ομάδα του ταρωτω

Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 31/01/2019 & στις 04/02/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θέλω να μάθω αν θα έχουμε σύντομα επανασύνδεση με τον άνθρωπο που ήμουνα τα τελευταία 3 χρονια και αν θα είμαστε πάλι μαζί. Με αγαπάει; Θα γυρίσει τελικά και θα μείνει μαζί μου; Θα αποφασίσει να δεσμευτεί; Γιατί φεύγει συνέχεια επειδή φοβάται τη δέσμευση και εξαφανίζεται χωρίς λόγο! Θέλει να τα ξαναβρούμε και να προχωρήσουμε σε κάτι πιο μόνιμο;

Το ψευδόνυμο μου: Λολίτα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Για το κοντινό μέλλον δεν μου δείχνει κάτι τέτοιο. Όμως έχει δυνατά συναισθήματα για εσένα. Έχει προσπαθήσει για να κάνει άλλη γνωριμία, χωρίς ανταπόκριση. Θα ξεπεράσετε τα εμπόδια και όταν σε πιο ήρεμη μόνος του θα σε πλησιάσει. Ενδεχομένως στο μέλλον να είστε πολύ καλά μαζί αρκεί να του αφήσεις στο τώρα το περιθώριο να σκεφτεί γιατί κάθε φορά που επανασυνδέεστε επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη. 

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχω μια γνωριμία με αυτό το άτομο, ερωτικού χαρακτήρα!Θα ήθελα να μάθω αν θα εξελιχθεί σε σταθερός δεσμός και αν αυτό θα γίνει συντομα! Επίσης θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει δυνατότητα με αυτό το άτομο να οδηγηθούμε σε γάμο και δημιουργία οικογένεια ! Και αν όχι με αυτόν…υπάρχει πιθανότητα σύντομα να κάνω μια σοβαρή σχέση γενικά;

Το ψευδόνυμο μου: Dafne

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Ο άνδρας αυτός είναι για να περνάς κάποιες καλές στιγμές. Δεν αρέσκεται σε σοβαρές σχέσεις. Μην τον πιέζεις για κάτι που δεν είναι έτοιμος να κάνει. Θα αργήσει να μπει σε σκέψεις για οικογένεια. Στο μέλλον κάνεις μια πολύ καλύτερη σχέση αλλά θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή.

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε μαζί 2 χρόνια είναι παράνομη σχέση εγω είμαι παντρεμένη σε έναν γάμο που δεν θέλω απλά έχω ένα παιδί και για αυτό γίνονται όλα. Αυτός είναι μικρότερος μου δεν είναι παντρεμένος είμαστε πολύ ερωτευμένοι παρόλο που υπάρχουν πολλά προβλήματα από τους γύρω Θα είμαστε μαζί στο μέλλον κανονικά? Χωρίς να χάσω το παιδί μου ούτε αυτον?

Το ψευδόνυμο μου: Απελπισμένη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Όλα θα πάνε καλά αν είσαι προσεκτική, όταν θα χρειαστεί να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις. Θα περάσουν κάποια χρόνια για να αποφασίσεις να πάρεις διαζύγιο. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να κρατηθεί μυστικός ο παράνομος έρωτάς σου. Στο λέω για μην δημιουργηθούν αντιδικίες. Όλα θα πάνε καλά αρκεί να σκέφτεσαι δύο και τρείς φορές προτού πράξεις.  

ερωτική συναστρία

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε περίπου 1.5 χρονο μαζι. Εκείνος σε άλλη πόλη. Βλεπόμαστε όσο πιο συχνά γίνεται. Εγώ δηλαδή πηγαίνω συνήθως. Τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει συμπεριφορά. Μου λέει συνέχεια οτι πιέζεται και δεν έχει να κάνει με μας, αλλά έχουμε απομακρυνθεί αρκετά. Μου λέει συνέχεια ότι με αγαπάει και δεν θέλει να με χάσει αλλά αμφιβάλω πλέον. Συνέχεια τσακωνόμαστε. Οντως με αγαπάει και θέλει να παντρευτούμε ή συμβαίνει κάτι άλλο που δεν μου λέει ; Εχω μέλλον μαζί του;

Το ψευδόνυμο μου: Ταυρινα1981

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Ταυρίνα1981, σίγουρα η απόσταση, όταν δεν υπάρχει κάπως η σιγουριά στα συναισθήματα είναι επίπονη. Μην σκέφτεσαι αρνητικά. Ενδιαφέρεται  και του αρέσεις αλλά είναι σε σκέψεις σε ότι αφορά το οικονομικό του. Σου δίνω πάντως πολλές ελπίδες ότι θα είστε μαζί στο μέλλον παρά τις δυσκολίες.  

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα και καλό μήνα! Υπήρχε προσέγγιση άρχικα από τον ίδιο, φλερτ, μεταξύ μας επικοινωνία, κάτι καρμικό θεωρώ και μέτα “πάγωσε” όλο αυτό για 1 1/2 μήνα, τώρα κάπως πάει να σπάσει ο πάγος…Θα ήθελα να δείτε αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη και τι νιώθει για εμένα. Σκορπιός με ωροσκόπο Λιοντάρι, εγώ Κριός με ωροσκόπο Καρκίνο. Ευχαριστώ!

Το ψευδόνυμο μου: Flower s

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Έχετε δυναμικό χαρακτήρα και οι δύο. Θα πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις αν θέλεις μελλοντικά να είστε σε μία σταθερή σχέση. Πράγματι η συναισθηματική απόσταση που είχατε πάει, πέρασε. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί στο μέλλον οι πιθανότητες είναι πολύ θετικές. Έχει όμορφα συναισθήματα για σένα και το σημαντικό επίσης είναι ότι ενδεχομένως διαφαίνεται και γάμος μαζί του. Αρκεί να μην τον πιέζεις και όλα θα έρθουν. 

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles