ΡΩΤΑ ΤΟ ΤΑΡΩΤΩ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας. Το τελευταίο διάστημα είμαι πολύ προβληματισμένη. Είμαι σε γάμο εδώ και 18 χρόνια και έχω δύο υπέροχα παιδιά 14 ετών και 12 ετών αντίστοιχα. Με τον άντρα μου παντρευτήκαμε από έρωτα. Είναι καλός άνθρωπος, αξιόλογος και καλός οικογενειάρχης. Όμως όπως καταλαβαίνετε με τα χρόνια έσβησε το πάθος από τη σχέση μας.

Το τελευταίο διάστημα έχει μπει στη ζωή μου ένας άλλος άντρας. Είναι στενός φίλος του άντρα μου και συνεργάτης. Το θέμα είναι ότι ξέρω ότι είναι λάθος. Αλλά αυτός ο άνθρωπος, με κάνει να νιώθω ποθητή ξανά. Είναι και αυτός παράλληλα σε μια σχέση σοβαρή και συζητάμε να γίνουμε κουμπάροι. Η κοπέλα του αρχίζει να τον υποψιάζεται και μου το έχει εκμυστηρευτεί. Εγώ βέβαια κάνω το κορόιδο και τη συμβουλεύω παράλληλα για να τη κατευθύνω αλλού. Φοβάμαι μη μαθευτεί και γίνει σκάνδαλο. Δε θέλω να πληγώσω τον άντρα μου, και να χωρίσω αλλά δεν έχω τι δύναμη να χωρίσω κιόλας από τη εξωσυζυγική σχέση! Τι να κάνω? Πώς να λειτουργήσω σε όλη αυτή τι κατάσταση? -Αννα Φ.


Ρώτα το Ταρωτώ | Η Μελλοντολόγος Αθηνά απαντάει:

μέντιουμ αθηνάΑγαπητή Άννα Φ. αυτό που μου περιγράφεις δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για τα σημερινά δεδομένα. Είναι λογικό να νιώθεις ότι έχει χαθεί ο έρωτας από το γάμος σου. Όπως επίσης να νιώθεις ποθητή όταν ένας νέος σύντροφος σε προσεγγίζει. Η διατήρηση όμως μιας εξωσυζυγικής σχέσης έχει και τα ρίσκα της.

Οι κάρτες που σου βγήκαν είναι οι εξής: οι εραστές-4 ράβδοι ανάποδα- 9 ξίφη- 3 κυπέλλων. Αυτό μας δείχνει τον προβληματισμό σου αλλά συνάμα ότι έχετε κινήσει και τις υποψίες στο γύρω σας περιβάλλον. Η κοπέλα του, θα αποκαλύψει ότι εσύ είσαι το τρίτο άτομο. Και δυστυχώς θα αποκαλύψει τη σχέση σας. Ο άντρας σου θα πέσει από τα σύννεφα για σένα. Σου έχει τυφλή εμπιστοσύνη και αυτό το συμβάν θα τον κλονίσει πολύ. Θα φτάσει τα πράγματα στα άκρα με πολλές εντάσεις. Ο γάμος σου θα συνεχίσει να υφίσταται αλλά με τρομερές συνέπειες μεταξύ σας. Η δυσαρμονία θα πάρει θέση και η απογοήτευση. Η συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να διακόψεις την εξωσυζυγική σου σχέση όσο είναι νωρίς. Ένας καλός γάμος με έναν αξιόλογο άνθρωπο θέλει προσπάθειες και αγώνα αμφίδρομο.

Προσπάθησε να βρεις το πόθο και τη σπίθα για τον άντρα σου ξανά. Μη ρισκάρεις για τα εφήμερα.

Ρώτα και εσύ το Ταρωτώ και η Μελλοντολόγος Αθηνά θα απαντήσει στο ερώτημα σας. 

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας.  Είμαι ο Παναγιώτης και πρώτη φορά βρίσκομαι σε τέλμα και δε ξέρω πώς να αντιδράω. Είμαι παντρεμένος και έχω  2 παιδιά με μια γυναίκα που δεν την αγάπησα ποτέ. Θεώρησα ότι και μόνο η οικονομική κατάσταση της γυναίκας μου, που ήταν και είναι από εύπορη οικογένεια θα μου έφερνε την ευτυχία. Ωστόσο με τον καιρό διαπίστωσα ότι η γκρίνια και η μιζέρια είναι πλέων καθημερινά στοιχεία στο γάμο μου. Όλα ελέγχονται από εκείνη και εγώ ασφυκτιώ. Με αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα  των 6 μηνών διατηρώ μια παράλληλη σχέση.

Μου δίνει την αυτοπεποίθηση που μου έλειπε, και νιώθω πράγματα που νόμιζα ότι δεν υπήρχαν. Όμως για κακή μου τύχη, η γυναίκα μου έμαθε για τη σχέση που διατηρώ, και έπιασε τη κοπέλα και της μίλησε. Στη κοπέλα είχα πει ότι ήμουν ελεύθερος και πλούσιος. Με αποτέλεσμα να με παρατήσει στα κρύα του λουτρού. Συν τις άλλης η γυναίκα μου έχει βάλει μπροστά τη διαδικασία διαζυγίου. Πως θα εξελιχθεί όλο αυτό? Δε  θέλω να χωρίσω με τη γυναίκαι μου λόγω οικονομικών και από την άλλη θέλω τη κοπελιά πίσω. Τι να κάνω? Θα φτιάξουν τα πράγματα?. – Παναγιώτης, 36 ετών


Ρώτα το Ταρωτώ | Η Μελλοντολόγος Αθηνά απαντάει:

μέντιουμ αθηνάΑγαπητέ Παναγιώτη. Δυστυχώς στη ζωή ότι σπέρνεις θερίζεις. Και εσύ απλά ήρθες αντιμέτωπος με το αποτέλεσμα των πράξεων σου. Οι κάρτες που βγήκαν είναι οι εξής: δύναμη ανάποδα-κρίση-ο μάγος ανάποδα- αυτοκράτορας ανάποδα.  Αυτό μας δείχνει δυστυχώς ότι με τη γυναίκα σου θα έρθετε σε οριστική ρήξη και θα χωρίσετε. Όσο αφορά την άλλη κοπέλα δε βλέπω να γίνετε επανασύνδεση. Βλέπεις,  είχατε ένα κοινό στόχο. Την οικονομική εξασφάλιση. Καλό θα είναι να προσδιορίσεις λίγο τις αρχές σου που έχεις σαν άνθρωπος. Η ζωή δεν είναι μόνο χρήματα και οικονομικά οφέλη, αλλά και συναισθήματα. Η ισορροπημένη χρήση και ο σωστός συνδυασμός μας φέρνει την ευτυχία.

Ρώτα και εσύ το Ταρωτώ και η Μελλοντολόγος Αθηνά θα απαντήσει στο ερώτημα σας. 

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα σας. Ονομάζομαι Κατερίνα και είμαι 28 ετών. Εδώ και 4 χρόνια διατηρώ μια σχέση μέσω facebook με ένα αγόρι 32 ετών. Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του όπως και αυτός δείχνει επίσης. Οι συζητήσεις μας είναι συναρπαστικές και ταιριάζουμε πάρα πολύ. Λέμε να το πάμε πιο σοβαρά, αλλά κάθε φορά που είναι να συναντηθούμε όλο κάτι προκύπτει. Αυτός λόγω δουλειάς μένει στο εξωτερικό. Πως θα εξελιχθεί? Θα είμαστε για πάντα μαζί? Έχουμε μέλλον? Κ+Χ=love for ever


Ρώτα το Ταρωτώ | Η Μελλοντολόγος Αθηνά απαντάει:

μέντιουμ αθηνάΑγαπητή Κ+Χ=love for ever. Κατανοώ τα συναισθήματα που νιώθεις για το παιδί και την ιδιαίτερη σας σχέση. Απλά σε αυτή την κατάσταση θα έπρεπε να είσαι προβληματισμένη  όχι για την ποια θα είναι η εξέλιξη. Αλλά γιατί δε γίνετε ποτέ η πολυπόθητη συνάντηση.

Οι κάρτες που σου βγήκαν είναι οι εξής: 2 ξίφη ανάποδα-σελήνη-7 ράβδοι-10 ξίφη. Ο άνθρωπος με τον οποίον διατηρείς την ιδανική σου σχέση, σε κοροϊδεύει. Είναι σε ένα γάμο στο οποίο είναι εγκλωβισμένος συναισθηματικά με πολλούς τσακωμούς. Και εσύ η διέξοδος του, που του παρέχεις αυτό που του λείπει. Είσαι το υποκατάστατο του. Για μένα θα πρέπει να βρεις τη δύναμη να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Κάνε μια συζήτηση μαζί του ανοικτή και δες τι θα σου πει. Από εκεί και πέρα τη καλύτερη απόφαση για σένα, και άλλαξε ρότα στη ζωή σου.

Ρώτα και εσύ το Ταρωτώ και η Μελλοντολόγος Αθηνά θα απαντήσει στο ερώτημα σας. 

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ρώτα το Ταρωτώ. Η Μελλοντολόγος Αθηνά σου απαντά!

Σχολιάστε