπο δεν μοιάζει να ξεχειλίζει από ευτυχία. Από την μεγάλη σου εξάρτηση και την μεγάλη σου αγάπη προς εκείνον, του έδωσες τα δικαιώματα να σου φέρεται με αυτόν τον τρόπο. Δηλαδή σαν δεδομένη σαν υποχρέωση σαν ιδιοκτησία του. Πολύ αργά πια για να αλλάξεις κάτι είναι αδύνατον. Αν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτόν τότε θα πρέπει να δέχεσαι τις όποιες συμπεριφορές του αδιαμαρτύρητα, αυτός δεν έχει κανένα σκοπό να διαφοροποιήσει κάτι για το χατίρι σου λυπάμαι.

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles