ομάδα του ταρωτω

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θέλω να μάθω αν θα ξαναείμαστε ποτέ μαζί… χωρίσαμε πριν έξι μήνες καθ’ έφυγε από την πόλη για επαγγελματικούς λόγους… τον αγαπώ πολύ, δεν μιλάμε πια…να περιμένω μια επανασύνδεση ή να προχωρησω; προσπαθώ αλλά πονάω ακόμα.. Μόνο αυτό θέλω να μάθω… Ήταν ξαφνικό και δεν κατάλαβα τον λόγο που φέρθηκε έτσι. Ευχαριστώ πολύ …

Το ψευδόνυμο μου:  Λίνα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος τώρα για να προχωρήσεις. Είσαι ακόμα δεμένη μαζί του. Το φθινόπωρο θα έχετε συνάντηση αλλά αυτός θα βρίσκετε ήδη σε άλλη σχέση. Θέλει πολύ προσπάθεια από εσένα να βάλεις την κατάσταση σε τάξη. Θα σου έλεγα να κρατάς επικοινωνία μαζί του. Και να προσπαθήσεις να πας να τον δεις στην πόλη που  βρίσκετε. Καλό είναι να το παλέψεις γιατί έχει συναισθήματα ακόμα για σένα.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με αγαπάει θα με παντρευτει? θα είμαστε για πάντα μαζί? πόσο σοβαρά βλέπει την σχεση μας?όσα έχουμε πει μέχρι τώρα θα τα κάνει ή απλώς θέλει να περάσει την ώρα του με το δικαστήριο που έχουμε θα πάει καλά και θα πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρα μου???? θέλω να μάθω τα πάντα για αυτά τα θέματα.

Το ψευδόνυμο μου: Σκύλου

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Είσαι λίγο ανυπόμονη και αυτό τον ενοχλεί κάποιες φορές. Αλλά δεν κάνει και χωρίς εσένα. Ο γάμος θα γίνει όμως όχι στο έτος που διανύουμε. Είναι ερωτευμένος μαζί σου και θέλει να κάνετε οικογένεια αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος. Τον απασχολεί το οικονομικό του. Ως αναφορά το δικαστήριο θα έχετε μια καθυστέρηση λόγω αναβολής. Η έκβαση όμως θα είναι θετική για εσάς.

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γνωριστήκαμε πριν ένα μήνα και έχουμε επικοινωνία όμως τώρα έχουμε απόσταση λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων και των δύο. Θέλω να ξέρω τι θα συμβεί με εμάς ερωτικά το επόμενο διάστημα , αν πραγματικά με θέλει και αν έχει κάτι άλλο στην ζωή του που να τον απασχολεί τέλος αν έχουμε μέλλον μαζί δηλαδή να μην είναι μια κατάσταση που θα τελειώσει τον επόμενο μήνα .

Το ψευδόνυμο μου: Φιόνα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Έχεις κάνει σωστή επιλογή. Καλός χαρακτήρας και εργατικό άτομο. Η απόσταση όμως είναι εμπόδιο στο να εξελιχθεί η σχέση σας. Θα πρέπει να επιδιώκεις συναντήσεις για έρθετε πιο κοντά και να αναπτυχθεί η γνωριμία σας. Αυτό είναι απαραίτητο γιατί είναι κάτι καινούργιο και πρέπει να ανταλλάξετε απόψεις και να πεισθείς ότι ταιριάζετε. Οι προβλέψεις λένε ότι θα κάνετε μια σχέση με μέλλον.    

ερωτική συναστρία

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Στο σύντομο και στο τώρα….Τι νιώθει και τί θέλει από μένα…Αν θα ξανά έρθει και αν θα έχουμε καλή επικοινωνία….. Τουλάχιστον σαν φιλαράκι….δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει με το άτομο αυτό τελικά εννοώ είπαμε φίλοι εξαφανίστηκε….αν δεν στείλω ένα μήνυμα δεν στέλνει από μόνος….και εννοώ μου είχε πει ότι ήταν βλακεία του που τό είχε κάνει ξανά κάνει τα ίδια….

Το ψευδόνυμο μου: Koktsouk

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Στο τώρα και στο σύντομο μέλλον δεν έχεις κάποια αλλαγή στις συμπεριφορές του. Είναι άτομο που δεν αρέσκεται σε σοβαρές σχέσεις. Σε νοιάζεται σαν άνθρωπο, θέλει να είσαι καλά στη ζωή σου αλλά είναι στο δικό του κόσμο. Με αποτέλεσμα να σε μπερδεύει συναισθηματικά. Θα πρέπει να προχωρήσεις παρακάτω. Στο σύντομο μέλλον κάνεις νέα γνωριμία, όπου θα ζήσεις ωραίες στιγμές.  

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα, ονομάζομαι Ι. γεννήθηκα στην Αθήνα στις 8:00 π.μ στις */*/*. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στο άμεσο μέλλον θα υπάρξει ένας νέος έρωτας στην ζωή μου και αν θα κάνω σχέση σοβαρή;Είμαι μονη αρκετο καιρο και νιωθω οτι εχω εγκλωβιστει γιατι δεν κανω συχνα γνωριμιες με ανθρωπους που να εχουμε κοινο τροπο σκεψης. Σας ευχαριστώ πολυ!

Το ψευδόνυμο μου: juliet

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Είσαι ένα πολύ ευαίσθητο και καλόγνωμο κορίτσι. Έχεις  αναπτύξει ένα πολύ καλό πνεύμα. Οι άνθρωποι που συνάντησες έως τώρα δεν σου ταίριαζαν. Από Μάιο προβλέπεται να κάνεις μια καλή γνωριμία η οποία θα αρχίσει από φιλικό περιβάλλον και θα εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση. Θα προκύψουν νέοι φίλοι στη ζωή σου αρκεί να αφήσεις πίσω όσα πέρασες στο παρελθόν και να σκεφτείς πιο θετικά. 

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles