1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γνωριστήκαμε στην εργασία μας και αρχίσαμε να μιλάμε και να γνωριζόμαστε καλύτερα. Στην πορεία εγώ τον ερωτεύτηκα και αυτός τσιμπήθηκε μαζί μου από όσο κατάλαβα. Δεν έκανε όμως κάποια κίνηση για να βγούμε εκτός δουλειάς και να γνωριστούμε. Ώσπου εγώ έπρεπε να φύγω από εκεί. Έχουν περάσει τρεις μήνες τώρα που έχω πάει σε άλλη δουλειά και χαθήκαμε. Δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Τον έχω επιθυμήσει πολύ και από ότι μαθαίνω και αυτός. Υπάρχει περίπτωση να ξαναβρεθούμε και να ξαναρχίσουμε μια σχέση μαζί;

Το ψευδώνυμο μου: Penenoula

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου, δεν είναι διατεθειμένος να ενδώσει σε μια σχέση του τύπου που ζητάς εσύ. Η κάρτα που σου εμφανίζεται είναι αρνητική για αυτόν που ενδιαφέρεσαι. Προχώρησε όσο πιο γρήγορα μπορείς. Μην χάνεις χρόνο. Πιο κάτω σε περιμένει ένας άλλος έρωτας που θα σε ανταμείψει. Άλλωστε πρέπει να καταλαβαίνεις και εσύ ότι αν θέλουμε κάτι ή κάποιον, τρέχουμε να τον βρούμε. Αυτός όμως δεν κάνει τίποτα για σένα.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με χώρισε στις 30/8/2017 και ήμασταν μαζί́ 1 χρόνο περίπου. Εργαζόμαστε μαζί́ όμως και δεν έχω καταφέρει ακόμα να τον ξεπεράσω εντελώς. Θέλω να ξέρω αν θα ξαναγυρίσει σε εμένα, αφού́ δεν υπήρξε κανένας σοβαρός λόγος χωρισμού́. Απλά́, σαν αιτία χωρισμού μου ανέφερε πρόβλημα στην επικοινωνία. Πολλές φορές τον βλέπω να με κοιτάει αλλά́ μήπως τελικά́ είναι ιδέα μου;

Το ψευδώνυμο μου: Λίτα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δεν διαφαίνεται επανασύνδεση στον ορίζοντα εκτός εάν το χειριστείς φιλικά και επιδιώξεις κάποιες συναντήσεις μαζί του. Η κάρτα που σου εμφανίζεται δεν είναι υπέρ αυτής της σχέσης. Θα έχεις ξαφνικές αλλαγές οι οποίες θα αλλάξουν τα αισθηματικά σου δεδομένα προς το καλύτερο.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα μείνω έγκυος; Είναι δυνατόν; Το θέλω τόσο πολύ… Θα γίνει; Θα γίνω Μαμά; Πως να είσαι ευτυχισμένη; ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ;

Το ψευδώνυμο μου: ΕΛΠΙΔΑ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου Ελπίδα, πρώτα θα πρέπει να είσαι εσύ πλήρης στο μυαλό και στην ψυχή σου και μετά να βελτιώσεις την σχέση σου. Όταν τα καταφέρεις όλα αυτά και νιώσεις ήρεμη και χαρούμενη, η κάρτα σου  η Δικαιοσύνη, θα σου δώσει ότι ελπίζεις και ονειρεύεσαι, αλλά μόνο τότε.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα. Έχουμε χωρίσει πριν από 4 μήνες. Ήμασταν 10 χρόνια μαζί. Θέλω να ξέρω τί να κάνω για να είμαστε πάλι μαζί; Έχει συναισθήματα για μένα ακόμα, υπάρχει κάποια άλλη; Θα υπάρχει επανασύνδεση; Υπάρχει ακόμα καμία ελπίδα ή τζάμπα περιμένω. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σάς. ανυπομονώ για την απάντηση σάς. Είστε υπέροχη

Το ψευδώνυμο μου: Μελαχροινός Άγγελος

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητέ Μελαχροινέ Άγγελε, οι ερωτήσεις και οι εσωτερικές σου αναζητήσεις είναι απόλυτα φυσιολογικές μετά απο δέκα χρόνια σχέσης ειδικά όταν έχει επέλθει και ένας χωρισμός. Υπάρχει όντως τρίτο πρόσωπο για το οποίο και χωρίσατε. Συναισθήματα έχει για σένα μα για την ώρα δεν βλέπω να κάνει κάποιο βήμα επιστροφής. Αν τον αγαπάς τόσο πολύ περίμενε τον για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά βλέπω τα πράγματα λίγο δύσκολα για την ώρα. Υπομονή λοιπόν. 

ολοκληρωμένες προβλέψεις

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαι και μένω μόνη. Χωρισμένη από ένα γάμο εδώ και 15 χρόνια και από μια σχέση εδώ και 3 χρόνια η οποία διήρκεσε 12 χρόνια περίπου. Υπέφερα αρκετά και από τους 2. Γνώρισα αρκετούς αλλά πριν προλάβω να γνωριστώ μαζί τους, αν και ήξερα οτι τους άρεσα, σταματούσε και δεν προχωρούσε με τίποτα. Δεν ξέρω τι φταίει… Πριν 2 βδομάδες γνωρίστηκα με κάποιον από το fb. Βγηκαμε έξω για ποτό και ενθουσιαστήκαμε ο ένας για τον άλλο πολύ. Την επόμενη έφυγα για ταξίδι αναψυχής για μια εβδομάδα και μιλούσαμε κάθε μέρα. Επέστρεψα χθες και ήθελα να ξέρω αν θα προχωρήσει αυτή η σχέση μεταξύ μας.

Το ψευδώνυμο μου: Λιονταρίνα13

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου Λιονταρίνα13, πραγματικά έχεις περάσει άσχημα και το καταλαβαίνω αλλά μην χάνεις το κουράγιο σου. Κάρτα σου ο Αυτοκράτορας που  σου λέει πως μελλοντικά θα γνωρίσεις έναν σημαντικό άνθρωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένη. Προσπάθησε όμως να μην δείχνεις την πίκρα σου σε κανένα γιατί αυτό δε σε βοηθάει στην ψυχολογία σου ούτε στην τύχη σου.