1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα ξανά είμαστε μαζί;;; ενώ είμαι παντρεμένη και αγαπώ το άντρα μου, αυτός ο άνθρωπος μπήκε στην ζωή μου σε μια πολύ δύσκολη φάση της.. Τον ερωτεύτηκα πολύ. Είχαμε χωρίσει και τα είχαμε ξαναβρεί… Τώρα είναι η δεύτερη φορά που χωρίζουμε και 3 μήνες τώρα δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Πονάω πολύ. Αυτός τι αισθάνεται για μένα;;; θα έρθει πίσω;;; Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που δείχνετε στα προβλήματα μας…

Το ψευδώνυμο μου: Χίλια Κομμάτια

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου Χίλια Κομμάτια, η κάρτα που σου βγήκε, το τρία των ράβδων σημαίνει πως αυτός ο άνθρωπος σου έχει γυρίσει την πλάτη και προσπαθεί να αποφασίσει τι θα κάνει. Πιστεύει ότι είναι ικανός να καταφέρει τα πάντα για σένα αλλά εσύ δεν θέλεις να αφήσεις το σπίτι σου για χάρη του. Έτσι λοιπόν παρόλα τα αισθήματα που τρέφει για το άτομό σου, κάνει την καρδιά του πέτρα και θέλει να προχωρήσει μόνος. Στο χέρι σου είναι όμως αν εσύ επικοινωνήσεις μαζί του και το ζητήσεις θα ξαναβρεθείτε.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας! Είμαι πολύ μπερδεμένη συναισθηματικά. Είμαι σε σχέση εδώ και 9 χρόνια με έναν πολύ καλό άνθρωπο που τον αγαπώ πάρα πολύ αλλά δεν είμαι πια ερωτευμένη. Επιπλέον τον τελευταίο χρόνο είχαμε μια άτυχη εγκυμοσύνη κάτι που λίγο μας έχει απομακρύνει ερωτικά. Από την άλλη, στην δουλειά μου υπάρχουν τρεις άνθρωποι που μου δείχνουν το ενδιαφέρον τους. Αν σκεφτόμουν να χωρίσω, θα έκανα κάτι με κάποιον απο αυτούς; Υπάρχει κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο; Μήπως θα ήταν καλύτερα να μείνω στην υπάρχουσα σχέση ακόμα κι αν δεν είμαι ερωτευμένη και ουσιαστικά δεν υπάρχει ερωτική ζωή; Φαίνεται κάποια βελτίωση εκεί;

Το ψευδώνυμο μου:

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, μια βαλτωμένη σχέση είναι μια τελειωμένη σχέση. Η κάρτα σου είναι το επτά κούπα που σου λέει ότι θα έχεις αρκετές επιλογές στην ζωή σου και θα εξαρτηθεί από σένα να επιλέξεις το ιδανικό, ερωτικό πάθος που τόσο σου έχει λείψει και θα είναι σύντομα στον δρόμο σου.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα σας, θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε τι προβλέπεται για την ζωή μου. Θα κάνω κάποια σοβαρή δέσμευση; Θα παντρευτώ; Θα κάνω και εγώ οικογένεια και παιδιά; Επίσης θα καταφέρω να σταθώ στα πόδια μου οικονομικά και θα έχω δουλειά? Σας ευχαριστώ, θα ήμουν ευγνώμων αν μου απαντούσατε!

Το ψευδώνυμο μου: Αύρα

Αύρα καλή, μου από τις ωραιότερες κάρτες το εννέα κούπα, σου λέει πως η ευχή σου θα πραγματοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Όλα θα γίνουν φτάνει να έχεις υπομονή. Στο μέλλον θα γνωρίσεις έναν άνθρωπο με τον οποίον θα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις ένα λαμπρό γάμο.

ονειροκριτης ταρωτω oneirokritis taroto

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα. Mε τον Μαρίνο είμαστε μόνο φίλοι τα τελευταία 15 χρόνια. Eλεύθερη εγώ, εκείνος παντρεμένος χωρισμένος και μέσα σε σχέση η οποία τον τελευταίο μήνα περνάει κρίση. Έχω αρχίσει να τον βλέπω ερωτικά. Τι να κάνω? Να ενδώσω στα ερωτικά του καλέσματα. Υπάρχει περίπτωση να είμαστε μαζί; Να το δοκιμάσω ή να το κρατήσω στο φιλικό επίπεδο; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Το ψευδώνυμο μου: Λίλα

Λιλά μου, εξαρτάται από το πως νοιώθεις. Αν τον θέλεις κι εσύ και δεν υπάρχουν αρνητικά αισθήματα, γιατί όχι; Το αστέρι είναι η κάρτα που σου βγήκε. Η ελπίδα και μια μελλοντική καλή τύχη σε περιμένουν. Ένας άνθρωπος που τον γνωρίζεις τόσο καλά ίσως να είναι ο ιδανικός. Η συμβουλή μου είναι να το τολμήσεις. Το αστεράκι σου λέει ναι.

ερωτική συναστρία

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με ξανά προσέγγισε το άτομο αυτό. Τι θέλει από εμένα; Θα γίνει κάτι; Δεν πρέπει να είναι μόνος του. Είχαμε απομακρυνθεί για αρκετό διάστημα αλλά τον σκέφτομαι ακόμα. Δεν μου ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει. Δεν μου το ξεκόβει τελείως. Αν με θέλει ακόμη θα καταλήξει καλά; Αλλιώς θα κάνω άλλη σχέση; Δεν μπορώ να βρω κάποιο άτομο που ν μ αρέσει πραγματικά.
Ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου: Νίκη

Καλή μου, το χαρτί σου είναι το πέντε σπαθί. Έχεις προσπαθήσει αρκετά για την σχέση αυτή χωρίς από ότι φαίνεται αποτέλεσμα. Στο μέλλον θα σου εμφανιστεί ένας καινούριος έρωτας και θα ξεχάσεις όλα τα άσχημα που πέρασες παλιά. Θα βγεις νικήτρια από αυτή την δοκιμασία. Η συμβουλή μου; Ξέχασε τον.

6. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα! Μετά από μια μακροχρόνια σχέση που έχει τελειώσει εδώ και ένα χρόνο είμαι έτοιμη και θέλω να ξαναμπώ σε δεσμό. Να έχω έναν σύντροφό, να παντρευτώ και να δημιουργήσω οικογένεια! Θα ήθελα να μάθω αν με το συγκεκριμένο άτομο που με φλερτάρει τελευταία ταιριάζουμε και αν θα καταφέρουμε να είμαστε μαζί και να προχωρήσουμε σε κάτι σοβαρό. Πόσο σύντομα θα γίνει αυτό, αν γίνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το ψευδώνυμο μου: Mirto

Αγαπητή Mirto, η κάρτα του κρεμασμένου που σου βγήκε, σου μιλά για αναμονή και πολλή σκέψη. Εχεις ήδη ένα χωρισμό και όλα πρέπει να τα μετράς διαφορετικά. Ο Σαμ δείχνει να έχει προσόντα όπως επίσης και κάποια οικονομική άνεση. Φαίνεται να του αρέσεις αρκετά και αν δεν βιαστείς πολύ, κράτα τα μάτια σου ανοιχτά και περίμενε μια καλή εξέλιξη Να θυμάσαι όμως, ένα βήμα την φορά κι όλα θα πάνε καλά.

7. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γνωριζόμαστε χρόνια μέσω διαδικτύου. Οι σχέσεις μας έγιναν πιο στενές όταν χάσαμε τον αγαπημένο μας τραγουδιστή και λειτουργήσαμε ως στήριγμα ο ένας στον άλλο. Είμαστε και οι δύο παντρεμένοι με παιδιά και μας χωρίζουν 500 χιλιόμετρα. Καθημερινά είχαμε όση επαφή μπορούσαμε. Άρχισε όμως να θέλει περισσότερα. Το ίδιο και εγώ, αν και δεν έχουμε βρεθεί από κοντά. Ξαφνικά στις αρχές του χρόνου και χωρίς να έχει γίνει κάτι εξαφανίστηκε. Ούτε τηλέφωνο ούτε μήνυμα. Μου είπε ότι δεν ήμουν εγώ το πρόβλημα, εκείνος ήταν. Από τότε και 2 μήνες τώρα τον σκέφτομαι συνέχεια. Τι συνέβη; Γιατί χάθηκε; Θα ξαναγυρίσει;

Το ψευδώνυμο μου: Κριαρίνα

Κριαρίνα καλή μου, το πέντε μπαστούνι είναι η κάρτα που σου έπεσε. Αυτός ο άνθρωπος έχει κάποιες προσωπικές διαμάχες με το περιβάλλον του και δείχνει ότι θα αργήσει να έλθει σε επαφή μαζί σου. Αυτές οι διαδικτυακές γνωριμίες είναι πολύ νεφελώδεις και απρόοπτες. Μην χαλάς την καρδούλα σου. Πιστεύω ότι θα επικοινωνήσει κάποια στιγμή όταν ξεκαθαρίσει με τα θέματά του.