1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γνωριστήκαμε τυχαία όταν πήγα να κάνω κάποιες εξετάσεις ρουτίνας. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή και έτσι επιδίωξα μέσω κοινής γνωστής να γνωριστούμε καλύτερα. Έχουμε μιάμιση εβδομάδα που βγαίνουμε κανονικά σαν ζευγάρι, αλλά ξαφνικά χάθηκε. Ξέρω ότι κάτι τον απασχολεί αλλά δεν το συζητάει. Θα ήθελα να μου πείτε εάν θα συνεχίσει η σχέση μας κανονικά και τι προβλέπεται να γίνετε με εμάς στο μέλλον. Πως είμαστε. Και εάν βλέπετε στο μέλλον γάμο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το ψευδώνυμο μου: VIP212 D
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη VIP212 D, η κάρτα σου ο Βασιλιάς κούπα σου μιλάει για ένα χαρισματικό άτομο με μεγάλη γοητεία και άριστο χειρισμό του λόγου. Επίσης υπάρχει μεγάλη έφεση στο ψέμα αλλά το χειρίζεται με μεγάλη μαεστρία. Μήπως η κοινή σας φίλη γνωρίζει αν εκείνος έχει και κάποια άλλη δέσμευση; Καλό θα ήταν να μάθαινες κάτι περισσότερο γι’ αυτόν πριν αρχίσεις  να κάνεις όνειρα για γάμο. Φοβάμαι πως δεν είναι πολύ καθαρός μαζί σου.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ήμουν με έναν άνθρωπο δυο μήνες, με συναισθήματα και έφυγε. Ήμασταν πολύ πολύ Καλά. Γιατί αυτή η αλλαγή; Τι νιώθει; Θα κάνει κίνηση επανασύνδεσης; Θα επικοινωνήσει μαζί μου πάλι; Τι θα γίνει στο μέλλον; Υπάρχει άλλη στην ζωή του;

Το ψευδώνυμο μου: ΕΛΠΙΔΑ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου ΕΛΠΙΔΑ, το  δέκα μπαστούνι σου δείχνει πως αυτό το άτομο  είναι πολύ φορτωμένο με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις. Το φορτίο του είναι δυσβάστακτο. Το ενδιαφέρον του για σένα ήταν ειλικρινές, δεν γνωρίζω όμως τι ακριβώς μεσολάβησε και απομακρύνθηκε τόσο άκομψα. Πιθανόν  να τον απασχολεί μία πρώην πού δεν έχει ακόμα ξεπεράσει και συνεχίζει κάποιες επαφές μαζί της. Γιατί όμως δεν δοκιμάζεις να επικοινωνήσεις εσύ μαζί του; Περάσατε κάποιες όμορφες στιγμές και κοινωνικά όντα είμαστε, δεν είναι δυνατόν να πέφτει έτσι απαγορευτικό χωρίς έστω και μία ελάχιστη εξήγηση. Δοκίμασε και  ίσως να σου βγει σε καλό.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα επιστρέψει; Θα επικοινωνήσει ή θα έρθει κάτι καινούργιο στη ζωή μου; Δεν μιλάμε καθόλου πλέον. Τελείωσε σχετικά ανώδυνα λέγοντας ότι αυτός δεν αισθάνεται ότι κι εγώ και ότι δεν με βλέπει ερωτικά. Εγώ κράτησα την αξιοπρέπειά μου και δεν έχω καμία επαφή μαζί του όμως λόγω εγωισμού το σκέφτομαι αρκετά και αναμένω την επιστροφή του.

Το ψευδώνυμο μου: Αρκουδάκι
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλό μου Αρκουδάκι, κάρτα σου το τέσσερα κούπα επιβεβαιώνει την αδιαφορία εκείνου του ατόμου για την πορεία αυτής της σχέσης. Συνέχισε να κρατάς την θέση σου όπως καλώς ήδη το κάνεις. Σε συμβουλεύω  να ξεχάσεις τον εγωισμό σου και μην περιμένεις ποτέ κάτι που έχει δείξει ότι δεν έχει καμία σοβαρότητα και κυρίως δεν σε αξιολόγησε ποτέ σωστά.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Πριν ένα χρόνο πήρα την πρωτοβουλία να ψάχνω ένα ερωτά παιδικό. Τον βρήκα ερχόταν σταδιακά και με έβλεπε. Και οι δυο είχαμε πολλά προβλήματα στη Ζωή μας. Τον βοήθησα αρκετά έκανα ότι μπορούσα. Μια μέρα μετά από ένα άσχημο τσακωμό μου είπε τέρμα ότι θέλει να φτιάξει τη ζωή του και έχει γενικά. Τον παρακάλεσα μα τίποτα. Από τότε ζω σαν χαμένη, μόνο κλαίω τον θέλω πολύ. Δεν μπορώ. Θέλω να δείτε θα γυρίσει η όχι;

Το ψευδώνυμο μου: Μαίρη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου Μαίρη, η κάρτα σου το εννέα σπαθί σε συμβουλεύει να  σκεφτείς πιο λογικά και να σταματήσεις τα κλάματα γιατί ένας άνθρωπος που εξαφανίζεται με τέτοια δικαιολογία δεν έχει, κι ούτε είχε ποτέ ειλικρινή αισθήματα για σένα. Αφού λοιπόν εκείνος έφυγε για να φτιάξει την ζωή του σημαίνει ότι μαζί σου την χάλαγε, έτσι; Λογικά λοιπόν κι εσύ είσαι  υποχρεωμένη να σεβαστείς την απόφασή του και να προχωρήσεις στην πολύ καλύτερη, απ’ ότι με αυτόν, ζωή που σε περιμένει με ανοιχτές αγκαλιές.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε κοντά 10 μήνες μαζί. Σχέση με σκαμπανεβάσματα και πολύ πάθος. Είναι μπερδεμένος μάλλον και κολλημένος στην πρώην γυναίκα του. Αυτή τη στιγμή δεν επικοινωνούμε. Τελευταία έβγαζε νεύρα και μετά από μια έντονη συζήτηση ενώ ήταν μεθυσμένος το τέλειωσε μεταξύ μας. Θα είμαστε πάλι μαζί κ αγαπημένοι; Τον θέλω πολύ και δεν ξέρω τι στάση να κρατήσω απέναντι του.

Το ψευδώνυμο μου: ΖZarathustra*
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου ΖZarathustra*, εάν σου αρέσει μία σχέση γεμάτη καβγάδες , άσχημα λόγια, μισά αισθήματα, και λαχταράς μία ζωή με έναν άνθρωπο ερωτευμένο και με μία άλλη γυναίκα, όπως λέει η κάρτα σου το δύο σπαθί οκ. Να ξέρεις όμως πώς εκείνος δεν έχει ακόμα τελειώσει μαζί της και ακόμα διχάζεται και ακόμα προσπαθεί να διαλέξει, Και δεν πιστεύω πως αυτό θα συμβεί τώρα σύντομα.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles