1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Είναι σε ένα σταυροδρόμι εκείνος. Έχει μια βαλτωμένη σχέση πολλών χρόνων που πρόσφατα μου αποκάλυψε πως δεν την έχει λήξει, αλλά περιμένει να φθίνει μόνη της με το χρόνο. Είμαστε μαζί 3 μήνες και κάτι. Είμαστε πολύ καλά μαζί. Του ζήτησα να διαλέξει. Περιμένω την απάντησή του. Με την άλλη δεν είναι προφανώς καλά, γι’ αυτό και βρέθηκε μαζί μου. Όμως δυσκολεύεται να την πληγώσει ευθέως. Τι να περιμένω?

Το ψευδώνυμο μου: DOLLIE63
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη DOLLIE63 , πιστεύω  ότι αξίζει να περιμένεις αν δεν το παρατραβήξει με την απόφασή του. Αν μπορείς δώσε του  ένα χρονοδιάγραμμα για όσο σου είναι δυνατόν να περιμένεις ακόμα. Δώσε του να καταλάβει πως κι εσύ έχεις μια ζωή να ζήσεις και ένα δικαίωμα στην ευτυχία έστω και  χωρίς εκείνον στην  ανάγκη. Δεν είναι απαραίτητο  να περάσουν χρόνια για να ξεφτίσει από μόνη της η πρώην σχέση του. Τα χρόνια οι μέρες  περνούν και φεύγουν και  αν δεν το καταλάβουμε φεύγουν και οι αγάπες.

μέντιουμ άρης

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλή σας μέρα! Με τον Γ. είμαστε παντρεμένοι με μια κόρη, πριν ένα χρόνο ανακάλυψα μηνύματα στο κινητό του από μια άλλη, μου είπε πως ήταν άπλα ένα φλερτ και πως το έκοψε, η κοπέλα αυτή εργάζεται στην εταιρία του μέχρι εδώ και 3 χρ. Μου λέει αλήθεια? Ή είχαν κάτι παραπάνω όπως υποψιάζομαι. Είχαμε αρκετά προβλήματα και σεξουαλικής φύσης, απείχε και ισχυριζόταν πως έφταιγε το άγχος και η κούραση. Σας ευχαριστω.

Το ψευδώνυμο μου: gigi
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη gigi, περσινά ξινά σταφύλια κι ακόμα τα σκέπτεσαι; Πάει αυτό πέρυσι έγινε πάει τελείωσε. Έκανε ένα λάθος πολύ σοβαρό ο άνδρας σου, αλλά το ξεπεράσετε, γιατί το   αναμασάς; Η κάρτα σου το τέσσερα μπαστούνι μιλάει  για ένα ευτυχισμένο σπίτι μια χαρούμενη οικογένεια, τι είναι αυτό που ζητάς τώρα; Καθυστερημένη ζήλια; Συγχώρεσες ξέχασες πάει αυτό τελείωσε. Συνέχισε την ζωή σου χωρίς ζήλιες και κυρίως χωρίς γκρίνιες. 

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχω ήδη ξεκινήσει μαθήματα με το πρόσωπο που μου αρέσει είμαι απίστευτα διακριτική αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου τον σκέφτομαι συνέχεια είναι κι εκείνος πολύ διακριτικός αλλά αισθάνθηκα ότι με παρατήρησε παραπάνω από το τυπικό έτσι ερωτώ τελικά του αρέσω και εκείνου με βλέπει ερωτικά ή όχι;

Το ψευδώνυμο μου: Maraleta
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Maraleta, δύσκολη η περίπτωσή σου η κάρτα σου το Οκτώ Σπαθί σε συμβουλεύει να είσαι πολύ προσεκτική με τις κινήσεις σου. Η θέση σου είναι εξαιρετικά λεπτή και αν αποκαλυφθείς εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα. Αν εκείνος ενδιαφέρεται άφησέ τον να σου το δείξει και μετά αντέδρασε όπως αισθάνεσαι όχι πριν.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχουμε μαλώσει άσχημα εδώ και μια εβδομάδα. Δεν θέλει να με ξανά δει ούτε να μου ξανά μιλήσει. Προσπάθησα πολλές φορές να τον πλησιάσω αλλά δεν θέλει επαφές! Θέλω να ξέρω αν θα τον ξαναδώ ποτέ και αν είναι ερωτευμένος μαζί μου. Να τον ξανά πάρω τηλέφωνο να κάνω μια προσπάθεια ακόμα; Θα μου δώσει μια ευκαιρία; Ή τελείωσε;

Το ψευδώνυμο μου: Έλλη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Έλλη, τι μπορείς να κάνεις όταν κάποιος σου δηλώνει ορθά κοφτά πως δεν θέλει να έχετε πια επαφές;;Ποια αισθήματα να έχει για σένα όταν σε έχει αποκλείσει απ’ την ζωή του; Καταλαβαίνω την κατάσταση που σε έχει φέρει αυτή η συμπεριφορά και κατανοώ το πρόβλημα που σου έχει δημιουργήσει. Πολύ πεισματάρικο άτομο ο άνθρωπος αυτός. Ίσως αν τον αφήσεις να ξεθυμάνει να βρεθεί και πάλι τον δρόμο σου. Διαφορετικά αν δοκιμάσεις εσύ να τηλεφωνήσεις φοβάμαι μήπως αποτύχεις και τότε θα είναι χειρότερα για σένα. 

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα. Θα ήθελα να μάθω για τα επαγγελματικά μου. Εργάζομαι σε μια καφετέρια τα τελευταία δύο χρόνια.. Οι απολαβές μηδαμινές μπροστά στο φόρτο εργασίας που έχω σαν υπάλληλος. Θέλω να φύγω από το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά πρώτον φοβάμαι μήπως δεν βρω αμέσως δουλειά και δεύτερον είναι και το ας πούμε κατά κάποιο τρόπο συναισθηματικό δέσιμο που έχω με υπόλοιπο προσωπικό του μαγαζιού.. Για τα αφεντικά μου δεν με πολύ ενδιαφέρει να σας πω την αλήθεια γιατί είναι απλά εκμεταλλευτές.. Θα μπορέσω να πάω παρακάτω; Να βρω κάτι καλύτερο και να πληρώνομαι ανάλογα με αυτά που προσφέρω;;; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Το ψευδώνυμο μου: Αγγελούδι μου
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητό Αγγελούδι, Λάθος εποχή καλή μου. Το πρόβλημα για την ώρα είναι μεγάλο και προσωρινά άλυτο. Όσο σε παίρνει χρονικά ψάχνε, ρώτα, ότι μπορείς. Θέλω να πιστεύω. Πως σύντομα θα υπάρξει βελτίωση, θα χρειαστεί πολύ υπομονή ακόμα, αλλά  ελπίζω πως φτάνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία. Μείνε αισιόδοξη και ψηλά το κεφάλι.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles