Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 26/02/2019-28/02/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γνωριστήκαμε στην εργασία μας και αρχίσαμε να μιλάμε και να γνωριζόμαστε καλύτερα. Στην πορεία εγώ τον ερωτεύτηκα και αυτός τσιμπήθηκε μαζί μου από όσο κατάλαβα. Δεν έκανε κάποια, όμως, για να βγούμε και εκτός δουλειάς να γνωριστούμε. Ώσπου εγώ έπρεπε να φύγω από εκεί. Έχουν περάσει τρεις μήνες τώρα που έχω πάει σε άλλη δουλειά και χαθήκαμε. Δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Τον έχω επιθυμήσει πολύ και από ότι μαθαίνω και αυτός. Υπάρχει περίπτωση να ξαναβρεθούμε και να αρχίσουμε μια σχέση μαζί;

Το ψευδώνυμο μου: Penenoula

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δεν είναι διατεθειμένος να ενδώσει σε μια σχέση του τύπου που ζητάς εσύ. Η κάρτα που σου εμφανίζεται είναι αρνητική για αυτόν που ενδιαφέρεσαι. Προχώρησε όσο πιο γρήγορα μπορείς. Μην χάνεις χρόνο. Πιο κάτω σε περιμένει ένας άλλος έρωτας που θα σε ανταμείψει. Άλλωστε πρέπει να καταλαβαίνεις και εσύ ότι αν θέλουμε κάτι η κάποιον τρέχουμε να το βρούμε. Αυτός όμως δεν κάνει τίποτα για σένα.  

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με χώρισε 30/8/2017 και ήμασταν μαζί 1 χρόνο περίπου, αλλά εργαζόμαστε μαζί και δεν έχω καταφέρει ακόμα να τον ξεπεράσω εντελώς. θέλω να ξέρω αν θα ξαναγυρίσει σε εμένα, αφού δεν υπήρξε κανένας σοβαρός λόγος χωρισμού.. απλά μου ανέφερε πρόβλημα στην επικοινωνία. Πολλές φορές τον βλέπω να με κοιτάει αλλά μήπως τελικά απλά μου φαίνεται?? 

Το ψευδώνυμο μου: λιτα 

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δεν διαφαίνεται επανασύνδεση στον ορίζοντα. Εκτός εάν το χειριστείς φιλικά και επιδιώξεις κάποιες συναντήσεις μαζί του. Η κάρτα που σου εμφανίζεται δεν είναι υπέρ αυτής της σχέσης. Θα έχεις ξαφνικές αλλαγές οι οποίες θα αλλάξουν τα αισθηματικά σου δεδομένα προς το καλύτερο. 

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε παντρεμένοι από το 2006, έχουμε 2 παιδιά κ πριν 4 Χρόνια έκανε τη πρώτη του απιστία. τον Αύγουστο του 2018 βρήκε μια από την δουλειά του αλλά αυτή πήγε στη χώρα της. μου έχει ζητήσει διαζύγιο, είμαστε ακόμα σε συζητήσεις με τους δικηγόρους αλλά αυτός έχει αλλάξει. ενώ δεν ενδιαφερόταν για εμένα κ για τα παιδιά τώρα θέλει να έρχεται σπίτι να τα βλέπει αν γίνεται Κ κάθε μέρα. Θέλει κάποια επανασύνδεση κ γι αυτό καθυστερεί το διαζύγιο; έχει συναισθήματα για μένα ή εγώ φτιάχνω ιστορίες με το μυαλό μου;

Το ψευδώνυμο μου:Αργυρώ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αργυρώ καλή μου δεν μου γράφεις αν εσύ τον θέλεις πίσω και αν ναι τότε  σύμφωνα με την κάρτα που σου έπεσε δηλαδή το τέσσερα κούπα ο άντρας  σου  θυμάται  την ζωή μαζί σου πόσο ζεστή και τρυφερή  ήσουν μαζί του και καταλαβαίνει το λάθος που έχει κάνει. Αν λοιπόν  τον θέλεις πίσω είναι εντελώς στο χέρι σου. Δεν φτιάχνεις ιστορίες η διαίσθηση σου είναι σωστή λοιπόν . 

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Εδώ και αρκετό καιρό γνωριζόμαστε…….. Έχουμε συναντηθεί και από κοντά αλλά και μιλάγαμε μέσω φβ…. Θα ήθελα να μάθω αν εκείνος έχει αισθήματα ακόμη για μένα………. Και πως σκέφτεται ακόμη… Συνεχώς είναι διστακτικός ένα βήμα κάνει τη μια φορά και την επόμενη κάνει πίσω…….. Υπάρχει στο μέλλον πιθανότητα κάποιας σχέσης μεταξύ μας….

Το ψευδώνυμο μου: Flower

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή flower, η κάρτα σου το επτά μπαστούνι μιλάει για ένα άτομο πληγωμένο στο παρελθόν γι’ αυτό και δείχνει τόσο διστακτικός άφησε τον να σου δείξει στον δικό του χρόνο τα αισθήματα που έχει για το άτομό σου. Φαίνεται πώς του αρέσεις και θα τα καταφέρει κάποια στιγμή να σου το εξομολογηθεί αναμονή λοιπόν.

ερωτική συναστρία

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαι μόνη μου εδώ και πολλά χρόνια. Θέλω να ξέρω αν θα γνωρίσω κάποιον να φτιάξω την ζωή μου. Έχω ένα παιδί εκτός γάμου, άλλα είμαι μόνη μου τόσα χρόνια. Θέλω να ξέρω πως θα πάει η ζωή μου και αν θα βρω κάποτε την ευτυχία. Υπάρχει περίπτωση να γνωρίσω κάποιον που να αξίζει? Επίσης θα ήθελα να γνωρίζω την τύχη του γιου μου.

Το ψευδώνυμο μου:Μπτιμπι

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Μπίμπι μου το αστέρι είναι η κάρτα σου δηλαδή η ελπίδα, θα έχεις λοιπόν την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου χαρίσει αυτά που ονειρεύεσαι να έχεις πίστη στο αστέρι σου και σύντομα θα το δεις   να λάμπει. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μας για ραντεβού.

ολοκληρωμένες προβλέψεις

6. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ήμασταν μαζί ένα διάστημα. Χωρίσαμε και τα ξαναβρήκαμε… περνούσαμε πολύ όμορφα 1 μήνα αλλά ξαφνικά ξενέρωσε και με είπε πως ήθελε να το σταματήσουμε. Είχαμε ένα άσχημο τσακωμό μετά κ ισχυρίστηκε πως έχει άλλη κ έμενα με ξεπέρασε αλλά πήγε να με φιλήσει.. θα τα ξαναβρούμε ;. με θέλει ακόμα; η έχει πάει αλλού; τον θέλω πίσω αλλά δεν ξέρω τι να κάνω

Το ψευδώνυμο μου: Ιρινα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου η κάρτα σου είναι ο ιππότης σπαθί ένα άτομο εξαιρετικά ασταθές που δεν έχεις να περιμένεις  τίποτα από αυτόν. Αν σου αρέσει μία σχέση που θα είσαι το δεύτερο πρόσωπο οκ. Εσύ ξέρεις καλύτερα .Στην ζωή σου όμως ξημερώνει κάτι σημαντικό που θα σου δώσει όμορφα πράγματα κάνε λίγη υπομονή.  

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles