1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Ημέρα γέννησης 30-9-96. Θέλω να ξέρω τι γίνεται μαζί της . Μου ταιριάζει είναι σωστή επιλογή για εμένα ; που θα καταλήξει η σχέση μου ; και θέλω να ξέρω αν είναι πιστή και εάν με θέλει ειλικρινά … είχα μια σχέση πιο πριν και χώρισα για να είμαι με την κοπέλα που είμαι τώρα .. κάποιες στιγμές σκέφτομαι τα λόγια της πρώην μου που μου έλεγε ότι δεν ταιριάζω με την τωρινή μου κοπέλα …

Το ψευδώνυμο μου: Βουνοκορφή
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητέ μου φίλε, καλό είναι να εμπιστεύεσαι την κρίση σου και να μην δίνεις ιδιαίτερη σημασία στο τι λένε οι άλλοι  για εντελώς προσωπικά σου θέματα, Η κάρτα σου  οι Εραστές μιλάει για έναν καινούριο φλογερό έρωτα όλον στην αγκαλιά σου να απολαύσεις. Μην ακούς κανένα. Ζήσε την στιγμή σου και για πάρα κάτω… βλέπουμε.

μέντιουμ άρης

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Μου λείπει ακόμα μετά από 3 μισή μήνες που έχουμε χωρίσει. Με χώρισε ο ίδιος ήθελε ν μείνει μόνος του είπε. Ενώ μου έλεγε ότι είμαι η γυναίκα της ζωής του. Μίλαγε για το μέλλον του μαζί μου. Και ας ήμασταν μόνο 1 μισή χρόνο μαζί. Με σκέφτεται ακόμα? Μετά από τόσο καιρό? Έχει σκεφτεί να επικοινωνήσει μαζί μου και να τα ξαναβρουμε? Η δεν θέλει καμία επαφή μου.. Έχω προσπαθήσει ν μιλήσω μαζί του αλλά τίποτα.. Ενώ ρωτάει για μένα κοινούς γνωστούς τι κάνω στη ζωή μου. Μιας και πριν δούλευα μαζί του και ήμασταν σχεδόν όλη μέρα μαζί. Η μαμά του και ο αδερφός του δεν με ήθελαν από τη πρώτη στιγμή…

Το ψευδώνυμο μου: Αγάπη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Αγάπη, πόσο καιρό ακόμα χρειάζεσαι για να καταλάβεις πως αυτή η ιστορία αφού δεν πήρε την έγκριση της μαμάς του έχει τελειώσει. Η κάρτα σου  Ο  Θάνατος επιβεβαιώνει οριστικά το τέλος αλλά μιλάει και για μία νέα αρχή στη ζωή σου που ξεκινά σύντομα, εννοείται με άλλο άτομο.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ενδιαφέρομαι πολύ για κάποιον που τον γνωρίζω πάνω από ένα χρόνο και θέλω να μάθω αν έχει αισθήματα για μένα και αν θα γίνει κάτι μεταξύ μας στο μέλλον. Κάνει κάποια βήματα αλλά μετά κάνει πίσω αξίζει να περιμένω η να προσπαθήσω να τον ξεχάσω η σχέση μας είναι επαγγελματική. Το κακό είναι ότι εκείνος είναι σε γάμο εγώ όχι..

Το ψευδώνυμο μου: deprina
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου deprina, είναι φανερό απ’ όσα μου γράφεις  ότι  το πρόσωπο αυτό  δεν το αποφασίζει για δικούς  του λόγους, όσο για σένα ξανασκέψου το, ελεύθερο  πουλί είσαι ,ο έρωτας με δεσμευμένο άτομο  μόνο πόνους και απογοήτευση μπορεί να σου δώσει. Το εκκρεμές μονολεκτικά σου απαντά  όχι.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχουμε μαλώσει άσχημα εδώ και μια εβδομάδα. Δεν θέλει να με ξανά δει ούτε να μου ξανά μιλήσει. Προσπάθησα πολλές φορές να τον πλησιάσω αλλά δεν θέλει επαφές! Θέλω να ξέρω αν θα τον ξαναδώ ποτέ και αν είναι ερωτευμένος μαζί μου. Να τον ξανά πάρω τηλέφωνο να κάνω μια προσπάθεια ακόμα; Θα μου δώσει μια ευκαιρία; Ή τελείωσε; Σχέση από απόσταση κάποια στιγμή μου είπε ότι δεν αντέχει άλλη γκρίνια και θέλει να χωρίσουμε του είπα κάποια πράγματα και ζήτησα μια ευκαιρία και είπε θα δούμε και το έχουμε αφήσει εκεί. Έχουμε να μιλήσουμε σχεδόν δύο εβδομάδες θα συνεχιστεί αυτή ή σχέση? Με θέλει όντως όσο έδειχνε να με θέλει?  Τι τον δυσκολεύει? Τι να κάνω?

Το ψευδώνυμο μου: Μελένια
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου Μελένια, η κάρτα σου το Οκτώ Μπαστούνι δείχνει σύντομη επικοινωνία με το άτομο πού σε ενδιαφέρει. Μου έχεις όμως κεντρίσει το ενδιαφέρον για το πως τα καταφέρνεις ενώ η σχέση είναι εξ αποστάσεως  να του γκρινιάζεις ενώ ξέρεις πόσο τον ενοχλεί. Δυστυχώς καλή μου θα έπρεπε να γνωρίζεις πως απολύτως σε κανέναν άνδρα δεν αρέσει η γκρίνια. Γι’ αυτό σταμάτησε όσο είναι καιρός και βέβαιά αν θέλεις αυτή την σχέση.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαι χωρισμένη με δυο παιδιά και πρόσφατα έκανα σχέση με τον Στέφανο που είναι κι αυτός χωρισμένος με δυο παιδιά. Για κάποιο καιρό παράλληλα εκείνος είχε σχέση και με μια μεγαλύτερη του γυναίκα με την οποία νιώθω ότι είχαν πολύ έντονο ερωτικό δέσιμο. Όταν έμαθε εκείνη για την σχέση μας με ενημέρωσε κι εμένα τηλεφωνικά και απομακρύνθηκε. Θέλω να ξέρω αν ο Στέφανος σκέφτεται ακόμα αυτή τη γυναίκα ερωτικά αν εμένα με αγαπάει και αν θα προχωρήσουμε μαζί στο μέλλον. Επίσης έμαθα ότι πρόσφατα χώρισε και εκείνη με τον άντρα της και θέλω να ξέρω αν αυτό κάνει τον Στέφανο να την πλησιάσει πάλι.

Το ψευδώνυμο μου: Λενη Δ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Λένη Δ, η κάρτα σου το τέσσερα κούπα αμφιβάλλει σοβαρά για τα αισθήματα  του ατόμου που ενδιαφέρεσαι. Πραγματικά δεν έχει πάψει να  έχει αισθήματα για την υποτιθέμενα πρώην του, και υπάρχει η  σκέψη   τώρα που κι αυτή χώρισε να συνεχίσει μαζί της. Τα αισθήματά του για σένα μου είναι άλλα σήμερα και άλλα  αύριο. Ακόμα μέσα του δεν αισθάνεται ξεκάθαρα τι ακριβώς θέλει από την ζωή του. Ίσως θα πρέπει να του δώσεις λίγο χρόνο να αποφασίσει χωρίς να τον πιέζεις φυσικά και  προσπάθησε να του δείχνεις την αγάπη σου όποτε βρίσκεις την ευκαιρία.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles