Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 21/02/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχω γνωρίσει έναν υπέροχο άνθρωπο εδώ και μερικές μέρες και θα ήθελα να μάθω πως θα εξελιχθεί αυτή η σχέση. Δυστυχώς μένουμε σε διαφορετικές πόλεις αλλά καταφέρουμε έστω μια φορά την εβδομάδα να συναντιόμαστε κάπου στη μέση. μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό και θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας, πως βλέπετε το μέλλον μας μαζί;

Το ψευδώνυμο μου: Helen of Troy

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Ellen of troy η κάρτα που σου έπεσε είναι η κάρτα του ηλίου αν και αυτή η σχέση καλά καλά δεν έχει ξεκινήσει ανάμεσα σας υπάρχει αφθονία απ’ το φως του ηλίου δηλαδή είναι ακριβώς αυτό που ονειρεύεσαι  σε συμβουλεύω όμως ότι κάνεις χωρίς βιασύνη γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα περίμενε την ωραία αυτή ιστορία να ξεδιπλωθεί όπως πρέπει.

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είχαμε σχέση στην εφηβεία, πρώτος έρωτας με βρήκε πάλι μετά από 20 χρόνια συνάψαμε παράλληλη σχέση… Ο φόβος δεν μας άφησε να το ζήσουμε όπως θέλαμε και τώρα είμαστε σε απόσταση τι θα γίνει στη συνέχεια θα υπάρξει επανασύνδεση; Αυτός με άφησε.. Είμαστε παντρεμένοι και οι δυο και με μικρά παιδιά μου πε ότι είναι αμαρτία αυτό που κάνουμε και οι αμαρτίες πληρώνονται.

Το ψευδώνυμο μου: Ανεμώνα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Γλυκεία ανεμώνη η κάρτα που απαντά στο ερώτημα σου είναι το οκτώ μπαστούνι η επικοινωνία μαζί σας είναι πολύ έντονη όπως επίσης και το συναίσθημα σας όμως τα πράγματα τώρα δείχνουν δύσκολα. Οικογένειες δεν διαλύονται τόσο εύκολα αν μένατε απ την αρχή μαζί τίποτα δεν θα στεκόταν ανάμεσα σας, τώρα όλα είναι και δύσκολα και αβέβαια. Η αγάπη δεν είναι αμαρτία αλλά σ αυτή την περίπτωση εμπλέκονται κι άλλα άτομα  όσο κι αν το θέλετε θα πληγωθούν αθώα πλάσματά αντέχεις?

ερωτική συναστρία

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Εγώ είμαι παντρεμένη, εκείνος χωρισμένος. Γνωριστήκαμε όταν έπιασε δουλειά στην εταιρία του άντρα μου και η έλξη ήταν άμεση και αμοιβαία. Είμαστε μαζί 1 χρόνο. Στο γάμο μου με κρατάει μόνο η οικονομική ασφάλεια. Θέλω να μου πείτε πως θα εξελιχθεί η σχέση και αν βρω δουλειά ώστε να μπορώ να χωρίσω τον άντρα μου και να είμαστε μαζί με τον Σ. Ευχαριστώ.

Το ψευδώνυμο μου: Σ + Σ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη η κάρτα που σου βγήκε είναι το έξη σπαθί η ταρω λοιπόν σου λέει  η έλξη μεταξύ σας είναι πράγματι καταλυτική ένας μεγάλος έρωτας που μπορεί να οδηγήσει σε μια απελπισμένη φυγή προς το άγνωστο. Η ταπεινή συμβουλή μου? Σκέψου όσο λογικά μπορείς γιατί τα πράγματα μπορεί να στραβώσουν και να μην  διορθώνονται . Αν μπορείς να τα καταφέρεις μόνο με την αγάπη τότε χαλάλι σου ο δρόμος σου θα ανοίξει διάπλατος.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχουμε χωρίσει εδώ κι ένα μήνα συνεχίζουμε να μιλάμε μέχρι και σήμερα μια μαλώνουμε μια μιλάμε όμορφα. Στις 14 Φλεβάρη βρεθήκαμε πήγαμε για καφέ συζητήσαμε ένα θέμα που αφορά και τους 2. Είμαι έγκυος μου είπε πως έχει βρει άλλη κοπέλα και πως είναι κολλημένος. Βέβαια μου έφερε μπαλόνι λόγω του Άγιου Βαλεντίνου και κατά λάθος έμεινε μαζί μου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ. Κάποια στιγμή πήγε να της στείλει μήνυμα και κατά λάθος πάλι τα έστειλε σε μένα στο πρώτο μήνυμα μάλιστα της έγραφε πως είναι ακόμα σε μένα.

Το παιδί μου είπε πως θέλει να το κρατήσουμε αλλά χωρίς να είμαστε μαζί εκείνη την μέρα κάναμε τρεις φορές έρωτα. Φάγαμε μαζί και στη διαδρομή από το σπίτι μου στο δικό του φιλιόμασταν όταν χωριστήκαμε πάλι φιληθήκαμε μετά από δυο μέρες μου είπε πως θα ερχόταν για να μείνουμε μαζί ένα βράδυ. Μετά το άλλαξε και δεν θέλει να έρθει μου είπε πως δεν νιώθει τίποτα πια για μένα θα αλλάξει κάτι?θα ξανά είμαστε μαζί? Έχει όντως άλλη κοπέλα? Του είπα να πάμε να το ρίξω το παιδί είπε πως θα προσπαθήσει να βρει τα λεφτά να πάμε.

Το ψευδώνυμο μου:Wolf21

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου wolf 21 η κάρτα που βγήκε για σένα είναι ο άσσος κούπα η κάρτα της απολυτής αγάπης και της δημιουργίας αγαπάς μα δεν είσαι σίγουρη αν σ αγαπούν και το μωράκι σου? Ο καλός σου τα έχασε άλλο ν αγαπάς κι άλλο να πρέπει να ετοιμάσεις νυφικά και πάνες. του ήρθε απότομα είναι και λίγο ανώριμος χώρια που υπάρχει και τρίτο πρόσωπο. Προσπάθησε να του μιλήσεις με πολύ αγάπη μην νιώσει πιεσμένος αν υπάρχει μέσα του αγάπη πιστεύω κι εγώ κι ο άσσος κούπα ότι θα τα καταφέρεις 

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γνωριζόμαστε αρκετό καιρό αλλά δεν έχει προκύψει κάτι σταθερό πάρα μόνο περιστασιακές φάσεις. Συναίσθημα υπάρχει κ από τους δύο μας αλλά εκείνος με κρατάει σε απόσταση κ εγώ παρόλο που έχω αφήσει να φανεί ότι τον θέλω, πάντα κάτι με κρατάει και δεν του αποκαλύπτω πόσο θέλω κάτι πιο σταθερό κ ουσιαστικό. Με έχει μπερδέψει και θέλω τη βοήθεια σας.

Το ψευδώνυμο μου: hashtag

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή  hastag η κάρτα πού σου πέφτει είναι το οκτώ των ράβδων σου υποδηλώνει ότι πρέπει ν αλλάξεις τον τρόπο προσέγγισης και επικοινωνίας. Είναι δύσκολος χαρακτήρας με τη σωστή προσπάθεια μελλοντικά θα είσαστε μαζί σε μια πιο σταθερή σχέση. 

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles