1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Έχω σχέση εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα με κάποιον αλλά εδώ και καιρό νιώθω την ανάγκη να χωρίσω είναι σαν να έχουν τελειώσει τα συναισθήματα μου το θέμα είναι ότι έχω αισθανθεί έλξη για ένα άτομο που είναι γνωστός της σχέσης μου έτσι θα ήθελα να μάθω εάν χωρίσω με το φίλο μου υπάρχουν ελπίδες να γίνει κάτι ερωτικό ανάμεσα μας γιατί μου αρέσει πολύ και έχω την αίσθηση ότι ούτε σε αυτόν περνάω αδιάφορη!

Το ψευδώνυμο μου: maraleta
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου maraleta, η κάρτα σου το δέκα Μπαστούνι, σου δηλώνει απερίφραστα πως το να περάσεις απ’ τον ένα φίλο στον άλλον δεν είναι σίγουρα ότι καλύτερο, εκτός εάν συνηθίζουν κάτι τέτοιο οπότε δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις. Σου εύχομαι τα καλύτερα.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Παντρεμένη από το 2005 με δυο παιδιά ανακάλυψα ότι ο άντρας μου απιστούσε με μια συνάδελφό του, πριν από 9 μήνες μου είπε να χωρίσουμε κ καλά για λόγους που έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα μου, κατάλαβα ότι κάτι άλλο συνέβαινε το οποίο όμως δεν παραδεχόταν ώσπου διάβασα κάτι μηνύματα στο κινητό από μέρους της κυρίας, ξέρω ότι έχει τελειώσει αυτή η ιστορία αλλά δεν ξέρω αν του έχει τελειώσει κ συναισθηματικά γιατί δυστυχώς δέθηκε μαζί της.. .. εγώ τον έχω συγχωρέσει κ το ξέρει κ προσπαθώ να είμαστε καλά κ θεωρώ ότι είμαστε απλά θέλω να ξέρω αν έχει βαθιά συναισθήματα για μένα; ή είναι μαζί μου λόγω των παιδιών μας; ή όντως θέλει να είναι με αυτήν ;κ όντως του έχει τελειώσει;

Το ψευδώνυμο μου: Αγάπη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Αγάπη, η κάρτα σου το Δύο Κούπα ανάποδα, σου λέει  ότι για την ώρα τουλάχιστον η αγάπη που υπήρχε ανάμεσά σας έχει αρκετά αποδυναμωθεί  όχι όμως χωρίς ελπίδα να τα ξαναβρείτε  εφόσον γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και κάποιες απαραίτητες θυσίες  απ’ την πλευρά του. Δηλαδή θα πρέπει να προσπαθήσει να επανέλθει και η ψυχή του στο σπίτι σας, όχι μόνο το σώμα του. Από σένα χρειάζεται άπειρη κατανόηση και αμέτρητη ψυχραιμία. Αν τον αγαπάς πραγματικά θα την βρεις είμαι σίγουρη. 

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ήμασταν μαζί 2 μήνες με έντονο πάθος και συναίσθημα και ξαφνικά διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί μου . Είχε τύψεις για την γυναίκα του , χήρος μόλις 16 μήνες πριν είχε πεθάνει . Ήταν άρρωστη πολλά χρόνια άλλα τον τελευταίο χρόνο δεν τα κατάφερε και έφυγε . Στην αρχή μου ειχε πει ότι δεν είναι σταθερός στις σκέψεις του ακόμα αλλά ήμασταν υπέροχα . Πολυ έρωτας πολύ πάθος. Και μια μέρα μετά από σεξ μου είπε ότι νιώθει τύψεις ότι δεν είναι πάλι καλά κτλ. Την άλλη μέρα όμως ήμασταν μια χαρά. Μετά από 2 μέρες Μου έστειλε ένα μνμ που δεν έχει κέφι αυτές τις μέρες και τέλος. Έστειλα κάποια μνμ του αν είναι καλά και δεν απάντησε. Θα τα ξαναβρούμε? Με σκέφτεται? Θα είμαστε πάλι μαζί? Ή όλο αυτό που ζήσαμε ήταν ψέμα?

Το ψευδώνυμο μου: DD
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη DD, η κάρτα σου η Αρχιέρεια  σου δηλώνει πως το άτομο που έχεις επιλέξει έχει μία αληθινή και πολύ έξυπνη δικαιολογία να περνά ωραία την ώρα του όπως ακριβώς τον βολεύει .Η μισή του  δραματική ιστορία  του συγκινεί  τα ευαίσθητα γυναικεία αυτάκια και η άλλη μισή δηλαδή τα ψυχολογικά του ως εξαίρετος ψευτράκος  τον βοηθούν να ξεφεύγει με ευκολία, από τις κατακτήσεις του τις οποίες επιθυμεί να μένουν εφήμερες. Η συμβουλή της ταρω; Αν σου είναι εύκολο απομακρύνσου όσο είναι καιρός.

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας , από το 2000 έως και τώρα εργάζομαι σε μια εταιρεία με δύο καταστήματα. Από το 2000 έως το 2014 δούλεψα στο πρώτο και μετά την γέννηση της πρώτης κόρης μου μεταφέρθηκα στο δεύτερο κατάστημα από το 2015 έως το τέλος του 2018 όπου σταμάτησα για να γεννήσω την δεύτερη κόρη μου. Το Νοέμβριο θα πρέπει να επιστρέψω στην δουλειά μου. Το ερώτημα μου είναι εάν υπάρχει περίπτωση να πάω σε κάποια άλλη δουλειά. Ευχαριστώ πολύ!!

Το ψευδώνυμο μου: Inanna19
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Inanna19, λάθος εποχή για τις κινήσεις που σκέπτεσαι. Αυτό φυσικά δεν σε εμποδίζει να ψάχνεις για κάτι καλύτερο, απλά  θα πρέπει ίσως να περιμένεις περισσότερο για  κάτι  καινούριο από το να επιστρέψεις στην παλιά σου εργασία. Υπάρχει περίπτωση να εμφανισθεί κάτι καινούριο αλλά μετά τον Οκτώβριο. Συνέχισε την αναζήτηση.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Χωρίσαμε πρόσφατα γιατί μπήκε άλλη γυναίκα στην μέση θα έχουμε επανασύνδεση η να προχωρήσω χωρίς αυτόν θα είμαστε πάλι μαζί η ελπίζω άδικα θα γυρίσει πάλι σε μένα δεν ξέρω την τον έκανε να χωρίσουμε και να πάει αλλού πρόβλημα σαν ζευγάρι δεν είχαμε ήμασταν 3 χρόνια μαζί τον θέλω πάλι πίσω τον αγαπάω θα είμαστε πάλι μαζί τελικά

Το ψευδώνυμο μου: Ήρεμη δύναμη

Φίλη μου Ήρεμη δύναμη, χωρίς να την αποκλείω δεν είμαι πολύ σίγουρη για μία επανασύνδεση γιατί πιστεύω πως αυτός που συγχωρεί είναι αυτός πού αδικείται τελικά. Μετά λοιπόν από τρία χρόνια εκείνος ανάμεσά σας έβαλε μία άλλη, κι εσύ τον θέλεις πίσω γιατί τον αγαπάς. Έγινε μία κακή αρχή καλή μου,  εάν το ξανακάνει προτίθεσαι να κάνεις πάλι το ίδιο ;Επειδή ενδέχεται να επιστρέψει, φυσικά να τον δεχτείς  με όλη την αγάπη που αισθάνεσαι, αλλά να είσαι και προετοιμασμένη για όλα.

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles