1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ήρθαμε πιο κοντά εδώ και 5 μήνες. Υπάρχει σεξουαλική έλξη. Όταν είμαστε μαζί φαίνεται ότι νοιάζεται, υπάρχει ενδιαφέρον, αμεσότητα, τρυφερότητα, πόθος και δυνατή έλξη. Διατηρεί όμως κάποια απόσταση. Ποια είναι τα συναισθήματά του και οι σκέψεις του για εμένα; Με βλέπει σοβαρά; Θα προχωρήσει παρακάτω η σχέση; Θα υπάρξει συναισθηματικό δέσιμο;

Το ψευδώνυμο μου: Μόνικα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Μόνικα, η κάρτα σου το τέσσερα κούπα δείχνει το άτομο αυτό λίγο απρόθυμο για κάτι περισσότερο από ότι υπάρχει μεταξύ σας αυτή την στιγμή. Θα πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο σε αυτή την ιστορία και να την αφήσεις να εξελιχθεί όπως πρέπει, δηλαδή στην ώρα της, που σύμφωνα με τα λεγόμενά σου μετρά 5 μήνες. Απόλαυσε αυτό που σας συμβαίνει. Τώρα ανακαλύπτετε ο ένας τον άλλο, Τώρα γνωριζόσαστε. Προς τι τόση βιασύνη; Όλα όσα ρωτάς θα σου αποκαλυφθούν όταν η  σχέση φτάσει εκεί που κι αυτός θα αισθανθεί την επιθυμία να το μοιραστεί μαζί σου. Μέχρι τότε ζήσε τον ερωτά σου.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα. Έχω χάσει τον άντρα μου εδώ και 3 χρόνια. Η ζωή μου άλλαξε εντελώς. Θα ήθελα να μάθω αν θα υπάρξει κάποιος στην ζωή μου ώστε να μπορώ να προχωρήσω. Ήμουν με κάποιον αλλά αποφάσισε να το τελειώσουμε χωρίς να μάθω ποτέ τον λόγο. Δεν μπορώ την μοναξιά. Άραγε μπορώ να πάω παρακάτω με κάποιον; Θα υπάρξει κάτι που να αξίζει στην ζωή μου;

Το ψευδώνυμο μου: Πληγωμένη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου Πληγωμένη, κάρτα σου η Δύναμη. Είσαι ένα άξιο και δυνατό άτομο που έχει περάσει άσχημα πράγματα και καταστάσεις. Προσπάθησε να μην χάσεις την ελπίδα σου ποτέ, κυρίως για το χατίρι του παιδιού σου. Εκείνος που αποφάσισε να φύγει απ’ την ζωή σου, χωρίς να μάθεις τον λόγο, δεν ήταν άξιός σου, καλύτερα που πήγε στο καλό. Δεν είναι τόσο εύκολο να ξαναφτιάξεις μια ζωή κομμάτια αλλά στην δική σου περίπτωση όλα είναι πιθανά. Έχεις την δύναμη που χρειάζεται να ξεπερνάς τα εμπόδια και να βρίσκεις την ισορροπία σου. Μην αποθαρρύνεσαι βρες τρόπους να απασχολείς το μυαλό σου και πάντα να ελπίζεις στο καλύτερο που ακόμα δεν έχει έρθει.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας! Αυτόν τον άνδρα τον είχα γνωρίσει πέρυσι στο εμπορικό κέντρο που δούλευα παλιά αλλά πλέον όχι. Μπορώ να πω ότι με τράβηξε από την πρώτη στιγμή και σ’ αυτόν δεν πέρασα απαρατήρητη από ότι κατάλαβα. Ανταλλάσσαμε ματιές ο ένας στον άλλον. Απλά δεν είχα το τότε το θάρρος να τον πλησιάσω. Μετά είχαμε χαθεί για ένα διάστημα λόγω αλλαγής εργασίας δικής μου. Φυσικά πήγαινα εκεί που και που να τον δω. Πριν 1 μήνα βρήκα τον αριθμό του και επικοινώνησα μαζί του με αφορμή την αγορά αυτοκινήτου του. Είχαμε μία μικρή διαφωνία. Μετά από λίγες μέρες πήγα στο εμπορικό κέντρο και τον είδα εκεί ξανά και πρόσεξα ότι με παρατηρούσε κρυφά. Αυτός εκεί δουλεύει ως security. Θέλω να μάθω αν υπάρχει περίπτωση να επικοινωνήσει μαζί μου και αν πρόκειται να συμβεί κάτι μεταξύ μας; Του αρέσω;

Το ψευδώνυμο μου: Τοξοτινα99

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου Τοξοτίνα 99. Το δέκα μπαστούνι είναι η κάρτα σου. Αυτός ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει έχει μεγάλες ευθύνες και υποχρεώσεις. Δεν πιστεύω πως τον ενδιαφέρει να κάνει κάποιο βήμα γιατί τον απασχολούν σοβαρά θέματα με την εργασία και την οικογένειά του. Αν πραγματικά τον θέλεις τότε θα πρέπει να τον πλησιάσεις εσύ κάνοντας το πρώτο βήμα. Βρες μία οποιαδήποτε αιτία και μίλησέ του για οτιδήποτε. Με αυτόν τον τρόπο  θα φανεί αν τον ενδιαφέρεις και θα διαπιστώσεις αν πραγματικά του αρέσείς.

μέντιουμ άρης

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Αγαπητοί μου, με τον άντρα μου είμαστε 34 χρόνια μαζί, τα 24 παντρεμένοι. Τα τελευταία χρόνια έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες λόγω της δουλειάς του και του παιδιού μας. Εδώ και 1 χρόνο έχει ένα έντονο φλερτ με μία από την προηγούμενη δουλειά του. Τώρα ψάχνει εργασία. Θα ήθελα να μάθω αν θα βρει δουλειά και αν το φλερτ αυτό θα εξελιχθεί ή όχι. Τον αγαπώ πολύ τον στηρίζω και ξέρω πως και αυτός με σέβεται. Θα είναι όμως το μέλλον μας ευτυχισμένο μαζί;

Το ψευδώνυμο μου: Δύναμη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Δύναμη, ζεις και αναπνέεις 35 χρόνια με έναν άνθρωπο  έχεις παιδί μαζί του και ακόμα ρωτάς αν έχεις μέλλον μαζί του; Ότι και να είναι τώρα πια οι ζωές σας  είναι άρρηκτα δεμένες. Κανένα χαζό φλερτάκι στον κόσμο δεν είναι σε θέση να σας χωρίσει ποτέ. Οι άντρες περνούν εκείνη την περίφημη κρίση ηλικίας. Αυτό περνάει τώρα ο άντρας σου. Πίστεψέ με θα περάσει  γρήγορα. Ο σεβασμός που σου έχει θα βοηθήσει να τον φέρει στα συγκαλά του. Κάνε του  κι εσύ μία συζήτηση με πολλή αγάπη και πιστεύω πώς όλα θα πάνε τέλεια.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Αν θα συνεχίσουμε να ζούμε μαζί ή θα χωρίσουμε και αν επιστρέψουμε στη Κρήτη από Θεσσαλονίκη που μένουμε τώρα γιατί έχουμε προβλήματα με τον πρώην σύζυγο μου. Είναι καλή επιλογή η επιστροφή μας πίσω ή θα έχουμε θέματα; Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω αλλά με βασανίζει και το αν θα είμαστε μαζί στο μέλλον. Σας παρακαλώ απαντήστε μου. Σας ευχαριστώ πολύ.

Το ψευδώνυμο μου: Ρούλα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Ρούλα. Έχεις λοιπόν δύο λύσεις χωρίς απάντηση. Αν μείνετε μαζί θα χωρίσετε και αν πάτε στην Κρήτη, πάλι θα χωρίσετε.  Δηλαδή ότι και να κάνετε θα χωρίσετε. Άρα ο καλός σου γενικά δεν θέλει τίποτε άλλο εκτός από το να χωρίσετε. Καλά κατάλαβα; Κι εσύ δεν θέλεις. Καθίστε σαν αγαπημένοι άνθρωποι και συζητήστε το διαφορετικά λύση δεν θα βρεθεί. Για το καλό σου κάνε το όσο πιο γρήγορα μπορείς, μην χάνεις χρόνο που δεν έχεις..

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles