1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γεια σας και από εμένα! !!!Εγώ μετά από πολλούς μήνες βρέθηκα στον ίδιο χώρο με έναν πρώην μου (ο οποίος ήταν ένα ξεχωριστό κομμάτι στη ζωή μου).. ήταν με τη νυν σχέση του σε αυτόν το χώρο …τα συναισθήματα περίεργα μόλις τον είδα, θα ήθελα να μάθω ένιωσε κάτι μόλις με είδε.. δεν μιλήσαμε αλλά τα κρυφά βλέμματα υπήρχαν μεταξύ μας.. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων..

Το ψευδώνυμο μου: Μανταλένα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Μανταλένα, η κάρτα σου το Οκτώ Κούπα σου ζητά να μην κλαις πάνω απ’ το χυμένο γάλα. Αυτή η ιστορία πάει τελείωσε. Μην ανοίγεις το χρονοντούλαπο, οι ματιές στο παρελθόν δεν είναι πάντοτέ εποικοδομητικές. Έχεις προχωρήσει στην ζωή σου το ίδιο και εκείνος. Ποτέ δεν πάμε με την όπισθεν μόνο μπροστά.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με τον Μανώλη έχουμε χωρίσει 1 χρόνο περίπου…ανταλλάξαμε βαριές κουβέντες παρόλα αυτά ήθελε να μείνουμε φίλοι και εγώ φυσικά αρνήθηκα. έκτοτε απομακρύνθηκα το ίδιο και αυτός. Παρακαλώ μπορείτε να δείτε εάν θα ξανά εμφανιστεί στην ζωή μου? Εάν θα μου ζητήσει ερωτική επανασύνδεση? Θέλω να πω επίσης ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα τον βλέπω πολύ συχνά στον ύπνο μου …τον σκέφτομαι έντονα. Αποφεύγω να ρωτάω νέα του σε κοινούς γνωστούς μας .

Το ψευδώνυμο μου: Full moon
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Full moon, η κάρτα σου η Σελήνη, κρατά μυστικά και ψέματα που πάνε πέρασαν πια. Δεν ήταν μία καλή η κατάληξη της σχέσης σου μα για το καλό σου τελείωσε. Μην  ξεχνάς πως εσύ επέμεινες να μην  έχετε πια καμία επαφή, τώρα τι ζητάς;; Αφού δεν τα βρήκατε άφησε το  μόνο για όνειρα. Η ζωή σου είναι αλλού με άλλον.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ένα χρόνο τώρα έχει φύγει απ το σπίτι ο άντρας μου οι λόγοι ήταν φυσικά άλλη γυναικά. Μέσα σε αυτό το χρόνο δεν είχαμε και πολλά. Έχει φύγει τώρα για δουλειά πιο μακριά από εκεί που μένουμε και φυσικά είναι και αυτή εκεί. Το περίεργο είναι ότι ήρθε αρχές του μήνα και ήταν λίγο διαφορετικός μαζί μου βρεθήκαμε και ερωτικά. δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα άλλα θα ήθελα πολύ να γυρίσει σε μας σε μένα και στα παιδιά μας γιατί τον αγαπάμε.

Το ψευδώνυμο μου: Λένα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Λένα, η κάρτα σου το Έξι  Μπαστούνι είναι ενθαρρυντική για την κατάστασή. σας . Το κακό είναι η αναμονή. Ο άντρας σου δίνει  σήματα  επιστροφής, όμως είναι νωρίς ακόμα για να  βγάλουμε  συμπεράσματα. Ας δώσεις λίγο χρόνο ακόμα περιμένοντας τη επιστροφή του …. ασώτου και το ξανασυζητάμε. Διαφορετικά να κοιτάξεις πώς μπορείς να  προχωρήσεις στη ζωή σου με το ενδεχόμενο και της κακής έκβασης της ιστορίας. Πρόσεξε  λίγο τον  εαυτόν σου  και τα παιδάκια σου και ότι είναι μόνο για το καλό σας εύχομαι να σας συμβεί. 

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας, μετά από ένα διαζύγιο και κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες για μια νορμάλ σχέση…δεν σας κρύβω ότι είναι πολύ κουραστικό όλο αυτό και εκεί που είπα ότι δεν θα βρω ποτέ κανέναν, ήρθε στην ζωή μου αυτός που με έκανε να χαμογελάσω, άλλα κατά βάθος κάτι μου λέει ότι κάτι μου κρύβει και δεν είναι απόλυτα ειλικρινείς μαζί μου, μακάρι να βγω λάθος…θα ήθελα να μάθω αν όλο αυτό προχωρήσει κάπου και αν θα ήμαστε μαζί για το επόμενο βήμα.. σας ευχαριστώ πολύ για τον πολύτιμο σας χρόνο..

Το ψευδώνυμο μου: Μικελινα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Μικελίνα, δεν μου γράφεις πόσον καιρό είσαι με αυτό το άτομο, κι έτσι θα πάρεις μερική πρόβλεψη. Η κάρτα σου ο Άσσος Μπαστούνι μιλά για καινούρια αρχή έντονα ερωτική. Συνέχισε να χαμογελάς και πάψε να κατασκευάζεις σενάρια. Το σύμπαν θέλει να σου πάνε όλα καλά.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θέλω να μάθω αν με αγαπάει αν θα είμαστε ξανά μαζί και αν θα παντρευτούμε. Χωρίσαμε γιατί δεν με ήθελε η μανά του. Ήμασταν ένα χρόνο μαζί και μόλις με γνωρίσαν οι δικοί του με χώρισε την επομένη ημέρα. 🙁 ούτε τηλεφωνά παίρνει ούτε μου μιλάει τίποτα αν δεν κάνω εγώ την κίνηση δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ. Με ταλαιπωρεί ένα πρόβλημα υγειάς . Δε έχω και σταθερή εργασία έχω και παραπάνω κιλά 98 είμαι άλλα και πάλι δεν τους έκανα κάτι ώστε να μην με θελήσουν. Τι ψάχνουν να βρουν αυτοί νύφη στον γιο τους ? 36 χρόνων άντρας είναι δεν μπορεί να πάρει την ζωή του στα χέρια του και να βάλει όρια ?

Το ψευδώνυμο μου: Πικραμενη ..29

Φίλη μου Πικραμενη ..29, η κάρτα σου το Άστρο, σου λέει να κάνεις κουράγιο γιατί κάτι όμορφο που εύχεσαι μπορεί να συμβεί. Τα κιλά δεν κάνουν τον άνθρωπο ούτε διαμορφώνουν χαρακτήρες. Οι γονείς του θα έπρεπε να ντρέπονται, το ίδιο και εκείνος. Αν επηρεάζεται τόσο απ’ τους δικούς του τότε κι εσύ θα πρέπει να  καταλάβεις  πως δεν υπάρχει μέλλον σε αυτή την σχέση. Προσπάθησε να βελτιώσεις την υγεία σου πριν από κάθε τι άλλο  και μετά κοίταξε να πάρεις την ζωή σου μακριά από τους ανθρώπους που σε πληγώνουν, έστω και αν λαχταράς κάτι άλλο.

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles