Ρώτα το Ταρωτώ: Ξαφνικά άλλαξε | Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γεια σας….. με τον Γιώργο είμαστε 2 χρόνια μαζί με πολλές δυσκολίες λόγω των καταστάσεων στην ζωή μας….. τα πηγαίναμε όμως καλά……εδώ και 2 εβδομάδες όμως χωρίς να μου εξηγεί τον λόγο….. απλά είπε βαρέθηκε κάτι το οποίο δεν πιστεύω….. Έτσι σήμερα είπε να το σταματήσουμε……θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει επανασύνδεση…. Ευχαριστώ πολύ

Το ψευδώνυμο μου: Σκορπιός

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη η ανάλυση των καρτών μου με την χαρτομαντεία δείχνουν ότι δεν βαρέθηκε αλλά ήθελε να πάρει μια σοβαρή απόφαση για την σχέση σας γιατί το τελευταίο διάστημα πιεζόταν για πολλά θέματα δικά του. Όλα δείχνουν ότι δεν μπορεί να χειριστεί τα συναισθήματα του για εσένα, αυτοί είναι και οι λόγοι που έφτασε στην απομάκρυνση. Αυτή την στιγμή οι σκέψεις του είναι μπερδεμένες και θεωρεί ότι όλο αυτό μπορεί να ήταν σφάλμα. Η πορεία σας θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Αλήθειες δεν θα θελήσει να σας πει. Το επόμενο βήμα για εσάς είναι να πάρετε τον χρόνο σας δώστε του μια δεύτερη ευκαιρία γιατί από μόνος του δεν σκέπτεται να ανταποκριθεί. 

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Με αγαπάει αυτό το άτομο; Θα ήθελα να γνωρίζω το μέλλον μου μαζί του και επίσης αν θα πάρω τη σωστή απόφαση. Τον γνωρίζω πολύ καιρό όμως δεν μιλούσαμε και αυτό έγινε πρόσφατα. Επίσης υπάρχει και ένα άλλο άτομο στη ζωή μου όμως υπήρξαν πολλά προβλήματα τα οποία είναι δύσκολα έως και άλυτα. Θα ήθελα να μάθω εάν το πρόσωπο που είμαστε μαζί έχει ειλικρινά αισθήματα για εμένα

Το ψευδώνυμο μου: Κικα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Κίκα η πρόβλεψη μου για εσένα δείχνει ότι με το πρόσωπο που είσαι μαζί είναι δύσκολος και δεν εξωτερικεύει τα  συναισθήματα του για εσένα. Χωρίς να είναι  ψεύτης είναι στον κόσμο του Φίλη Κίκα κάτι που κλονίζει την εμπιστοσύνη σου για εκείνον. . Αν η σχέση  αυτή μετρά στη καρδιά σας, προσοχή.. Όλα δείχνουν ότι είσαι  μπερδεμένη και δεν ξέρεις τι αποφάσεις να πάρεις με το νέο πρόσωπο που ήρθε στην ζωή σου, φρόντισε να μην βιαστείς σε ότι αποφάσεις πάρεις γιατί οι κάρτες σου δείχνουν ότι δεν είναι αποφασισμένος να ξεκινήσει μια σοβαρή σχέση μεταξύ σας. Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις φίλη μου θα είναι αρκετές σε αυτή την περίοδο της ζωής σου, καλό θα ήταν να προσέξεις για να μην εκτεθείς από λάθος κινήσεις που θα κάνεις. 

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Δικαστικές διαμάχες με τον πρώην άντρα μου. ημ. γέννησης η δική μου 24/10/80 έξι ξημερώματα Αθήνα. Και δική του 29/05/77 έξι απόγευμα Κρήτη. Θα κερδίσω? Με τυραννάει πολύ ψυχικά όλο αυτό. Έχουμε χωρίσει πέντε χρόνια και συνέχεια με χτυπάει με δικαστήρια. Έχω απογοητευτεί πλέον. θα ήθελα να μου πείτε σας παρακαλώ αν θα ηρεμήσω ποτέ από αυτόν τον άνθρωπο

Το ψευδώνυμο μου: Μαριάντα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Μαριάντα η πρόβλεψη σου δείχνει ότι φανερά αυτός ο άνθρωπος σε εκδικείται και σε θεωρεί σε πολλά πράγματα υπεύθυνη για την ζωή του. Δεν ήθελε ποτέ τον χωρισμό σας και ακόμα και την περίοδο που ήσασταν μαζί σε βασάνιζε με τον δικό του κακό τρόπο, Υπήρξε πολύ ανταγωνιστικός απέναντι σου σε πολλά θέματα. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τα γεγονότα που δημιουργεί με ψυχραιμία. Αυτό που επιθυμεί μέσα από όλα αυτά είναι να μείνετε μόνοι χωρίς κανένα γύρω σας. Το  παρατεταμένο  δέσιμο με το παρελθόν για εκείνον είναι  ένας πόνος για αυτό σε τιμωρεί. Προσπάθησε να μην πέφτει το ηθικό σου από τις άσχημες ενέργειες που δημιουργεί για εσένα οι φόβοι σου μην ενεργοποιηθούν τις εμμονές του. Μαριάντα ακολούθησε τις συμβουλές μου και σίγουρα θα απαλλαγείς από αυτό τον άνθρωπο σύντομα. Το άμεσο μέλλον δείχνει ότι θα σταματήσει τα δικαστήρια και επιτέλους θα απαλλαγείς. 

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα, καλό μήνα. Είμαι παντρεμένη λίγους μήνες τώρα και πήραμε απόφαση να αποκτήσουμε μωρό. Προσπαθούμε περίπου 4 μήνες τώρα αλλά δεν πιάνει. Έχω κάνει εξετάσεις και τα σχετικά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο. Η ερώτηση μου είναι, πότε θα μείνω έγκυος? Έχω απογοητευτεί αρκετά μπορώ να πω.

Το ψευδώνυμο μου: Φράουλα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλό μήνα Φράουλα. Το Εκκρεμές δείχνει ότι η επιθυμία σου είναι μεγάλη, και το έχεις βάλει σκοπό της ζωής σου. Αυτό που δείχνει η πρόβλεψη μέσα από το εκκρεμές είναι ότι δεν θα πρέπει να έχεις άγχος, μην το μπλοκάρεις φίλη Φράουλα για να εκπληρώσει το σύμπαν τις επιθυμίες σου. 

ολοκληρωμένες προβλέψεις

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα. Σας στέλνω για την αδερφή μου. Είχαμε ξεκόψει πολλά χρόνια επειδή δεν μου φέρθηκε καλά είχαμε πολλά προβλήματα με απειλές. Με θυμήθηκε πάλι και θα ήθελα να ρωτήσω πως θα πάει η κατάσταση, πως να φερθώ; Δεν θέλω τίποτα από εκείνη ούτε προβλήματα κουράστηκα. Λέει πως την κακομεταχειρίζεται ο σύζυγος της είναι αλήθεια; περιμένω απάντηση σας

Το ψευδώνυμο μου: Δάκρυ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Δάκρυ Καλησπέρα. Οι κάρτες σου δείχνουν πολύ στεναχώρια και πόνο. Τοξικά συναισθήματα σας χάλασαν την ζωή σας, ενώ τρίτοι άνθρωποι χαιρόντουσαν για αυτό. Αυτό που σου προτείνω είναι να μην τις κλείσεις την πόρτα, η αγάπη με την αβίαστη δύναμή της θα σας απελευθερώσει από κάθε αρνητικό. Σου λέει αλήθεια σε έχει ανάγκη και βρίσκεται σε απόγνωση αυτή την περίοδο. Εσύ προσπάθησε να τις συμπεριφερθείς καλά μην την απορρίψεις, το σύμπαν θα σε ανταμείψει. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles