ομάδα του ταρωτω

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα σας θα ήθελα να μάθω για τα οικονομικά. Αν καταφέρω να ξεχρεώσω γιατί έχω σοβαρό πρόβλημα και καταφέρω να ανασάνω. Τα λεφτά δεν φτάνουν και η τύχη δεν με ευνοεί και έχω πολύ γλωσσοφαγιά απο το οικογένειακο περιβάλλον. Εγώ τώρα είμαι άνεργη και δουλευεί μόνο ο άντρας μου.

Το ψευδόνυμο μου: Μαργαρίτα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Για τη γλωσσοφαγιά θα πρέπει να λιβανίζεις το χώρο σου συχνά. Περνάς εδώ και μεγάλο διάστημα σοβαρά προβλήματα στο οικονομικό σου, τα οποία θα συνεχίσουν να υπάρχουν για τους επόμενους μήνες. Από το τέλος του έτους ανακάμπτεις. Θα σου έρθει απάντηση για δουλειά, το οποίο θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα. Γενικά όμως θα πάρει αρκετό χρόνο για μπορέσεις να βάλεις τα προβλήματα σε τάξη.  

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Εγω γνωρίστηκα μαζι του μεσω φβ ειμασταν απο το ιδιο χωριο απο την αρχη ειχαμε μια πολυ ερωτική επικοινωνια κ πολυ εντονη έλξη.. Ερωτευτήκαμε αλλα ξαφνικα η δικη του αλλαγη ειναι πολυ μεγαλη. Δεν χάνεται ομως η καθημερινη επαφή σε μην. Παντα υπαρχει κοντρα κ ζήλια κ απο τις δυο πλευρές.. Υπαρχει ποτε περιπτωση να ειμαστε μαζι? Υπαρχει περιπτωση να με θελει οπως στην αρχη?

Το ψευδόνυμο μου: Εβελινα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Εβελίνα, έχει πολύ καλά αισθήματα για εσένα και τίποτα όπως νομίζεις δεν έχει χαθεί. Σε σκέφτεται ειδικά βραδινές ώρες αλλά η απότομη αλλαγή του οφείλετε σε κάποια προηγούμενη σχέση του, η οποία επανήλθε στη ζωή του. Και αυτό σας έφερε την αναστάτωση. Είναι όμως στα χωρίσματα και δεν του αρέσει να ακούει γρίνιες και παράπονα. Ενδεχόμενο επανασύνδεσης μαζί σου στο προσκήνιο. Δείξε λίγη κατανόηση και παρότι υπάρχει καθυστέρηση η κατάσταση θα βελτιωθεί.   

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είχαμε σχέση πριν 8 χρόνια η οποία κράτησε 5 μήνες..λόγω δικού μου κολλήματος συνεχίστηκε σε ελεύθερη σχέση μέχρι που πριν 2 χρόνια μου ζήτησε συμβίωση…Μετά άλλαξε συμπεριφορά και πριν 7 μήνες έδωσα οριστικό τέλος και δεν έχουμε ξαναμιλήσει!!! Τι νιώθει για μένα επιτέλους; Γιατί φέρεται έτσι;;; Εγώ όμως τον θέλω ακόμη..θα επανασυνδεθουμε;

Το ψευδόνυμο μου: ΒΙΟΛΕΤΟΥΛΑ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Βιολετούλα, είναι άτομο που κουράζεται εύκολα. Κάνει αψυχολόγητες κινήσεις. Θα πρέπει να του δώσεις κι άλλο χρόνο. Δεν είναι έτοιμος για να κάνει σταθερή σχέση. Θα συνεχιστεί το δύσκολο διάστημα για τους επόμενους μήνες όμως δεν βλέπω οριστικό τέλος. Έχετε πιθανότητες επανασύνδεσης για αυτό το λόγο χαλάρωσε και όταν νιώσει καλύτερα θα έρθει κοντά σου.   

ερωτική συναστρία

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Δεν μου μιλάει πια και δεν ξέρω αν με θέλει έχουμε να μιλήσουμε πολύ καιρό θα γυρίσει σε εμένα η όχι τον θέλω πολύ με σκέφτεται τι πρέπει να κάνω για να γυρίσει πίσω σε εμένα σας παρακαλώ πείτε μου αν με σκέφτεται αν με θέλει αν θα γυρίσει σε εμένα και αν μου τον έχει πάρει άλλη και ποια είναι πως είναι αν βρίσκεται κοντά μου.

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δεν νομίζω ότι στον έχει πάρει κάποια, η πρόβλεψή σου δείχνει ότι ήθελε να μείνει μόνος του, γιατί έβρισκε το χαρακτήρα σου κυκλοθυμικό. Όμως τα συναισθήματά του πέφτουν πάνω σου. Δεν μπορεί να σε ξεπεράσει. Για το επόμενο διάστημα δεν βλέπω κάποια αλλαγή. Να ξέρεις ότι έχετε ενδεχόμενα να είστε μαζί και μάλιστα σε μία πιο όμορφη σχέση από ότι στο παρελθόν.

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Μου ζήτησε διαζύγιο μετά από 13 χρόνια γάμου λόγω οικονομικών προβλημάτω κ ανασφάλειας της δουλειάς του. Είμαστε σε φάση επανασύνδεσης…αν κ από τοτε που μου το ειπε μια φορά μονο καναμε έρωτα,δεν με ακούμπαει,δεν με αγκαλιάζει,δεν με φιλάει, επικοινώνει μόνο μαζί μου σε οτι αφορά τα παιδιά κ τα καθημερινά του σπιτιού… , πως θα εξελιχθεί η σχέση μας κ αν θα ξεπεράσουμε τα οικονομικά προβλήματα που έχουμε;

Το ψευδόνυμο μου: Αγαπούλα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Ο γάμος περνάει κρίση από τα τελευταία προηγούμενα έτη. Ο κύριος λόγος είναι το οικονομικό αλλά και η επερχόμενη κούραση που φέρνει η καθημερινότητα. Δεν μπορεί καν να καταλάβει τη δική σου ψυχολογία. Θεωρώ ότι είναι άδικος μαζί σου. Δυστυχώς αυτό θα συνεχιστεί. Κοίτα τα πράγματα όσο μπορείς πιο θετικά. Στο μέλλον ενδεχομένως θα καταφέρετε να ισορροπήσετε το οικονομικό σας αλλά και τη σχέση σας. Πρέπει να βάζεις την λογική πάνω από το συναίσθημα και να έχεις υπομονή.   

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles