1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είχα πάει για συνέντευξη ως εσωτερική νταντά. Παρόλο που οι γραμματείς και ο άντρας της ενθουσιάστηκαν μαζί μου, εκείνη ήταν αρκετά επιφυλακτική. Μου έκανε ερωτήσεις αδιάκριτες και με πέρασε από 10 κόσκινα. Μου είπε θα με πάρει τηλέφωνο από Δευτέρα και ακόμα τίποτα. Τελικά θα με προσλάβει η όχι;

Το ψευδώνυμο μου: Marcy
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη κυρία δεν σε ενέκρινε για κάποιους δικούς της λόγους. Αντίθετα στον σύζυγό της άρεσες. Έχεις λοιπόν ακόμα ελπίδες, μην απογοητευτείς ακόμα. Αυτά τα πράγματα χρειάζονται υπομονή. Μην χάνεις  την εμπιστοσύνη  στον εαυτό σου.     

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με τον Δημήτρη χωρίσαμε 9/3/2019. Έχουμε χωρίσει πιο μπροστά πάρα πολλές φορές γιατί ζηλεύει πάρα πολύ σε σημείο να φτιάχνει ιστορίες. Τώρα που χωρίσαμε νομίζω ότι είναι οριστικό πλέον γιατί μου είπε πως δεν αντέχει άλλο. Θα ξανά είμαστε μαζί;

Το ψευδώνυμο μου: Σάνυ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου Σάνυ, η κάρτα σου η Αρχιέρεια μιλάει για τον χαρακτήρα του  Δημήτρη. Πρόκειται για άνθρωπο που κρατάει πολλά μυστικά και επίσης λέει κάμποσα ψεματάκια. Μαζί του δεν περνάς καλά είστε από σκηνή σε σκηνή μέσα στη μαύρη ζήλια. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως τώρα θα πάνε καλύτερα τα πράγματα; Όπως ήταν θα μείνουν. Οι σχέσεις δεν αλλάζουν τόσο εύκολα και ακόμα δυσκολότερα οι προβληματικές όπως η δική σου. Πρόσεξε τον εαυτόν σου και κοίταξε να πας την πολύτιμη ζωούλα σου μακριά από αυτήν την σκοτεινή και άχαρη κατάσταση.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Πως θα εξελιχθεί η σχέση μου δεν ξέρω τι μου ξημερώνει. Έχω πολλά θέματα με την σχέση μου και δεν τα πάμε καθόλου καλά. Θα έχουμε μέλλον; Έχω την εντύπωση πως με απατά και ότι έχει συνομιλίες με άλλες γυναίκες. Με έχει σαν σκουπίδι και δεν μου δίνει την σημασία που αξίζω. Βαρέθηκα να περιμένω πότε θα κάνει το πρώτο βήμα. Με ψάχνει οπότε με έχει ανάγκη και οπότε με θυμηθεί.

Το ψευδώνυμο μου: Μαράκι
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπημένο μου Μαράκι, η κάρτα σου το Εννιά Σπαθί, δηλώνει απερίφραστα μία ανυπόφορη κατάσταση που σε τσαλακώνει μέρα νύχτα. Έχεις μπει πολύ καλά στο ρόλο του θύματος και αποδέχεσαι την χειρότερη ταπείνωση, χωρίς διαμαρτυρία. Πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα ξεχάσεις και ποια είσαι. Καλό μου κορίτσι είσαι ένα υπέροχο πλάσμα  και αξίζεις τον καλύτερο. Κράτησε τα λόγια μου και πάρε την ζωή σου στα χέρια σου , όσο πιο μακριά μπορείς από  αυτό το αχαρακτήριστο άτομο, όσο ακόμα είναι καιρός.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα. Είμαι μόνη μου αρκετό καιρό και θα ήθελα να ρωτήσω αν θα κάνω σοβαρή σχέση που θα με κάνει χαρούμενη σύντομα; Αν ναι, θα αφορά νέα γνωριμία ή θα προέλθει από επανασύνδεση; Είχα πρόσφατα μια γνωριμία που με χαροποίησε αλλά δυστυχώς δεν προχώρησε όπως θα ήθελα και τερματίστηκε νωρίς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το ψευδώνυμο μου: dinaki
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου καλή, βιάζεσαι μου φαίνεται περισσότερο από ότι χρειάζεται για την ηλικία σου. Κοίταξε να χαρείς τα νιάτα σου χωρίς να σε απασχολούν καταστάσεις που έτσι κι αλλιώς θα έλθουν στην ζωή σου, όταν θα είναι η σωστή στιγμή και  ποτέ μην σκέπτεσαι το πότε. Αυτό που σου μέλλεται να έρθει πάντα έρχεται. Μείνε ήσυχη.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα μπορέσουν να ξεπεραστούν τα οποία εμπόδια υπάρχουν για να είμαστε μαζί; Θα καταφέρουμε να ζήσουμε μαζί; Θα ξεμπερδέψει ο καθένας ξεχωριστά από τα δικά του προβλήματα; Θα γίνει σύντομα αυτό; νιώθει πραγματικά για μένα η είναι μονό επιφάνεια όσα λέει; Εγώ θα χωρίσω σύντομα; Θα συνεργαστεί ο σύζυγος μου; Αυτός θα χωρίσει;

Το ψευδώνυμο μου: Stranger
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Stranger, πολύ μπερδεμένα τα πράγματα στη ζωή σου και εξαιρετικά δύσκολα. Συνεννόηση δεν βλέπω να υπάρχει, οι ερωτήσεις σου  άπειρες, οι απαντήσεις σου ανύπαρκτες, που πας καλή μου στα βράχια; Ο εραστής σου δεν είναι ξεκάθαρος και προφανώς δεν το αποφασίζει, ο άντρας σου δεν γνωρίζεις αν θα… συνεργαστεί και τελικά εσύ έχεις πολλές επιθυμίες αλλά μόνο μέχρι εκεί. Για την ώρα το πρόβλημά σου είναι… προσωρινά άλυτο. Αργότερα έχει ο θεός.