ομάδα του ταρωτω

Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 30/01/2019  στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γνωριστήκαμε πριν 3,5 χρόνια ήμουν ακόμα παντρεμένη με κάποιον άλλο…στην αρχή ήταν όλα τέλεια …. Ξαφνικά άλλαξε ….βρισκόμασταν πολύ αραιά …με παύσεις 2 και 3 μηνών …αλλά ξαναβρισκομασταν ….καθώς χώρισα απ’ το σύζυγό μου… Μετά από λίγο καιρό απομακρύνθηκε και κείνος από μένα …έχουμε πλέον μια τυπική επικοινωνία…θέλω να ξέρω υπάρχει περίπτωση σχέσης μαζί του ? Έχει αισθήματα ?

Το ψευδόνυμο μου: Λίλι 41

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Λίλι 41, πρόκειται για μια σχέση που έκανε το κύκλο της. Κράτησε τις καλές στιγμές και κάνε μια νέα αρχή. Σίγουρα είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Υπάρχουν πιθανότητες να κάνετε μια συνάντηση στο μέλλον. Για να μπορέσετε να καταλάβετε με ποιον τρόπο θα συνυπάρξετε μαζί θα σας πάρει χρόνο. Αν και το βλέπω να μην γίνετε γιατί οι χαρακτήρες σας διαφέρουν. 

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Το θέμα που θέλω να μου απαντήσει είναι με τα οικονομικά μου θέλω να μάθω αν θα υπάρξει κάποια επαγγελματική πρόταση τον Ιανουάριο η Φεβρουάριο και αν υπάρχει θετική εξέλιξη πάνω σε αυτό τον τομέα με ενδιαφέρει πάρα πολύ και με επείγει άμεσα αυτό το θεμα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σας με ενδιαφέρει πάρα πολυ.

Το ψευδόνυμο μου: Μάρα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Μάρα, θα έχεις μια απάντηση για τα επαγγελματικά σου στο κοντινό μέλλον. Θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Θα αντιμετωπίσεις μικρά προβλήματα προσαρμογής. Τα θέματα θα προέρχονται από άτομα πιο υψηλόβαθμα από σένα. Το οικονομικό σου καλυτερεύει.

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με τον παράνομο εραστή μου έχουμε χωρίσει… Εγω τα έδωσα όλα ενώ εκείνος όχι…οταν είμασταν μαζί μου έδειχνε ότι με νοιαζοτανε και πέρναγαμε πολύ ωραία.. Είχε και αυτός μια σχέση με αλλη γυναικα πολύ μεγαλύτερη του ηλικίας 63 χρόνων…εκανα προσπάθειες εγώ να τα βρούμε.. Τώρα είμαστε 2 μήνες που δεν τον έχω δει και ούτε μου έχει στείλει μήνυμα.. Θα γίνει κάτι;; ; θα επιστρέψει;;; είναι ερωτευμένος μαζί μου;;; ευχαριστω πολύ..

Το ψευδόνυμο μου: Χίλια κομματια

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή χίλια κομμάτια, δεν είναι οριστικός ο χωρισμός, δεν είναι όμως και άτομο που μπορείς να εμπιστεύεσαι. Στο μέλλον έχετε πιθανότητες να είστε μαζί. Θα πρέπει είσαι υπομονετική και να εμπιστεύεσαι τον εαυτόν σου. Άλλωστε στο μέλλον θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία νέα γνωριμία. Εσύ θα αποφασίσεις τι θα είναι καλύτερο για σένα.     

ολοκληρωμένες προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα ήθελα να μάθω αν ο άντρας που είμαι ερωτευμένη μαζί του και δεν είμαστε μαζί πλέον αν θα ξανά κάνει κάποια κίνηση για να είμαστε; και μου ξανά στείλει μήνυμα; έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό και θέλω να μάθω αν έχει ακόμα αισθήματα για με μένα αν υπάρχει κάποια άλλη γυναίκα στην ζωή του και αν με σκέφτεται; θέλω να μάθω τι νιώθει για μένα;

Το ψευδόνυμο μου: Ραγισμένη καρδιά

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Ραγισμένη καρδιά, εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα έχουν χωρίσει οι δρόμοι σας. Στη ζωή του μεσολάβησαν άλλες γυναίκες. Αυτό τον καιρό βρίσκεται μόνος του. Θέλει να έχει κοντά του μόνο τους φίλους του. Είναι καλό να πλησιάσεις αν έχεις την ψυχική δύναμη γιατί βλέπω δύσκολη την επανασύνδεση.  

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπερα εγω κ ο Νίκος ήμασταν 2’5 χρονια μαζι ελεγε οτι μαγαπαει πολυ αλλα δυστυχώς ένας τσακωμός μεγάλος ήταν αρκετός για να σταματήσει η επικοινωνια από τον Απρίλιο είμαστε σε διάσταση με 2-3 τηλέφωνα κ αυτά με δική μου πρωτοβουλία έφτασε στο σημείο να μπλοκάρει τον αριθμό μου..τι ακριβώς σκέφτετε? τι νιωθει? μετά από τόσους μήνες πως αισθάνεται?

Το ψευδόνυμο μου: Ερατο.

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Ερατό, είχε μεγάλη αγάπη για  σένα για να του έχει τελειώσει στο σήμερα. Φυσικά και σε θέλει ακόμα. Απλά οι άνδρες πάνε με τη λογική και όχι με το συναίσθημα. Μέσα στο μυαλό του το έχει τελειώσει, μέσα στη καρδιά του όμως όχι. Πολλά ενδεχόμενα να επιστρέψει εκεί που δεν το περιμένεις.    

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles