Ρώτα το Ταρωτώ: Το άτομο από το παρελθόν | Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλημέρα σας! Καλή και δημιουργική χρόνια! Θα ήθελα να σας ρωτήσω σε σχέση με ένα άτομο που με ενδιαφέρει από το επαγγελματικό περιβάλλον! Έχω παρατηρήσει μια συμπάθεια τον τελευταίο καιρό και θα ήθελα την γνώμη σας!Δεν γνωρίζω και την προσωπική του κατάσταση όποτε θα με βοηθούσε να γνωρίζω προκειμένου να κινηθώ ανάλογα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!

Το ψευδώνυμο μου: Renaki36

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Renaki36 γειά σου. Καλή χρονιά και σε εσένα. Μέσα από την πρόβλεψή που κάνω οι κάρτες σου δείχνουν ότι για αυτό το θέμα που σε απασχολεί έχεις πολύ άγχος. Το άτομο που σε ενδιαφέρει περνάει ένα μεταβατικό στάδιο με τα αισθηματικά του. Από την πλευρά του έχει ενδιαφέρον για εσένα  ένα ενδιαφέρον  που θα εκδηλωθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα. Θα πρέπει όμως να είσαι προσεχτική γιατί υπάρχει μια γυναίκα στην ζωή του που προσπαθεί ο ίδιος εδώ και καιρό να ξεφύγει από αυτή. Συμβουλευτικά σου απαντώ σε ότι αποφασίσεις να ξεκινήσεις μαζί του θα πρέπει να ελέγξεις τα συναισθήματα σου και μετά να  δεσμευτείς μαζί του. 

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Συνάδελφοι χρόνια μοιραζόμασταν το ίδιο γραφείο μέχρι που πριν 1,5 χρόνο μετακινήθηκε σε άλλο γραφείο ωστόσο βλεπόμαστε ως αναφορά την δουλειά. Εκείνος παντρεμένος με δυο παιδιά κ εγώ χήρα εδώ κ έξι χρόνια κ με ένα παιδί κ με ένα διαλυμένο γάμο από πριν, ήρθαμε κοντά. Ζήτησε από την γυναίκα του να χωρίσουν γιατί τον είχε κουράσει ο πιεστικός χαρακτήρας της, εκείνη κατάλαβε ότι κάτι άλλο συνέβαινε κ είδε μηνύματα στο κινητό του και αφού είχαμε χωρίσει. Το αποτέλεσμα; Δεν είμαστε μαζί εδώ κ 2,5 χρόνια περίπου αυτός εξακολουθεί να είναι με την οικογένεια του αν και μου ξαναέστειλε μήνυμα πριν από 5 μήνες λέγοντας μου ότι με αγαπάει και ότι του λείπω πολύ, δεν του απάντησα. Τελικά τι ήμουν γι’ αυτόν; Με κορόιδευε; Με αγάπησε; Ισχύει ότι για κάποιο λόγο η “γυναίκα της ζωής του” είναι η γυναίκα του όπως κάποτε του είχα πει; Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα πολύ για να είμαστε μαζί και εξακολουθώ να τον σκέφτομαι, αυτός;

Το ψευδώνυμο μου: Γατούλα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Γατούλα μέσα από την χαρτομαντεία βλέπω ότι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είχε και έχει συναισθήματα για εσένα αλλά περνάει όμως εδώ και καιρό μια δύσκολη και μεταβατική περίοδο. Πραγματικά σε αγαπάει και πλέον δεν υπάρχουν συναισθήματα για την γυναίκα του αλλά για λόγους οικονομικούς δεν μπόρεσε να χωρίσει όπως σου είχε πει. Και αν μπορούσε στην συγκριμένη χρονική περίοδο θα το είχε κάνει. Να ξέρεις φίλη Γατούλα ότι δεν σε κορόιδευε αλλά πραγματικά σε αγάπησε.  Όλες οι σκέψεις του είναι κοντά σου. Αναθεώρησε πολλά πράγματα και μην κολλάς στα θέματα του παρελθόντος, δώσε του μια ευκαιρία. Μήπως πρέπει να το ξανασκεφθείς?

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα σας, βρίσκομαι εδώ και ενάμιση χρόνο σε διάσταση με τον σύζυγό μου, μετά από 30 χρόνια κοινής ζωής και 2 παιδιά. Ο λόγος είναι ένα τρίτο πρόσωπο, το ερωτικό απωθημένο του από τα χρόνια του Λυκείου. Ζούνε μαζί πια και δείχνουν ευτυχισμένοι. Πως θα εξελιχθεί τόσο το μεταξύ μας όσο και η σχέση του με την άλλη γυναίκα? Έχει τελειώσει αυτός ο γάμος, έχει συναισθήματα για εμένα?Ευχαριστώ.

Το ψευδώνυμο μου: Marilou

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Marilou γειά σου. Μέσα από την πρόβλεψη με ενόραση βλέπω ότι ο σύζυγος σου ποτέ δεν είχε ξεπεράσει αυτή την γυναίκα και σε αυτή την περίοδο είναι ευτυχισμένος. Η επικοινωνία είναι απαραίτητη σε κάθε σχέση. Θα ήταν συνετό από την αρχή που αποκαλύφθηκε η σχέση να ξεκαθαρίσεις τις διαφορές μεταξύ σας. Σε αυτό το σημείο υπήρχαν πολλά κενά και για τους δυο σας καλή μου φίλη. Και ο χωρισμός και για τους δύο σας όπως όλα δείχνουν ήταν ένα επίπονο συναίσθημα. Εκείνος λέει ότι κάπου έφταιξες και εσύ και ότι του άφησες πολλά κενά. Η σχέση του με την άλλη γυναίκα θα κρατήσει αρκετά και δεν σκέπτεται στην περίοδο αυτή τον χωρισμό. Υπάρχουν φορές που το μυαλό του είναι μπερδεμένο για εσένα. Δεν είναι αποφασισμένος σε αυτή την χρονική περίοδο να επιστρέψει κοντά σου. 

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα σας, με το άτομο αυτό είχαμε παρελθόν. Φουλ ερωτευμένη εγώ, αλλά χωρίς να έχουμε σχέση όλο εξαφανιζόταν, άλλες εμφανιζόταν. Δεν μιλούσαμε τα τελευταία χρόνια διότι δεν είδα από μέρους του τότε να θέλει να είμαστε μαζί και προχώρησα προς άλλη σχέση. Ήθελα να τον ξεχάσω! Όλα αυτά τα χρόνια όμως όσο και αν προσπάθησα δεν έφυγε από το μυαλό μου και έτσι επικοινώνησα ξανά μαζί του. Έμαθα πως παντρεύτηκε, απέκτησε παιδιά.. Όμως μου είπε πως ερωτικά ο γάμος του δεν προχωρά. Έχουμε βρεθεί ερωτικά και μιλάμε καθημερινά κάποιους μήνες τώρα. Θα ήθελα να ξέρω τα αισθήματα του, αν υπάρχουν. Αν θα υπάρξει κάποιο μέλλον με αυτόν τον άνθρωπο αν δηλαδή κάποια στιγμή το δει πιο σοβαρά και πάρει κάποιες αποφάσεις. Ευχαριστώ !

Το ψευδώνυμο μου: Μπερδεμένη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Μπερδεμένη γειά σου. Μέσα από τις κάρτες διακρίνω ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι κλειστό στις σκέψεις του, και σε μπέρδεψε πολύ. Ήταν πολλές οι φορές που δεν ήξερε τι αποφάσεις να πάρει για την ζωή του. Όλα δείχνουν ότι πραγματικά δεν είναι ευτυχισμένος στον γάμο του. Όμως δεν σκέφτεται να χωρίσει για να μονιμοποιήσει την σχέση σας, αν και εδώ βλέπω ότι συναισθήματα για εσένα έχει και θέλει έτσι να τον δεχτείς. Σε αυτό το διάστημα θα είσαστε έτσι σε αυτό το στυλ  γιατί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στον γάμο του είναι αρκετά. Εσύ απόφυγε να δημιουργήσεις  διαμάχες μεταξύ σας να ξέρετε ότι δεν θα αλλάξει κάτι. Να είσαι προσεχτική και απέφυγε να βρεθείς σε αντιπαραθέσεις μαζί του γιατί το μέλλον αμφίβολο  μεταξύ σας φίλη μου. 

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Είχε γίνει γνωριμία έγινε ερωτικό 2 φορές. Από τότε μόνο τηλεφωνική επικοινωνία είχαμε μέσω facebook. Εγώ τον σκέφτομαι κάθε μέρα. Υπάρχουν φορές που μου δίνει σημασία άλλες όχι. Δουλεύει πάρα πολύ. Πιστεύω ότι δεν είναι κ δεν ήταν ποτέ σε φάση σχέσης. Όμως. Ενώ φορές δείχνει ν με θέλει ερωτικά απομακρύνεται. Πες μου αν υπάρχει σύντομα ερωτικό μαζί του. Συνάντηση.. Και αν σκέφτεται μόνο εμένα.

Το ψευδώνυμο μου: Ηρώ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη μέσα από την χαρτομαντεία η πρόβλεψη σου δείχνει ότι μαζί σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει νιώθει μόνο έντονη ερωτική έλξη. Σε αυτή την περίοδο δεν σκέπτεται κάτι σοβαρότερο μεταξύ σας. Στην ζωή του δεν θέλει μόνιμες καταστάσεις, όμως να ξέρεις ότι διακριτικά ψάχνεται και αλλού.  Κάθε νέα ερωτική κατάσταση τον εξιτάρει για αυτό και απομακρύνεται. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles