1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα Ταρωτω μου.. αυτό το πρόσωπο εδώ και μήνες με έχει κουράσει χωρίσαμε πριν 6 μήνες σχεδόν τα είχαμε βρει ενδιάμεσα για 10 μέρες αλλά πάλι έκανε πίσω και με άφησε. Τι θέλει από μένα πια γιατί με γυρνάει πίσω. εκεί που πάω ν προχωρήσω κάτι κάνει για να με γυρίσει. Με αγάπησε πραγματικά γιατί ασχολείται μαζί μου. Αφού με χώρισε ενώ είχαμε σχέση 1 μισή χρόνο άκουσε την οικογένεια τού και εμένα δεν με έβαλε ποτέ ως πρωτοβουλία τού…τι θέλει γιατί δεν με αφήνει να προχωρήσω τη ζωή μου και με γυρνάει πίσω ? Με θέλει ακόμα? Ενδιαφέρεται?υπάρχει και άλλη στη ζωή του? Τι ακριβώς σκέφτεται ? Θέλει να επικοινωνήσει πάλι μαζί μου? Με έχει κάνει πάλι ψυχολογικά χάλια. Τι θέλει από μένα…

Το ψευδώνυμο μου: Αγανακτισμένη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Αγανακτισμένη, απορώ που αγανακτείς μια και  όλο το κακό που παθαίνεις εσύ το προκαλείς στον εαυτόν σου. Για πολλούς μήνες που μιλάμε μαζί πάντοτε για το ίδιο θέμα σου επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα αλλά εσύ δεν μου δίνεις την παραμικρή σημασία. Κράτησε λοιπόν στην καρδιά σου τον άνθρωπο που άγετε και φέρετε από τους γονείς του Για την κάθε του ενέργεια, και περίμενε τα επόμενα εκατό χρόνια να παντρευτείτε.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα! Με αυτό το άτομο έχουμε χαθεί κάπως είχα στείλει εγώ να δω τι κάνει άλλα δεν απάντησε.. Κάποιες φορές τον είδα στον ύπνο μου δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι η είναι κάτι καρμικό φαντάζομαι επειδή έχω αισθήματα για αυτόν. Θα ήθελα να μου πείτε αν έχει αισθήματα για έμενα και αν θα κάνει κάποια κίνηση επικοινωνίας ή συνάντησης!

Το ψευδώνυμο μου: Κανέλα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Κανέλα, η κάρτα σου το οκτώ των κυπέλλων, λέει πως το άτομο που ενδιαφέρεσαι αυτή την στιγμή βρίσκεται σε φάση απομάκρυνσης από κάποιο δεσμό και δεν είναι στα καλύτερά του. Θα χρειαστεί αρκετό χρόνο να συνέλθει. Αν τον  πλησιάσεις τώρα με κάποια πρόφαση, κάνε το να φανεί φιλικό, γιατί η κατάστασή του μόνο με αυτό μπορεί να λειτουργήσει το συναίσθημά του τώρα. Πιθανόν αργότερα να αλλάξουν τα πράγματα, μα  προς το παρών θα πρέπει να κάνεις υπομονή.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα!! Έχουμε γνωριστεί εδώ και 6 μήνες σε συνέντευξη για δουλειά.. κάθε φορά που μιλάμε , (αν και είναι λίγο απόμακρος) λέμε θα κανονίσουμε να τα πούμε από κοντά… Αυτό δεν έχει γίνει…. Πρέπει να ασχολούμαι?? Θα γίνει στο μέλλον κάτι;; Τι είναι αυτό που τον βασανίζει και δεν τον αφήνει να πάει παρακάτω???? 

Το ψευδώνυμο μου: Sunshine
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Sunshine, η κάρτα σου το τέσσερα των κυπέλλων σου δείχνει πως αυτό το άτομο δεν έχει κάτι ιδιαίτερο μαζί σου. Νομίζω πως είναι και λίγο ναρκισσιστικό εκ μέρος του. Αρέσκεται να  τον θαυμάζουν. ίσως θα πρέπει  να πάψεις να ασχολείσαι μαζί του και να ξεχάσεις αυτό το απατηλό όνειρο που έκανες. Άλλωστε  σε λίγο χρόνο θα κάνεις μία  πολύ όμορφη γνωριμία που θα σε κάνεις να ξεχάσεις τον άνθρωπο αυτόν πολύ γρήγορα..

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαι παντρεμένη άλλα θα χωρίζουμε με τον πρώην μου.. στη δουλειά πριν 2 χρόνια γνώρισα τον Παναγιώτη εγώ είμαι 52 και αυτός 60 χρόνων. Μένει πολλά χρόνια μονός έχει ένα κορίτσι 35 χρόνων και πίνει αρκετά…δεν έχει πολλά λόγια. Είναι μοναχικός, απόμακρος και πολύ σοβαρός.. ξεκίνησε μια σχέση μεταξύ μας όμως όσο σοβαρεύει η κατάσταση φτάνουμε σε αδιέξοδο πολλές φορές.. υπάρχει υπέρμετρος εγωισμός και αδυναμία συχνά στην επικοινωνία. Στο σεξ δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Άπλα με θέλει στο σπίτι του ως παρουσία χωρίς κάτι ιδιαίτερα ουσιαστικό.. έτσι αποφάσισα να το τερματίσω.. κάνω σωστά;

Το ψευδώνυμο μου: Τζουντι
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Τζουντι, και η δική μου γνώμη συμφωνεί με την δική σου απόλυτα. Το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι παραδομένο στον σκοτεινιασμένο απ’ το ποτό και τον παράλογο εγωισμό του, θλιβερό εαυτούλη του. Για σένα δεν περισσεύει απολύτως  τίποτα. Άρα τι μπορείς να περιμένεις από εκείνον;; Όσο ακόμα είσαι όμορφη και επιθυμητή και θα έχεις κάποιες ευκαιρίες σίγουρα, τρέξε μακριά του. Όχι αύριο, χθες. Οι χαρές στην ζωή μας είναι ελάχιστες. Μαζί του όμως εσύ δεν παίρνεις καμιά. Άρα τι πρέπει να κάνεις;; το αφήνω στην σωστή σου κρίση. 

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα υπάρχει επανασύνδεση? Αυτός ο τσακωμός μας ήταν το τέλος της σχέσης μας. Είμαστε 9 μήνες μαζί αλλά έχουμε προβλήματά τα οποία είναι από τρίτους που του βάζουν λόγια για εμάς. Χωρίζουμε τα ξαναβρίσκουμε μου λέει ότι μ  αγαπάει και δεν μπορεί χωρίς εμένα και μετά από κάνα μήνα πάλι τα ίδια, θέλω να είμαι μαζί του και θέλω να ξέρω εάν υπάρχει μέλλον σταθερό μαζί του όχι φεύγω έρχομαι οπότε θέλω.

Το ψευδώνυμο μου: Gorgona

Αγαπητή φίλη Gorgona, η κάρτα σου το πέντε των κυπέλλων σε εμφανίζει απελπισμένη, δακρυσμένη και μίζερη. Αναρωτιέμαι λοιπόν τι μπορεί να βρίσκει μία υγιής  στο πνεύμα γυναίκα σε μία σχέση με το έκτακτο τρένο, ούτε καν της γραμμής που έρχεται στη ζωή σου όποτε, και φεύγει όποτε επίσης. Την λαχταράς πραγματικά μία ακόμα επανασύνδεση μαζί του γνωρίζοντας πως θα επαναληφθεί η γνωστή διαδικασία του παρελθόντος;; Το άτομο που σε ενδιαφέρει, είναι απόλυτα βολεμένο με την ζωούλα του. Δεν είναι πρόθυμος να κάνει την παραμικρή υποχώρηση. Η λύση στα χέρια σου και γνωρίζεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις..

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles