1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Έχουμε χωρίσει εδώ και 14 μήνες. Ήμασταν παντρεμένοι 16 χρόνια και έχουμε ένα παιδάκι! Ενώ η ζωή μας κυλούσε φυσιολογικά και ορκιζόταν για τον έρωτα του προς εμένα πως δεν άλλαξε ποτέ ξαφνικά εμφανίστηκε τρίτο πρόσωπο και τα γκρέμισε όλα! Έγινε ένας άνθρωπος που δεν τον αναγνώριζε τίποτα! Το τελευταίο διάστημα δείχνει ενδιαφέρον και για μένα και για το παιδί! Δεν γνωρίζω τι γίνεται με την άλλη αν υπάρχει στη ζωή του και θέλω να μάθω τι θα γίνει με εμάς κι αν υπάρχουν αισθήματα!

Το ψευδώνυμο μου: Αστεράκι
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Αστεράκι, η κάρτα σου το Οκτώ κούπα μιλάει για ένα ημιτελή χωρισμό. Ο άντρας σου σαφώς και έχει αισθήματα για σένα αλλά τα πολλά χρόνια μαζί σου δημιούργησαν συναισθήματα ασφυξίας και κορεσμού. Θέλω να πιστεύω πως στο κοντινό μέλλον θα αντιληφθεί το λάθος του. Μπορεί  να έχει ήδη  αρχίσει να αντιλαμβάνεται το μέγεθος τής ανοησίας του. Προτείνω να κάνεις υπομονή και όταν έρχεται η τον βλέπεις ούτε να γκρινιάζεις ούτε να παραπονιέσαι. Όταν δει μια λογική και μία γλυκύτητα εκ μέρος σου όλο και συχνότερα θα έρχεται σ εσάς. Αν τον έχεις συγχωρήσει πραγματικά τότε περίμενε, όλα γίνονται σ αυτούς που ξέρουν να περιμένουν.   

μέντιουμ άρης

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Χώρισα με το σύντροφό μου πριν 2μιση μήνες όταν είδα ένα μήνυμα στο κινητό του που έλεγε σε μια γυναίκα ότι θέλει να χωρίσουν. Έκτοτε δεν έχουμε κάποια επικοινωνία πέρα από κάποια μηνύματα που μου έγραψε να προχωρήσω τη ζωή μου. Αυτός τώρα λείπει από την πόλη μας για επαγγελματικούς λόγους. Επιστρέφει τέλος του μήνα. Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης;

Το ψευδώνυμο μου: Φαιστός  
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου καλή,  η κάρτα σου το Πέντε Σπαθί, σου ξεκαθαρίζει πως ο σύντροφός σου συναισθηματικά έχει φύγει από σένα και ακολουθεί ένα άλλο μονοπάτι με μία άλλη κατάκτηση. Δεν υπάρχει κάτι να σας συνδέει πια για εκείνον. Μην απογοητεύεσαι δεν ήταν το σωστό άτομο για σένα, αφού από νωρίς είχες ανακαλύψει κάποια απιστία του. Νομίζω  πως θα ήταν καλύτερα για σένα αν δεν δοκίμαζες να του κάνεις νέες προτάσεις, ίσως σε πληγώσει η απάντησή του  Αν  εκείνος έχει την επιθυμία να σου μιλήσει, τότε ζήτησέ του κι εσύ αυτό που θέλεις από εκείνον. Σου το εύχομαι. 

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα ήθελα να μου πείτε σας παρακαλώ αν θα αλλάξει η ζωή μου προς το καλύτερο από οικονομικής κυρίως άποψης. Περνάω δύσκολα και θέλω να ελπίζω σε κάτι καλύτερο στο άμεσο μέλλον. Έχω κουραστεί πάρα πολύ σωματικά και ψυχικά και είμαι συχνά θλιμμένη. Δεν ζητάω παράλογα πράγματα μονό λίγη τύχη και χαρά στην ζωή μου και στο σπίτι μου. ευχαριστώ.

Το ψευδώνυμο μου: Ελεάνα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή  μου φίλη Ελεάνα, Η κάρτα σου ,η Αυτοκράτειρα προαναγγέλλει σύντομη βελτίωση των προβλημάτων σου, εντός των ορίων φυσικά. Το πρώτο όμως που πρέπει να κάνεις  να είναι να ανεβάσεις λίγο την ψυχολογία σου. Σκέψου όσο θετικά μπορείς , αυτό είναι το μυστικό, με αυτό καλείς την καλή σου τύχη να έλθει κοντά σου. Βγες λίγο έξω ακόμα και αν περπατάς άσκοπα στον δρόμο γίνεται κάποια αποφόρτιση που βοηθάει κι αυτή. Πάνω από όλα χρειάζεσαι υπομονή και ελπίδα. Κράτησε ψηλά το ηθικό σου και σύντομα σίγουρα θα δεις την διαφορά.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα Ταρωτώ! Μου αρέσει αυτό το παιδί άλλα δεν ξέρει κάτι έχει ανοίξει ένα μαγαζί στο σπίτι μου διπλά και οπότε μπορώ πηγαίνω δεν έχω εκδηλώσει κάτι δεν ξέρω αν θα του άρεσα εγώ η ίσως να έχει κοπέλα. Θα ήθελα να μου πείτε εσείς τι πιστεύετε να στείλω εγώ ένα κοινότυπο (τι κάνεις) η όχι εκείνος φαίνεται αμήχανος όταν πάω στο μαγαζί.

Το ψευδώνυμο μου: Ροζ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, γιατί όχι; αφού σου αρέσει τόσο πολύ, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις Έτσι κι αλλιώς στην αρχή δεν θα γνωρίζει ποια του στέλνει και αφού τα κουβεντιάσετε μερικές φορές τότε του αποκαλύπτεις ποια είσαι. Πιστεύω πως θα τα καταφέρεις μια χαρά . Τι περιμένεις;;; 

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Πείτε μου σας παρακαλώ έχω ελπίδες να περιμένω αυτή την επανασύνδεση. Βλέπετε να νοιάζεται για μένα; Άραγε με σκέφτεται; θα κάνει κίνηση να με πάρει τηλ. ή μήνυμα; Και ακόμη κάτι, με τη γυναικά του πως τα πάει στο γάμο του; είναι ευτυχισμένος η του λείπω; πάντα μου έλεγε ότι μαζί μου είναι διαφορετικά κ ότι θα τα πηγαίναμε κάλα εμείς οι δυο, άλλα δυστυχώς δείλιασε κ δεν το τόλμησε…

Το ψευδώνυμο μου: Black woman
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Black woman, η κάρτα σου ο Ερημίτης μιλάει για μία προσπάθεια επικοινωνίας που τελικά  δεν πραγματοποιείται, μία προσπάθεια που τελικά αποτυγχάνει, μία σχέση που παραπαίει η έχει τελειώσει όλα σκοτεινά  και θλιμμένα. Το φως σε όλη αυτή την ιστορία είναι η αγάπη σου που υπάρχει ακλόνητη αν και χωρίς ελπίδα. Το άτομο που αγαπάς έχει πάρει την απόφαση να παραμείνει με την οικογένειά του, παρ. όλο ότι έχει αισθήματα για σένα. Για τη ώρα λοιπόν μην περιμένεις τίποτα. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles