ομάδα του ταρωτω

Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 31/01/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Μετα απο πολλά χρόνια γαμου γεματα απο μεγάλη αγάπη και ορκους μπηκε στη ζωη του αλλη γυναίκα και κατέστρεψε τα παντα.Ο πονος της προδοσιας αβασταχτος και το παιδι μας διελυμενο !Θελω να μαθω αν θα χωρίσει και γυρίσει πισω σε εμας αλλα μονο απο αγάπη! Δεν μπορω να εξηγήσω πως μπορεί να είναι ερωτευμένος τη μια μερα και να αλλάξεις τα αισθήματα την επόμενη!

Το ψευδόνυμο μου: Αγάπη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Αγάπη, την παράλληλη σχέση του την είχε αρκετό χρονικό διάστημα, χωρίς εσύ να το γνωρίζεις. Έχει μόνιμα τύψεις, από τότε που άρχισε το παράνομο αυτό δεσμό. Προς το παρόν δύσκολο να τη χωρίσει και όταν το κάνει στο μέλλον θα τον διεκδικήσει έντονα η ερωμένη. Προσπάθησε να ηρεμήσεις γιατί έχεις πολλά ενδεχόμενα επαναφοράς του στην οικογένειά σας.  

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας. Ειχα μια σχέση πριν ένα χρόνο. Τα πηγαίναμε πολύ καλά. Συζησαμε και για ένα διάστημα. Ξαφνικα απομακρύνθηκε χωρίς να ξέρω το λόγο. Ώσπου μια μέρα μου λέει να χωρίσουμε. Ξεκινησε τόσο καλά,είχαμε πολλά κοινά.Απο τότε δεν ξαναέκανα κάποια προσπάθεια για άλλη σχέση.Ακομη το σκέφτομαι..Υπάρχει ελπίδα να είμαστε πάλι μαζί;

Το ψευδόνυμο μου: Ελεφαντάκι

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητό Ελεφαντάκι, θεωρώ ότι δεν πρέπει να καταπιέζεις τον εαυτόν σου τόσο. Αντίθετα χρειάζεται να κάνεις νέες γνωριμίες και να μην κλείνεσαι. Ο άνθρωπος που ενδιαφέρεσαι είναι αλλού και εννοώ ότι δεν είναι και πολύ των σχέσεων. Έχει συναισθήματα για σένα και κάποιες σκέψεις του είναι για να σε συναντήσει. Ενδεχόμενο επανασύνδεσης έχετε στο μέλλον αρκεί να εσύ να έχεις κάνει τον απολογισμό σου και να νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. 

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχουμε χωρίσει περίπου 2 βδομάδες μιλάμε με μηνυματα αλλά όχι στο τηλέφωνο γιατί δεν θέλει προχθές με πήρε από μόνος του ξαφνικά για λίγο αλλά στα μηνύματα μιλάμε σαν να είμαστε φίλοι!Υπάρχει περίπτωση να ξανά είμαστε μαζί? Με θέλει ακόμη? Με σκέφτεται? Υπάρχει περίπτωση να έχει βρει κάτι άλλο?μπορώ να κάνω κάτι για να γίνει πιο γρήγορα?

Το ψευδόνυμο μου: Absolut

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Absolut, κάτι έγινε που απομακρύνθηκε. Κάπου υπάρχει δυσαρμονία. Δεν μπορείτε να εκφραστείτε και αυτό δημιουργεί θέματα. Πρέπει να κάνετε μια συζήτηση, και να δείτε αν ταιριάζουν οι απόψεις σας. Θα έχετε πάλι επικοινωνία και συναντήσεις με χρονική καθυστέρηση. Περίπτωση σχέσης με άλλη δεν βλέπω, όμως περιστασιακές γνωριμίες θα υπάρξουν.

ολοκληρωμένες προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με το άτομο αυτό μιλούσαμε πριν καιρό έδειχνε ενδιαφέρον αφού του είχα πει οτι τον θέλω και τώρα οπότε με βλέπει αντιδράει κάπως. Αλλα τώρα έχει σχέση και συνεχίζει και μου δείχνει ενδιαφέρον και γενικά και οι φίλοι του όταν με βλέπουν αντιδράνε κάπως και έχουν γίνει και πολλά γεγονότα που δείχνουν οτι ενδιαφέρεται. Θα ήθελα να μάθω αν θα γίνει κάτι με αυτό το άτομο ξανά στο μέλλον.

Το ψευδόνυμο μου: Γ.

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Γ., δεν σε έχει ξεπεράσει θα έλεγα όμως αληθινή αγάπη ή αμοιβαία δεν υπάρχει. Μην μπαίνεις στο τρυπάκι στο ότι αντιδράει όταν σε βλέπει, σημασία έχει τι κάνει. Προς το παρόν δείξε αδιαφορία αργότερα θα έρθει μόνος του κοντά σου. Υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα επανασύνδεσης. 

ερωτική συναστρία

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Το τελευταίο διάστημα με τον σύντροφο μου τσακωνόμαστε σχετικά συχνά.. Είναι στη μέση οι οικονομικοί λόγοι εννοείται άλλα και άλλοι. Δυστυχώς δεν εκδηλώνεται όπως εγώ θα ήθελα. Είμαστε 1μιση χρονο μαζί τον αγαπάω πολύ και αυτός μ αγαπάει το ξέρω … υπάρχει περίπτωση να χωρίσουμε ? Τώρα που φτιάξαμε και το σπίτι μας ή θα αντέξει αυτή η σχέση για οικογένεια κλπ?

Το ψευδόνυμο μου: Τεν

Αγαπητή Τεν, έχετε πολλές ανούσιες διαφορές οι οποίες όμως επειδή επαναλαμβάνονται θα φέρουν πολλά προβλήματα στο μέλλον. Κάποιος από τους δύο πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του. Μία σχέση γάμου η συγκατοίκησης θέλει καθημερινή φροντίδα και συζήτηση. Πάντως εσείς συνεχίζετε μαζί με προοπτική επισημοποίησης.

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles