1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Με ενδιαφέρει ερωτικά ο συγκεκριμένος άνθρωπος, άλλα μ έχει μπερδέψει. Μου πετάει διαφορά και μετά τραβιέται. Εγώ είμαι σε διαστάση και αυτός μου είπε ότι έχει προβλήματα με τη γυναικά του. Εδώ κ ένα χρόνο επικοινωνούμε τηλεφωνικά, με email και messenger. Δεν ξέρω τι πραγματικά θέλει από μένα και αν θα γίνει κάτι σοβαρό μεταξύ μας μελλοντικά και ποτέ

Το ψευδώνυμο μου: El1
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη El1, μου είναι δύσκολο να φανταστώ την σοβαρότητα μιας διαδικτυακής ερωτικής σχέσης. Από την άλλη έχει περάσει ένας χρόνος με μηνύματα, τηλεφωνήματα και τίποτε άλλο. Πόσο ακόμα θέλεις να περιμένεις και πόσο σοβαρό αποτέλεσμα μπορεί να περιμένεις από κάτι τέτοιο;; Δεν υπάρχει μπέρδεμα καλή μου, υπάρχει ανωριμότητα χαρακτήρων αναποφασιστικότητα κι έτσι περνά ο καιρός και η ώρα μας. Μπορώ να απαντήσω για χειροπιαστά πράγματα που εδώ δεν υπάρχουν για την ώρα.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας.. Ήμασταν μαζί 1 μισή χρόνο. Αλλά χωρίσαμε ένα βράδυ μετά από ένα μεγάλο τσακωμό. Έχουμε χωρίσει εδώ και 4 μήνες και ξαφνικά που είχε κόψει κάθε επαφή ενώ προσπαθούσα από την πλευρά μου ν μιλήσουμε δεν έκανε κίνηση και ξαφνικά μου μίλησε και βρεθήκαμε και από κοντά… Ήρθαμε πολύ κοντά μου είπε ότι δεν μ έχει ξεχάσει και με σκεπτόταν κάθε μέρα… Ενώ οποία γυναίκα και ν βλέπει νομίζει ότι βλέπει εμένα Αλλά φοβάται ν ξανά είμαστε μαζί μην γίνουν πάλι τα ίδια και χωρίσουμε… Είναι αλήθεια με σκέπτεται? Με αγαπάει? Τι θα γίνει μεταξύ μας? Έχει αλλάξει? Θα είμαστε πάλι ξανά μαζί θα συνεχιστεί η επικοινωνία?

Το ψευδώνυμο μου: Αγάπη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Αγάπη, για πολλοστή φορά σου ξαναλέω πως αν δεν έχεις την αποδοχή της μητέρας και των υπολοίπων μελών της οικογένειας του δεν πρόκειται να αλλάξει το παραμικρό στην ζωή το ατόμου που σε ενδιαφέρει. Αν όμως  αλλάξετε τόπο κατοικίας όλα αυτά μπορεί να διορθωθούν, διαφορετικά ότι και να κάνεις θα είναι εις βάρος σου. 

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα!με ενδιαφέρει έντονα ο Νίκος, έχουμε γνωριστεί στη δουλειά! Δείχνει σημάδια ότι ενδιαφέρεται αλλά τον βλέπω ότι κολλάει στο να έρθει να μου μιλήσει…. είναι παιδί για σχέση κ μου αρέσει πολύ…το θέμα είναι να μην είναι μονό από τη δική μου πλευρά.. δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη στη ζωή του…θα κάνει κίνηση να έρθει να μου μιλήσει? θα προχωρήσουμε? Σας ευχαριστώ!θα ήθελα πολύ την απάντηση σας!

Το ψευδώνυμο μου: Ζυγός 25
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Ζυγέ 25, η κάρτα σου το Έξι Μπαστούνι μοιάζει πολύ ενθαρρυντική για την περίπτωσή σου. Δοκίμασε να είσαι πιο φιλική μαζί του, δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι , στο κάτω κάτω συνάδελφοι είστε όχι εντελώς ξένοι. Το λέω γιατί η διστακτικότητα  μπορεί να είναι μέρος του χαρακτήρα του και να το τραβήξει έτσι για πάντα. Αν όμως εσύ του δώσεις με χαριτωμένο και έξυπνο τρόπο που είμαι σίγουρη ότι έχεις, κάτι πιο απτό  που μπορεί να τον βοηθήσει να εκδηλώσει το ενδιαφέρον που έχει για σένα, τότε τα πράγματα θα εξελιχθούν με το αίσιο αποτέλεσμα που ελπίζεις.

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Το όλο θέμα το ξεκίνησε εκείνος μου έδειχνε καθημερινά το ενδιαφέρον του, εγώ δεν είχα δείξει τίποτα, παρόλο που μου άρεσε πολύ σαν άντρας. Την πρώτη κίνηση την έκανα εγώ τελικά, ανταποκρίθηκε θετικά και ενθουσιασμένος μπορώ να πω. Δεν επικοινωνούμε πολύ συχνά, ούτε έχουμε συνευρεθεί πολλές φορές, όχι τουλάχιστον όσο συχνά θα ήθελα εγώ. Δεν ξέρω τι σκέφτεται ή αν κάτι φοβάται ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Θέλω να μάθω αν αισθάνεται κάτι για μένα, αν η κατάσταση θα βελτιωθεί, αν θα υπάρχει συνέχεια και αν θα γίνει κάτι καλό μεταξύ μας;

Το ψευδώνυμο μου: Seven Queen  
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Seven Queen, η κάρτα σου το Τέσσερα Καρό μιλάει για ένα άτομο που δεν του αρέσει να δίνει πολλά αμέσως ή απλά να υπάρχει κάποια δέσμευση για την οποία δεν σε έχει ενημερώσει για δικούς του λόγους. Φυσικά και τον ενδιαφέρεις αλλά δεν προτίθεται για την ώρα τουλάχιστον να δώσει μία μεγαλύτερη  ευκαιρία σε αυτήν τη σχέση ,αν  την ονομάσουμε έτσι. Πιστεύω  πως κάτι θα συμβεί μελλοντικά μα όχι πολύ σύντομα και πάλι όμως με το σταγονόμετρο. Να το ξαναδούμε σε λίγο καιρο.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας… Σχέση από απόσταση μετά από έναν μήνα δεν έχουμε ακόμη επικοινωνία.. Μου είπε ότι θέλει να τελειώσουμε λόγο  γκρίνιας αλλά πιστεύω ότι κάτι άλλο υπάρχει και δεν ξέρω τι… του είπα να το πάρουμε από την αρχή και μου είπε “θα δούμε” Με θέλει ή ήταν απλά ενθουσιασμός? Υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούμε? Τί μπορώ να κάνω εγώ??

Το ψευδώνυμο μου: Υπομονή

Καλή μου φίλη Υπομονή, θα έπρεπε να γνωρίζεις  πως το ευκολότερο πράγμα για να διώξεις έναν άνδρα είναι η γκρίνια. Μπράβο σου τα κατάφερες. Όχι κορίτσι μου  δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Ίσως αν δοκίμαζες να επικοινωνήσεις μαζί του γλυκά και να ζητήσεις συγνώμη ακόμα γλυκύτερα μπορεί να έκαμπτες την αντίστασή του. Γιατί δεν δοκιμάζεις;;  

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles