1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ |Είχα σχέση με παντρεμένο με δυο παιδιά αρκετά χρόνια, είναι συνάδελφος στην δουλειά μου, στην αρχή εγώ ήμουνα η πρώτη που έκανε τις κινήσεις στο να έρθουμε πιο κόντα κ τα κατάφερα, περνούσαμε καλά, ώσπου δεθήκαμε σκεφτόταν εδώ κ πολύ καιρό να χωρίσει με την γυναίκα αλλά ποτέ δεν τολμούσε να το κάνει κ εγώ βαρέθηκα αυτή τη κατάσταση κ αποφασίσαμε να το τελειώνουμε, αργότερα ζήτησε από τη γυναίκα του να χωρίσουν κ παρόλο που γνωρίζει για εμάς μας έπιασε σε ανταλλαγή μηνυμάτων εξακολουθούν να είναι μαζί κ απ όσο καταλαβαίνω καλύτερα κ από ποτέ. Εγώ θέλω να τους χωρίσω έχω συναισθήματα γιαυτόν, αυτός τι σκέφτεται; θέλει όντως να είναι με την γυναίκα του; του έχω τελειώσει, να συνεχίσω να προσπαθώ;

Το ψευδώνυμο μου: Ατίθαση
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Aγαπητή φίλη Ατίθαση, η κάρτα σου ο Θάνατος μιλάει για χωρισμό και επανένωση. Δηλαδή αρχικά επρόκειτο πράγματι να χωρίσει με την γυναίκα του αλλά τελικά κάτι προφανώς συνέβη και άλλαξε η πορεία του. Μπορεί να έχεις αισθήματα γι’ αυτόν  μα όπως μου είπες γνώριζες από την αρχή για τον γάμο του. Ίσως περίμενες περισσότερα  και το αποτέλεσμα  δεν ήταν ότι περίμενες όμως τι να κάνεις τώρα; Η απόφαση πάρθηκε ερήμην σου κυριολεκτικά. Δεν βλέπω πώς θα μπορούσες να αντιδράσεις  και  να έχεις ένα αποτέλεσμα. Αν υπήρχε κάτι που θα μπορούσα να σου προτείνω είναι να μαζέψεις ότι απέμεινε μέσα σου από αυτή την αγάπη, και  να προσπαθήσεις να ξεχάσεις . Μην επιμείνεις θα είναι μάταιο.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γνωριστήκαμε πριν 3 βδομάδες σε παρέα. Επικοινωνία μέσω τηλ και fb μόνο, λόγω χιλιομετρικής απόστασης. Δείχνει ενδιαφέρον, αισθάνεται οικειότητα, μοιραζόμαστε ανησυχίες και προβλήματα (το προφίλ γράφει παντρεμένος). Αξίζει τον κόπο να κάνω μία αρχή μαζί του ή θα πληγωθώ;Με τι σύζυγο ποια η σχέση τους; Θα χωρίσουν; Δε μου έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση. Αναμένω με αγωνία την απάντησή σας!

Το ψευδώνυμο μου: ΣΟΥΦ ΑΝΤ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, καταλαβαίνω την επιθυμία σου να συνδεθείς με κάποιο άτομο  ερωτικά  και αισθηματικά. Γνωρίζεις  ότι το άτομο είναι παντρεμένο, τι πιστεύεις ότι δεν θα πληγωθείς; Ότι όλα θα είναι ρόδινα; Ότι θα σε αγαπήσει τόσο ώστε να χωρίσει  την γυναίκα που έχει παντρευτεί; Το σίγουρο είναι πως για κάποιον καιρό θα περάσεις καλά και εκείνος καλύτερα. Με ανησυχεί το μετά. Το μόλις εκείνος αποφασίσει να περάσει στην επόμενη περιπετειούλα του. Μην έχεις καλή μου αγωνία, φύλαξε την καρδιά σου για κάποιον που θα σου χαρίσει στ’ αλήθεια  την δική του  και δεν θα γυρίσει στην γυναικούλα του να κοιμηθείτε το βράδυ στην αγκαλιά της.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας, γνωρίζω πολλά χρόνια αυτόν τον άνδρα. Τα τελευταία δυο χρόνια νόμιζα ότι ενδιαφερόταν ερωτικά για μένα όταν του είπα ότι τον θέλω μου είπε πως του είμαι αδιάφορη. Του έστελνα μηνύματα ερωτικά και δεν απαντούσε, του έλεγα πως αν θέλει να σταματήσω να μου πει να το κόψω άλλα εκείνος δεν μου το έχει πει μέχρι σήμερα. Με ενδιαφέρει να μάθω αν θα εξελιχθεί σε ερωτικό δεσμό η γνωριμιά που έχω με αυτό το άτομο ή όχι

Το ψευδώνυμο μου: Κριος84
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Κριός84, η κάρτα σου το Τέσσερα Κούπα σε ενημερώνει πως το συγκεκριμένο άτομο πραγματικά δεν ενδιαφέρετε ερωτικά για σένα. Ίσως τον ενδιέφερε μόνο μία φιλική γνωριμία μαζί σου κι εσύ τον παρεξήγησες.  Προσπάθησε τώρα  να κερδίσεις τον σεβασμό του και απομακρύνσου στέλνοντάς του μόνο φιλικά μηνύματα.  Έτσι κι αλλιώς αυτά τον ενδιαφέρουν, και μείνε εκεί κυρία. 

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Σχέση από απόσταση (αυτός ταξιδεύει.. έχουμε περάσει μαζί μόνο 3 μήνες που ήταν στη στεριά και άλλους 4,5 σε ταξίδι) έχουμε χωρίσει περίπου ένα μήνα… Δεν ξέρω γιατί ακριβώς χωρίσαμε… Με έχει αφήσει στο “θα δούμε”. Υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης? Θέλω να το προσπαθήσουμε ξανά, αυτός θέλει? Να περιμένω? Μήπως έχει βρει κάποια άλλη?

Το ψευδώνυμο μου: Μελιά
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Μέλια, έχεις πέσει σε δύσκολη περίπτωση οι ναυτικοί  είναι μία κατηγορία μόνοι τους .Η  μεγαλύτερη αρετή σου θα πρέπει να είναι η υπομονή, αν δεν την έχεις θα πρέπει να βγεις απ’ το παιχνίδι. Τώρα βέβαια μπορεί να υπάρχουν κι άλλες αιτίες για την συμπεριφορά του απέναντί σου .Η κάρτα σου  η Εγκράτεια  απαιτεί αυτό ακριβώς υπομονή. Αν λοιπόν εκείνος αποφασίσει τι ακριβώς ζητά απ’ την ζωή σου και την δική σου μην ανησυχείς θα εμφανιστεί. Άφησέ τον να σου δείξει αν και πόσο τον ενδιαφέρεις. Περίμενε λοιπόν.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γνωρίζω πολλά χρόνια έναν άνθρωπο και έχουμε περάσει αρκετές φάσεις, από φίλια μέχρι εραστές ακόμα κ περιόδους που δεν μιλούσαμε καθόλου. Υπήρξε εξ αρχής μια έλξη μεταξύ μας που εκτονώνεται σεξουαλικά πολύ όμορφα και μετά από τόσα χρόνια παραμένει το ίδιο. Είμαι ερωτευμένη μαζί του και νιώθω πως κ ο ίδιος νιώθει για μένα. Άλλα δεν μου δίνει για κανένα λόγο αυτό που θέλω, μια σχέση. Όταν απομακρύνομαι αυτός με κυνηγάει. Δεν ξέρω πως να χειριστώ την όλη αυτή κατάσταση. Τον θέλω πολύ και αυτός μου έχει πει σε μια κουβέντα ότι πως με θεωρεί όμορφη γυναικά, ότι με βρίσκει έξυπνη και ενδιαφέρουσα κ ότι είμαι η μονή γυναικά που εχει την σχέση αυτή τόσα χρόνια και ακόμα γουστάρει άλλα δεν θέλει σχέση. Δεν ξέρω τι να πιστέψω; Είναι ερωτευμένος μαζί μου; Θα θελήσει να κάνει σχέση μαζί μου;

Το ψευδώνυμο μου: Ιρις

Φίλη μου Ίρις, η κάρτα σου οι εραστές, σου δείχνει ακριβώς τι είσαστε ο ένας για τον άλλο. Οι εραστές τελεία. Εκείνος θέλει να το κρατήσει μέχρι εκεί. Δεν προτίθεται να προχωρήσει ούτε ένα βήμα περισσότερο. Τι ρόλο παίζεις εσύ σε όλη αυτή την ιστορία; Αν είσαι ικανοποιημένη έτσι μπορείς να συνεχίσεις, αν όχι  φοβάμαι πως θα συγκρουσθείτε γιατί είσαι το κατεστημένο του η οποιαδήποτε αλλαγή θα τον ξεβολέψει. Δεν θέλει υποχρεώσεις μια και τόσο καιρό η κατάσταση έχει συγκεκριμενοποιηθεί και κατ’ αυτόν οι αλλαγές είναι εντελώς περιττές. Στην θέση σου ακόμα θα έτρεχα μακριά..

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles