1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας, με λένε Ι**** και γεννήθηκα 18-1-19**. Είμαι χωρισμένη με 4 παιδιά μεγάλα, πριν 2 χρόνια γνώρισα το Θ**** 25-12-19** ελεύθερος, δουλεύαμε μαζί, από την πρώτη στιγμή υπήρξε ενδιαφέρον,2 χρόνια δεν εκδηλώθηκε κάνεις….πριν 1,5 μήνα έφυγε άλλου για δουλειά μακριά. Φανέρωσα τα αισθήματα μου και μου είπε να περιμένω να γυρίσει. Στην αρχή είχαμε επικοινωνία και ξαφνικά σταμάτησε δεν ξέρω τι έγινε.. Θα υπάρξει κάτι ανάμεσα μας στο μέλλον?

Από τον/την πονεμένη καρδιά 


Ρώτα το Ταρωτώ | Η Μελλοντολόγος Αθηνά απαντάει:

μέντιουμ αθηνάΑγαπητή πονεμένη καρδιά. Είσαι αρκετά ευαίσθητη και νιώθεις την ανάγκη να βασιστείς κάπου. Οι κάρτες που σου βγήκαν είναι οι εξής: ερημίτης- 5 δηνάριο- 7 δηνάριο ανάποδα- 7 ξίφη. Δυστυχώς το παιδί δεν τρέφει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον για εσένα. Σε νοιάζετε σαν άνθρωπο και μόνο ως εκεί. Απλά δεν ήθελε να σε πληγώσει και διατήρησε μια επικοινωνία και μια κατάσταση που ήταν λάθος. Και αντί να βρει το θάρρος να στο πει στο ξέκοψε απότομα. Βάλε τελεία και πλώρη για άλλα.  Μη καταναλώνεσαι σε αδιέξοδα πράγματα.

Για πιο αναλυτικές προβλέψεις προγραμματίστε και κλείστε το ραντεβού σας στο 210-34727111.

Ρώτα και εσύ το Ταρωτώ και η Μελλοντολόγος Αθηνά θα απαντήσει στο ερώτημα σας

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θέλω να μάθω αν εγώ και ο φίλος μου κάνουμε ουσιαστική σχέση. Είμαστε μαζί περίπου τρία χρόνια αλλά είναι περισσότερο ερωτική παρά ουσιαστική η  κατάσταση. Εγώ είμαι γεννημένη 10-6-19** και ο φίλος μου 15-8-19** το όνομα μου είναι Ε**** και της μητέρας μου Ζ***** και του φίλου μου την μητέρα Α*******. Ευχαριστώ πολύ. 

Από τον/την Ρενάτα


Ρώτα το Ταρωτώ | Η Μελλοντολόγος Αθηνά απαντάει:

μέντιουμ αθηνάΑγαπητή μου Ρενάτα. Δυστυχώς για τη πορεία της σχέσης σας δεν υπάρχει προοπτική εξέλιξης για να γίνει πιο ουσιαστική. Οι κάρτες που σας βγήκαν είναι οι εξής:  4 κυπέλων- 8 κυπέλων –εγκράτεια- 5 δηνάριο. Ο άνθρωπος αυτός δε μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματα του και αυτά που του προσφέρεις. Έτσι δεν παίρνει την ευκαιρία να πάει τη σχέση παρακάτω.  Συγκρατεί τον εαυτό του και περιορίζεται μόνο στην επιφανειακή σχέση. Σε συμβουλεύω στο εξής: άμα θέλεις κάτι παραπάνω στη ζωή σου και από αυτόν κάνε μια συζήτηση με ηρεμία μαζί του. Και δώσε το χρόνο ανάλογα με αυτά που θα ειπωθούν, αν θέλεις κάτι παραπάνω. Αλλιώς προχώρα παρακάτω.

Για ποιο αναλυτικές προβλέψεις προγραμματίστε και κλείστε το ραντεβού σας στο 210-3477211.

Ρώτα και εσύ το Ταρωτώ και η Μελλοντολόγος Αθηνά θα απαντήσει στο ερώτημα σας

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχω ερωτευτεί έναν στο σχολείο αλλά εκείνος δε μου δίνει καμία σημασία. Έχει μεσαίο ύψος, όμορφα καστανόξανθα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει κανονικό βάρος και το όνομα του είναι Κωσταντίνος. Προβλέπεις στο μέλλον να γίνει κάτι και να τον κάνω δικό μου;

Από τον/την Ειρήνη


Ρώτα το Ταρωτώ | Η Μελλοντολόγος Αθηνά απαντάει:

μέντιουμ αθηνάΑγαπητή Ειρήνη. Τα στοιχεία που μου έχεις παραθέσει είναι ελλιπή. Αυτός είναι ο ένας βασικός λόγος που αδυνατώ να ελέγξω το θέμα σου. Από την άλλη αναφέρεις σχολείο! Οπότε η ηλικία σου είναι κάτω των 18. Στους όρους χρήσης του blog.taroto.gr αναφέρεται ρητά ότι απαγορεύεται η χρήση του ιστοτόπου σε ανήλικα άτομα. Γιαυτο τον λόγο σε παρακαλώ να συμορφοθεις με τους όρους που διέπουν το Ταρωτώ Blog. Απλά και συμβουλευτικά, και αν όσα έχω προ αναφέρει είναι σε ισχύ, σε συμβουλεύω να επικεντρωθείς στα μαθησιακά σου καθήκοντα και η ζωή είναι μπροστα σου! Ευχαριστώ.