Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 12/03/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε μαζί τώρα και 5 μήνες περνάμε παρά πολύ όμορφα μαζί. Νιώθω μαζί του πολύ άνετα και αυτός με εμένα φαίνεται ότι με νοιάζεται πάρα πολύ και με στηρίζει σε κάποια προβλήματα υγείας που περνάω τώρα. Θα ήθελα να μάθω αν με αγαπάει και αν θα προχωρήσει πάρα κάτω η σχέση μας

Το ψευδώνυμο σου: Τιγράκι

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Τιγράκι μου η κάρτα σου είναι το  Αστέρι. Αυτό το άτομο σε αγαπά και κυρίως νοιάζεται για σένα. Είναι σαν ευχή που πραγματοποιείται. Η σχέση σας θα προχωρήσει πολύ πιο Παρακάτω  από ότι νομίζεις. Προσπάθησε να μην βιάζεσαι, ένα βήμα τη φορά και κοίτα να το απολαύσεις όσο και αυτός άλλωστε.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε μαζί 1.5 χρόνο. Μου λέει συνέχεια ότι μ αγαπάει, ότι θέλει να παντρευτούμε, να κάνουμε οικογένεια, παιδιά. Τον τελευταίο καιρό όμως δεν με πλησιάζει…Έμαθα ότι μιλάει με την πρώην του και κάποιες φίλες του. Μια φίλη του που είχα γνωρίσει από τον τρόπο που τον κοίταζε εκείνη και μιλούσε κατάλαβα ότι κάτι συνέβαινε. Έμαθα μετά από καιρό ότι τον ήθελε άλλα εκείνος όχι. Μου είχε πει ότι θα γνωρίσω κάποιες φίλες του αλλά από τότε όλο κάτι συμβαίνει και αναβάλλεται συνέχεια. Θα ήθελα να μάθω αν πραγματικά μ αγαπάει και γιατί δεν με πλησιάζει. Συμβαίνει κάτι με την πρώην του ή με κάποια από τις φίλες του; θέλει να παντρευτούμε ή το έχει μετανιώσει; εννοεί αυτά που μου λέει;

Το ψευδώνυμο σου: Μόνικα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλά βρε Μόνικα μου  αυτό το παιδί μόνο φίλες έχει; Φίλους τίποτα; Τότε λοιπόν εσύ δεν του χρειάζεσαι. Αυτά κορίτσι μου είναι αστεία πράγματα μόνο για παιδάκια. Προτείνω επειγόντως να τον αφήσεις με τις φίλες του κι εσύ να βρεις έναν αληθινό άντρα κι όχι ένα μικρό παιδάκι να παίζει με την καρδιά σου. Δεν του αξίζεις. 

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είχαμε σχέση 6 μήνες, εκείνος παντρεμένος με παιδιά, εγώ σε σοβαρή σχέση. Έφυγα από αυτή τη σχέση, γιατί δεν άντεχα άλλο, με είχε φθείρει πολύ ψυχικά. 1 μήνα μετά το χωρισμό, έμαθα τυχαία, ότι μου έλεγε άπειρα ψέματα όλο τον καιρό που ήμασταν μαζί, με χρησιμοποιούσε για να κρατάει το γάμο του (η γυναίκα του έμεινε πάλι έγκυος.) Όταν έμαθε ότι ανακάλυψα την αλήθεια,  κρύφτηκε για να μη με αντιμετωπίσει.. και εγώ έμεινα μήνες ολόκληρους να περιμένω εξηγήσεις. Θέλω να πληρώσει για την κοροϊδία και τον πόνο που μου προκάλεσε. Θέλω να ξέρω αν τελικά προσπαθήσει να μου δώσει εξηγήσεις, διότι θέλω να κάνω εγώ κάποια κίνηση για να μάθει όλα αυτά που κρατάω μέσα μου τόσο καιρό.

Το ψευδώνυμο σου: Μαύρη τουλίπα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Τουλίπα μου η κάρτα σου λέει ότι ο ιππότης κούπα δηλαδή ένας καινούριος άνδρας μπαίνει στη ζωή σου. Ο προηγούμενος ήταν ένας ψεύτης που δεν  άξιζε να είσαι μαζί του. Αυτά που κρατάς μέσα σου ξέχασέ τα. Σε περιμένει σύντομα μια καινούρια ζωή και θα τα ξεχάσεις όλα πολύ γρήγορα. 

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας, Περνάω μια περίοδο ενδοσκόπησης, αναζητώντας την ευτυχία. Γενικά δεν νιώθω κοντά μου ανθρώπους που νόμιζα ότι με αγαπούν και δεν βλέπω βελτίωση στα επαγγελματικά και οικονομικά μου. Θέλω να μάθω θα βγω από αυτή την κατάσταση; Έρχονται όμορφα πράγματα για εμένα; Θα ανακάμψω οικονομικά; Μήπως πρέπει να ακολουθήσω αλλά μονοπάτια στα επαγγελματικά μου; Ευχαριστώ!

Το ψευδώνυμο σου: Give love

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Γιώτα μου, η κάρτα σου ο Ιππότης Σπαθί σου λέει πώς πολύ σύντομα θα κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Τα οικονομικά σου αργά αλλά σταθερά δείχνουν να βελτιώνονται. Ίσως πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές  στη δουλειά σου. Πάρε τον χρόνο  που χρειάζεσαι για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. 

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Χωρίσαμε μετά από 23 χρόνια γάμου …έχουμε 3 παιδιά, αυτή τη στιγμή είναι ανένδοτος για να γυρίσει …βλέπεται επιστροφή στο μέλλον ? Μας σκέφτεται? βασικά υπάρχει αγάπη μέσα του για μένα και για τα παιδιά …

Το ψευδώνυμο σου: 1995

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, η κάρτα σου η Βασίλισσα κούπα μπορεί μόνο με την αγάπη να κάνει θαύματα.  Δείξε για μια ακόμα φορά στον άντρα σου πόσο σας λείπει και πόσο τον αγαπάτε, μίλησέ του με γλυκύτητα, ηρεμία και καλοσύνη. Πιστεύω ότι θα καταλάβει καλύτερα με ήπιους τόνους και όχι με τσακωμούς  γιατί μέσα του υπάρχουν αισθήματα αγάπης για σας. 

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε σε διάσταση, έχει φύγει από το σπίτι, αποφασίσαμε να μείνουμε λίγο χώρια γιατί ένιωθε πιεσμένος λόγω οικονομικών προβλημάτων κ μη σωστής επικοινωνίας από μέρος μου ώσπου ανακάλυψα ότι πριν 1,5 χρόνο υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην ζωή του μου είπε ότι ήταν κάτι πλατωνικό κ δεν έκανε κάτι μαζί της  θέλω να ξέρω αν αληθεύει, αν με αγαπάει κ αν θα πάρουμε διαζύγιο, τι προβλέπεται στο μέλλον μας για τη σχέση μας; Είμαστε 13 χρόνια παντρεμένοι με δυο παιδιά κ εξακολουθώ κ να τον αγαπώ κ να τον θέλω.

Το ψευδώνυμο σου: Απελπισμένη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Τι ακριβώς σημαίνει το χωρίσαμε για λίγο; 13 χρόνια με δύο παιδάκια; Δεν θα πρέπει να καθίσετε να το συζητήσετε ήρεμα και λογικά σαν δύο ενήλικες; Αυτά τα θέματα θέλουν σοβαρότητα  και συνεννόηση.  Αν καταφέρεις να κουβεντιάσετε  σωστά για τα θέματά σας και του δώσεις να καταλάβει τι περνάτε ίσως τον καταφέρεις να δει τα πράγματα όπως είναι και επιστρέψει στην οικογένειά του.

ερωτική συναστρία

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Μου ζήτησε να χωρίσουμε μετά από ένα χρόνο μόνο για να μην μάθουν κάτι τα παιδιά του….Είναι χωρισμένος και όσο ήμασταν μαζί έλεγε ότι είμαι ότι καλύτερο του είχε τύχει….Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης????

Το ψευδώνυμο σου: Σοφία

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Σοφία μου  η κάρτα σου το οκτώ Κούπα δείχνει ότι αυτό το άτομο ήθελε να απομακρυνθεί για δικούς του λόγους από σένα. Την εποχή που σου έλεγε αυτά που σου έλεγε σαφώς και τα εννοούσε τώρα όμως μόνο ο χρόνος είναι σε θέση να δείξει τι ακριβώς έχει στο μυαλό του. Η περίπτωση της επανασύνδεσης θα υπάρχει μέχρι και εάν το αποφασίσει εκείνος . Έως τότε  υπομονή.    

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles