1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε ένα χρόνο μαζί, σε παράλληλη σχέση εκείνος. Υπάρχει χιλιομετρική απόσταση. Μια σχέση που υπήρξε πριν 24 χρόνια. Έφυγε, έφτιαξε τη ζωή του στο τόπο του και εγώ επίσης συνέχισα τη ζωή μου. Με πολλά σκαμπανεβάσματα σχέση. Βρισκόμαστε όταν μπορεί και διατηρούμε μια επικοινωνία όσο γίνεται καλή αναλόγως των περιστάσεων. Βρεθήκαμε ξανά και θέλω να γνωρίζω τις σκέψεις του για μένα και τις προθέσεις του.

Το ψευδώνυμο μου: Γαζέλα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου Γαζέλα, η κάρτα σου είναι ο θάνατος και σου δηλώνει με σαφήνεια ότι η ερώτηση σου παίρνει αρνητική  απάντηση, πράγμα που ασφαλώς το περίμενες μια και το αντίθετο θα ήταν εντελώς εξωπραγματικό. Οι προθέσεις και οι επιθυμίες αυτού του ατόμου είναι εντελώς ασαφείς και  επιφανειακές. Πιθανόν αρκετά αργότερα να δει ίσως διαφορετικά τα πράγματα. Μέχρι τότε τα ξαναλέμε.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα. Θέλω να μάθω αν ενδιαφέρεται ερωτικά το πρόσωπο που σας αναφέρω τα στοιχεία του για μένα και αν θα γίνει κάτι μεταξύ μας. Ο χώρος που γνωριστήκαμε και βρισκόμαστε απαιτεί πολύ τυπικότητα και σοβαρότητα και είναι σχεδόν απαγορευτικό το να δείξω ή να δείξει (αν τελικά ενδιαφέρεται) κάτι περισσότερο. Είμαι παντρεμένη αλλά με τον άντρα μου είμαστε πλέον τυπικά μαζί μόνο για παιδιά. Επίσης και εκείνος είναι παντρεμένος. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Το ψευδώνυμο μου: Μελίνα89
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου Μελίνα, η κάρτα σου το εννέα σπαθί δείχνει εμπόδια σε αυτό που τόσο επιθυμείς. Αυτό το άτομο δεν φαίνεται έτοιμο να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου. Υπάρχουν μεγάλα εμπόδια ανάμεσά σας και δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι είναι προσπελάσιμά. Μου δείχνει μία αρκετά δύσκολη  κατάσταση και δεν βρίσκω πως θα μπορούσε κάτι να αλλάξει.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γνωριζόμαστε περίπου 3 χρόνια και τώρα λέει πώς δεν θέλει σχέση ερωτική όμως με δική του πρωτοβουλία μιλάμε πάρα πολλές φορές την ημέρα. Με αγαπάει λέει πολύ και δεν θα με αφήσει να φύγω από την ζωή του. Σαν άνθρωπος έχουμε χιλιομετρική απόσταση αυτή την στιγμή λόγω δουλειάς του. Θα ήθελα να ξέρω τι νιώθει για μένα πραγματικά και αν υπάρχει κάτι άλλο στην ζωή του. Επίσης προσπαθούμε να κάνουμε και κάτι επαγγελματικό μαζί με έχει μπερδέψει η συμπεριφορά του.

Το ψευδώνυμο μου: Βασούλα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου Βασούλα, η κάρτα σου το τρία Σπαθί σε προειδοποιεί να προσέξεις πάρα πολύ τις επαγγελματικές σου κινήσεις με αυτό το άτομο γιατί φοβάμαι τον καλά κρυμμένο χαρακτήρα του και τις όχι και τόσο καθαρές προθέσεις του. Το ίδιο ισχύει και για τα ερωτικά του που είναι ασαφή και αρκούντως μυστηριώδη.  Έχεις απολυτό δίκιο που αισθάνεσαι μπερδεμένη. Θα σου έλεγα να κάνεις ένα βήμα πίσω μήπως μπορέσεις να διακρίνεις την μεγάλη εικόνα.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Αν θα υπάρξει επανασύνδεση. Έχουμε χωρίσει από τις 21-2-19. Ήμασταν μαζί 8 χρόνια. Απ ότι μου ‘πε στο τελευταίο μας τσακωμό έχει προχωρήσει βγαίνει με κάποιά άλλη, άλλα δεν ξέρω αν ισχύει. Δεν έχουμε καμιά επικοινωνία τώρα αλλά είμαστε στον ίδιο εργασιακό χώρο και μου μιλάει λες και δεν συμβαίνει τίποτα. Θέλω να μάθω αν θα γυρίσει.

Το ψευδώνυμο μου: Ζένια 19
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Aγαπητή μου Ζένια, η κάρτα σου ο Βασιλιάς σπαθί σου δείχνει τον χαρακτήρα αυτού του ατόμου, ο οποίος είναι  πάρα πολύ αυταρχικός και αρκετά ξεροκέφαλος ώστε να επιμένει στις αποφάσεις του. Θα του είναι δύσκολο να παραδεχτεί ένα λάθος του, όποιο και να είναι αυτό, έστω και αν στην πραγματικότητα το επιθυμεί. Το μόνο που σου μένει; Κάνε υπομονή, και τι άλλο μένει απ’ το να ελπίζεις

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαι σε διάσταση με τον σύζυγό μου και έχουμε δύο παιδιά. Ο λόγος τής διαστάσης δεν υπάρχει ή τουλάχιστον δεν τον γνωρίζω. Μένουμε στην Κρήτη ο σύζυγος είναι ναυτικός, στα θέματα της οικογένειας μας πάντα επεμβαίνει η οικογένεια του, ακόμα και για σοβαρά. Πάντα γι’ αυτούς ήμουν η ξένη. Παρόλα αυτά όμως με τον άντρα μου δεν είχαμε ποτέ προβλήματα. Αυτή την στιγμή αυτός μένει στην Αθήνα με την αδελφή του όπου κόλλησε ξαφνικά και εγώ με τα παιδιά παραμένουμε στο σπίτι μας στην Κρήτη. Θα ήθελα να μάθω τι εξέλιξη θα έχει το θέμα αυτό;

Το ψευδώνυμο μου: Έμη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Έμη, έχεις δύο παιδιά με έναν άντρα που έχετε κάνει γάμο  και δεν μπορείς να τον ρωτήσεις γιατί μένει μακριά απ’ το σπίτι σας; Σε ποιον πλανήτη συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; Τον έχεις ρωτήσει; Πάρε το πρώτο καράβι και πήγαινε να τον βρεις  και να του μιλήσεις όπως πρέπει και όπως θέλεις. Αν δεν θέλει να επιστρέψει είναι υποχρεωμένος να σου εξηγήσει τον λόγο. Η κάρτα σου είναι η δικαιοσύνη και σε προτρέπει να την αναζητήσεις επειγόντως, διαφορετικά θα χάσεις και τον άντρα σου και το σπίτι σου και τα παιδιά σου, μιας και όλο αυτό μοιάζει σαν συνωμοσία εναντίον σου. Έχεις δικαιώματα, διεκδίκησέ τα λοιπόν αν δεν είναι ήδη αργά.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles