1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να δούμε πως θα εξελιχθεί η ερωτική μου και η οικονομική μου κατάσταση. Έχω δουλειά άλλα πιέζομαι πολύ οικονομικά γιατί βοηθάω και την οικογένεια μου και πάλι δεν βγαίνουμε. Μόλις βγήκα από μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση την οποία έχω ξεπεράσει σχεδόν ολοκληρωτικά πλέον. Θα πάνε καλύτερα τα πράγματα στην ζωή μου; ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου: Βίκυ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Βίκυ, η κάρτα σου ο Άσος Καρό σε φωτίζει και σου υπόσχεται  μία καινούρια αρχή  στη ζωή σου. Πιθανότατα να αναφέρεται στα οικονομικά σου σε μία νέα εργασία που θα σου σταθεροποιήσει την καθημερινότητα. Το βρίσκω εξαιρετικά σημαντικό στην εποχή που όλοι μας περνάμε. Τώρα για τα υπόλοιπα ερωτήματά σου  μπορείς να επικοινωνήσεις με τους συνεργάτες μας τηλεφωνικώς.

μέντιουμ άρης

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πείτε πως θα πάνε τα ερωτικά μου. Πότε θα προκύψει σύντροφος για σοβαρή σχέση ή ακόμη και Γάμο. Η τελευταία μου σχέση κράτησε 15 χρόνια η οποία ήταν με κάποιον άνθρωπο ο οποίος ήταν παντρεμένος. Πάντα έλεγα ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώσει αυτήν η σχέση, αλλά όσο περνούσε ο καιρός όλο και δενόμασταν παραπάνω. Πριν από 2μηνες περίπου αποφάσισα ότι δεν πάει άλλο και ότι θέλω να συνεχίσω διαφορετικά την ζωή μου. Το συζήτησα με τον σύντροφο μου και συμφώνησε και αυτός. Βέβαια κρατάμε κάποιες σχέσεις ακόμη, δεν κόψαμε τελείως. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το ψευδώνυμο μου: VIP212 D  
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου VIP212 D, κάρτα σου το Οκτώ σπαθί, δείχνει ότι τα αισθήματα για την υποτιθέμενα τελειωμένη σχέση, δεν έχουν σβήσει. Αυτή η ιστορία αν δεν κοπεί με το μαχαίρι, θα σέρνεται και θα σε προβληματίζει για πολύ καιρό ακόμα. Αφού συμφωνεί και εκείνος θα πρέπει να το πάτε μέχρι το οριστικό τέλος, δηλαδή να κοπεί εντελώς. Τότε μόνο θα καταφέρεις να πας πάρα κάτω την ζωή σου και μελλοντικά να μπορέσεις να βρεις την ευτυχία.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα αλλάξει γνώμη για το χωρισμό μας και θα είμαστε πάλι μαζί? Χωρίσαμε πριν 2 μήνες. Μιλάμε στο τηλέφωνο πολύ φιλικά. Ο χωρισμός ήταν από εκείνον. Πάντα περνούσαμε καλά μαζί, αλλά ο ίδιος αυτό τον καιρό ήθελε να μην έχει καμία δέσμευση. Εγώ νιώθω συντετριμμένη, αλλά προσπαθώ να συνεχίσω να ζω. Παρόλα αυτά τον αγαπάω πολύ, θέλω να είμαστε μαζί

Το ψευδώνυμο μου: Ανάσα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Ανάσα, το πιθανότερο είναι πως εκείνος έχει ανακαλύψει καινούρια ενδιαφέροντα και επιθυμεί να τα απολαύσει  μόνος και αδέσμευτος όπως έκανε και  με την δική σου περίπτωση. Δεν βλέπω τρόπο να  συνεχίσεις ερωτικά μαζί του όσο κι αν αυτό είναι το ζητούμενό σου. Μπορείς όμως να συνεχίσεις μαζί του όπως σου ζήτησε δηλαδή φιλικά, και ότι προκύψει, για την ώρα.. 

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι να έχουμε. Είμαι μόνη αρκετά χρόνια απελπίστηκα. Δέχομαι φλερτ μόλις όμως αρχίσω να ενδώσω σταματάνε νιώθω ότι παίζουν μαζί μου και αυτό με έχει κάνει πολύ πολύ επιφυλακτική. Άραγε θα υπάρξει σύντροφος σωστός στην ζωή μου που να ξέρει τι θέλει? Θα προκύψει γάμος? Παιδάκι θα κάνω θα προλάβω?Τα χρόνια πέρασα πότε θα γίνουν όλα αυτά? Ευχαριστώ και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις?

Το ψευδώνυμο μου: Μόνη ψυχή  
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Μόνη Ψυχή, προσπάθησε να μην αγχώνεσαι με καταστάσεις που δεν μπορείς να ελέγξεις. Όλα θα έλθουν στην ώρα τους και ποτέ πριν. Όλα θα προλάβεις να τα κάνεις φτάνει να έχεις υπομονή. Οι ερωτήσεις σου  όμως  επειδή είναι όντως πολλές θα μπορέσουν να απαντηθούν αν επικοινωνήσεις τηλεφωνικά με τους συνεργάτες μας.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με το πρόσωπο που με ενδιαφέρει μιλάμε εδώ και αρκετό καιρό. Έχουμε καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία και έχουμε βγει και δυο φορές στις οποίες δεν έχει πει κάτι και έτσι δεν μπορώ να καταλάβω αν του αρέσω. Θέλω να μου πείτε αν του αρέσω, αν θα κάνει κίνηση να μου εκδηλωθεί κ αν θα γίνει κάτι μεταξύ μας! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Το ψευδώνυμο μου: Λάουρα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Λάουρα, η κάρτα σου είναι ο Κόσμος. Αυτό σημαίνει πως όντως του αρέσεις και ενδέχεται να κάνει κάποια κίνηση σύντομα. Άφησε το όμως εντελώς σε εκείνον, έτσι ώστε να γίνουν πιο σαφείς οι προθέσεις του.  Πιστεύω πως θα υπάρξει εξέλιξη και μάλιστα πολύ καλή.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles