Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 12/03/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα, μου έχει γίνει μια πολύ καλή πρόταση για μια δουλειά. Το μόνο κακό εντός εισαγωγικών είναι ότι πρέπει να μετακομίσω από τον μέρος που μένω σε ένα άλλο. Ο σύντροφός μου έδειξε από την αρχή πολύ δεκτικός στην αλλαγή. Πρόκειται για μια πολύ ευκαιρία και πραγματικά θα καλυτέρευση η ζωή μου. Εκείνος είπε ότι θα με ακολουθήσει αν βρει θέση εκεί στο αντικείμενο του. Επειδή το όλο θέμα είναι σαν να έχει μπει σε πάγο θα ήθελα να ξέρω αν όντως θα πάρω την δουλειά. Και αν θα έρθει και εκείνος μαζί μου. Σας ευχαριστώ.

Το ψευδώνυμο σου: Αγγελούδι μου

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου αν ο σύντροφός σου αρχικά είχε συμφωνήσει για αυτή την αλλαγή δεν βρίσκω το λόγο να έχει αλλάξει γνώμη. Η κάρτα σου είναι το έξη κούπα και μιλάει για ένα ταξίδι προς το πολύ καλύτερο. Φρόντισε να το κουβεντιάσεις μαζί του γιατί είναι κρίμα να χαθεί μια ευκαιρία που θα βελτιώσει τις ζωές σας. Ήρεμα γλυκά  και με τρυφερότητα, πιστεύω ότι θα συνεννοηθείτε  με τον καλύτερο τρόπο.  

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με τον Χρήστο είμαστε συνάδελφοι. Έχει αναπτυχθεί κ μια οικειότητα μεταξύ μας, φιλία θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω αλλά κ ένα είδος φλερτ. Ενώ φαίνεται να έχουμε όμως πολλά διαφορετικά στοιχεία στον χαρακτήρα μας παρόλα αυτά περνάμε πολύ όμορφα όταν είμαστε μαζί κ ενώ υπάρχει κ μια μικρή υποψία φλερτ δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο, αντίθετα εκείνος μου απαριθμεί τις προηγούμενες ερωτικές του ιστορίες αλλά κ εκείνες που θεωρεί ότι έχουν μέλλον. Τελικά μήπως όντως με βλέπει μόνο φιλικά κ εγώ μπερδεύω τα σημάδια ότι μπορεί να κρύβουν κ ένα ενδιαφέρον? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας!

Το ψευδώνυμο σου: κρινάκι

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου η κάρτα σου επτά κούπα μιλάει για ένα αναποφάσιστο άτομο πού ενώ έλκεται ερωτικά από σένα δεν ξέρει πως να αποφασίζει για τις σχέσεις του. Με λίγα λόγια δεν ξέρει τι θέλει. Τα σημάδια σωστά τα ερμηνεύεις είναι όμως μέρος του παιχνιδιού του. Αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά γι’ αυτόν παίξε το  παιχνίδι του, μίλησέ του κι εσύ για τα δικά σου αισθηματικά, έτσι θα τον κάνεις να αποκαλυφθεί   

ολοκληρωμένες προβλέψεις

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα! Γνωριστήκαμε στον ίδιο εργασιακό χώρο, έκανε κίνηση και του ζήτησα να βγούμε γιατί έβλεπα ότι του αρέσω. Βγαίναμε επί ένα μήνα, ταιριάζαμε, μου άρεσε πολύ και έτσι έδειχνε κι εκείνος. Ωστόσο, μόλις γύρισε από το χωριό του μου είπε ότι δε μπορεί να δώσει αυτά που θέλει, ανέφερε οικονομικά θέματα και υγείας της οικογένειας του, ότι δεν είναι ο εαυτός του, να του δώσω λίγο χρόνο. Έχει περάσει μια εβδομάδα και με αγνοεί του είμαι αδιάφορη ή υπάρχει ελπίδα για μας;

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου η κάρτα σου το οκτώ σπαθί σε βάζει στην αναμονή. Είναι φανερό ότι συνάντησε σοβαρές δυσκολίες στο χωριό του, πιθανόν και κάποια ασθένεια. Οι δικοί του  μπορεί να θέλουν  να τον κρατήσουν εκεί για να τούς βοηθήσει στην εργασία τους. Πιστεύω  πώς σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σου. Κάνε  υπομονή . 

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα Ταρωτω! Θα ήθελα να μάθω για αυτό το περίεργο δέσιμο που έχω με εκείνον γνωριζόμαστε χρόνια η συμπεριφορά του ήταν πάντα αλλοπρόσαλλη πάντα βρισκόμασταν για να περάσουμε ωραία χωρίς δεσμεύσεις δεν ήθελε και εγώ ποτέ δεν το ζήτησα γιατί τον έβλεπα αρνητικό. Όμως εγώ έχω συναισθήματα και θα ήθελα να μάθω αν θα υπάρξει κάποια σχέση μεταξύ μας από την πλευρά του η κάποια κίνηση έστω (τηλέφωνο συνάντηση). Ευχαριστώ!

Το ψευδώνυμο σου: Καλυψώ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλυψώ μου άργησες πολύ να καταλάβεις τα αισθήματα σου και τώρα εκείνος θα δυσκολευτεί να αλλάξει την συμπεριφορά του απέναντί σου. Η σελήνη η κάρτα σου Λέει πώς αυτό το άτομο κρατά μυστική την προσωπική του ζωή για δικούς του λόγους. Βρες τον τρόπο  να του εκφράσεις το πώς αισθάνεσαι , ελπίδες υπάρχουν  πολλές. Αν δεν το τολμήσεις  ίσως χαθεί μια ωραία ευκαιρία.

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Τον αγαπάω τόσο, από τότε που τον γνώρισα δεν έφυγε ποτέ από μέσα μου. Είχαμε σχέση παλιά. Έφυγα τότε με πίκρα μέσα μου, ενώ ένιωθα πως με νοιάζεται δεν εκφραζόταν όπως ήθελα, όποτε ένιωθα παραμέληση. Ξαναβρεθήκαμε μετά από χρόνια και ήταν σα να μην πέρασε μια μέρα.. Οι συνθήκες εντελώς διαφορετικές.. Και οι δυο σε γάμο πλέον. Έχουμε παράλληλη σχέση. Δεν ξέρω αν θα κρατήσει η πως θα καταλήξει, θέλω να μάθω αν έχει αληθινά συναισθήματα για μένα και αν είναι αμοιβαίο όλο αυτό. Πάλι δεν εκφράζεται όπως εγώ θέλω. Και τι προβλέπεται μελλοντικά μεταξύ μας; Ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο σου:Αγάπη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου η κάρτα σου το επτά μπαστούνι σου λέει να είσαι προσεκτική . Μάζεψε λίγο τον αυθορμητισμό σου και την λαχτάρα σου για αυτό το άτομο γιατί τώρα πια οι υποχρεώσεις σας είναι πολύ διαφορετικές από εκείνες του παρελθόντος. Τα  αισθήματα σας  μπορεί να είναι αμοιβαία μπορεί να μοιράζεστε το ίδιο πάθος αλλά τώρα έχετε οικογένειες. Τι σκέπτεσαι να γίνει μ αυτές;  Οι ριζοσπαστικές λύσεις που ίσως ονειρεύεσαι θα είναι επίπονες και για τους δύο σας.  Σκέψου με λογική.   

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles