Στον μόνο που κάνω κακό είναι ο εαυτός μου. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Θα ξαναγίνουμε ζευγάρι; Έχουμε χωρίσει εδώ και έξι μήνες, μετά από 7 χρόνια δεσμού, χωρίς να καταλάβω τι ήταν αυτό που τον έκανε να πάρει αυτή την απόφαση. Εγώ θέλω να είμαστε μαζί, όσο τίποτα άλλο. Εδώ και δύο μήνες δεν έχω καμιά επαφή μαζί του. Εκείνος όμως ξέρω ότι παρακολουθεί τις αναρτήσεις μου στο διαδίκτυο. Η απόφαση του χωρισμού ήταν ξαφνική και δική του.

Το ψευδώνυμο μου: Ανάσα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη,  Δεν νομίζω πως η απόφασή του ήταν χωρίς αιτία, πιθανόν  να μην ήθελε να σου εξηγήσει την αιτία, ίσως  για να μην σε πληγώσει  Καλοσύνη του. Μπορεί να γνώρισε κάτι καινούριο, που να του  τράβηξε το ενδιαφέρον, και για χάρη του καινούριου, ξέχασε το παλιό. Αν έτσι λειτουργεί αυτό το άτομο, τότε καλύτερα για σένα  που  απαλλάχτηκες από ένα επιπόλαιο και αναποφάσιστο άτομο, πριν περάσουν άλλα επτά χρόνια για να καταλάβεις με ποιόν, είχες να κάνεις. Παρ’ όλα αυτά δεν αποκλείω  μία μελλοντική επιστροφή  σε περίπτωση που αποτύχει, με τον χαρακτήρα που έχει δείξει πώς διαθέτει, και μία μικρή συγνώμη, που δεν είμαι σίγουρη πως θα γίνει αποδεκτή από σένα, και καθόλου δεν σε αδικώ. 

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με τον Α η γνωριμία μας και όλα όσα έγιναν στην συνέχεια γίνανε εντελώς ξαφνικά και γρήγορα. Αρχίσαμε αμέσως να βγαίνουμε και δεν αργήσαμε να καταλάβουμε πόσο πολύ συμφωνούσαμε σε πολλά πράγματα. Είχαμε τα ίδια ενδιαφέροντα και γενικά οι απόψεις μας για το πως πρέπει να είναι η σχέση ενός ζευγαριού. Αφού συμφωνήσαμε για το πως θέλουμε και οι δύο να κυλήσει η σχέση μας όλα μέλι γάλα. Για ενάμιση μήνα. Ένα βράδυ και ενώ καθόμασταν σπίτι μου και είχαμε βγάλει το πρόγραμμα για το πως θα περνούσαμε το Σαββατοκύριακο μας, σηκώνεται και μου λέει ότι δεν μπορεί να μείνει το βράδυ γιατί κάτι προέκυψε και ότι θα τα λέγαμε το πρωί. Ξαφνιάστηκα βέβαια γιατί αλλιώς τα είχαμε κανονίσει. Την ώρα που έφευγε μου λέει και κάτι το οποίο δεν το έδωσα και πολύ σημασία.

Ότι ξέρεις εγώ δεν έχω κάνει κακό ποτέ σε κανέναν. Στον μόνο που κάνω κακό είναι ο εαυτός μου. Όπως είπα και παραπάνω δεν έδωσα τόσο σημασία στα λόγια του εκείνη την ώρα γιατί είχα και ψιλό θυμώσει που δεν θα έμενε. Για να μην τα πολυλογώ την επόμενη μέρα δεν εμφανίστηκε, δεν απαντούσε σε μηνύματα σε τίποτα. Στην αρχή ανησύχησα, μετά θύμωσα. Όταν συναντήθηκε με την κολλητή μου, της είπε ότι θα το συζητήσουμε κάποια στιγμή που δεν θα είμαι εγώ θυμωμένη και ότι έτσι έπρεπε να γίνει. Για καλό δικό μου γιατί δεν ήθελε να μου σκοτώσει την ψυχή . Από τότε περάσαν πέντε μήνες. Νόμιζα ότι το είχα ξεπεράσει. Βλέπω όμως ότι άρχισα να τον σκέφτομαι πολύ έντονα και πολλές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας. Και πάντα αυτό το γιατί, για εκείνο το βράδυ. Τι είναι αυτό που τον αναστάτωσε ξαφνικά και έφυγε. Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης?

Το ψευδώνυμο μου: VIP212. D
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, Η κάρτα σου, το επτά σπαθί, δηλώνει απερίφραστα ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει, η  είχε κάποια σχέση που αναζωπυρώθηκε, η εμφανίστηκε κάτι άλλο στην ζωή του, που του κέντρισε το ενδιαφέρον  περισσότερο από εσένα, μια και εσύ ήσουν ήδη δεδομένη στη σκέψη του. Πως να αντιδράσεις σε αυτό; Νομίζω με άκρα αδιαφορία, κάτι που πρέπει να περάσεις και στην κολλητή σου, αφού γνωρίζεις πως μιλάει μαζί του. Γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι, μα  απομακρύνσου από αυτές τις σκέψεις , σε βλάπτουν και σε αγχώνουν χωρίς λόγο. Δεν έχει κανένα νόημα πια..

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας. Με το άτομο αυτό γνωριζόμαστε δυο χρόνια. Τον τελευταίο χρόνο δουλέψαμε μαζί. Υπήρχε πάντα μια χημεία μια έλξη κάτι έντονο πολύ. Εγώ πλέον δε δουλεύω εκεί. Μιλάμε κάποιες στιγμές, αλλά εγώ τον σκέφτομαι πολύ. Θέλω να ξέρω από την δική του πλευρά υπάρχει κάποιο συναίσθημα, θα έρθει κοντά μου θα έχουμε ερωτική σχέση. Τι αισθάνεται θέλει μήπως χρόνο;

Το ψευδώνυμο μου: ΕΛΠΙΔΑ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Ελπίδα μου, πόσο δηλαδή  χρόνο πιστεύεις πως χρειάζεται για να αποφασίσει  αν  σε θέλει;; Αν ενδιαφερόταν για σένα καλή μου, η λογική λέει πως θα το είχε πια εκφράσει. Άρα τι περιμένεις; Καταλαβαίνω τα αισθήματα που έχεις για αυτό το άτομο. Αλλά δεν βλέπω κάποια κίνηση εκ μέρος του,  για την ώρα τουλάχιστον, Κράτα όμως μικρό καλάθι..

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχω μια σχέση περνούσαμε καλά έως μια μέρα άλλαξε προσπάθησα να δω τι έγινε και άλλαξε αλλά δεν τα κατάφερα το μόνο που κατάφερα ήταν οπότε άρχιζα να ρωτάω τι έχει γιατί απομακρύνθηκε να χάνεται και μετά να έρχεται πάλι πίσω μόνος του και να μου λέει ότι Μ αγαπάει και δεν μπορεί μακριά μου, εγώ τον αγαπάω και νιώθω ότι αυτό που τον απασχολεί είναι σοβαρό αλλά δεν θέλει να το μοιραστεί μαζί μου πως μπορώ να είμαι με έναν άντρα που μου κρατάει μυστικά , του ζήτησα να πάρει μια απόφαση και να μου δώσει μια εξήγηση και δεν το έκανε, να μείνω γιατί υπάρχουν αισθήματα ή να φύγω γιατί αυτό που μου δίνει δεν είναι αυτό που θέλω?

Το ψευδώνυμο μου: Gorgona
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου,  δεν βρίσκω τον λόγο να σου δώσω κάποια απάντηση, για τον απλούστατο λόγο πως πολύ καλά την γνωρίζεις. Περιγράφεις ένα απαράδεκτα  επιπόλαιο, αλλά συγχρόνως χειριστικό άτομο, που γνωρίζει  εξαιρετικά, πως να παίρνει, μόνο. Σοβαρότητα μηδέν, αγάπη, μηδέν, συμπόνια μηδέν, όσο για  σεβασμό, τι να πούμε. Άρα τι περιμένεις να σε συμβουλεύσω κορίτσι μου; Είναι δυνατόν να μην κατανοείς το αυτονόητο;;;

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα υπάρξει θετική εξέλιξη με προοπτική στα επαγγελματικά ίσως με μεταγραφή/μετακίνηση/προαγωγή ή και αλλαγή Εργοδότη; Για την ακρίβεια, η παρούσα κατάσταση είναι άκρως απογοητευτική και ανυπόφορη. Επειδή, τα επαγγελματικά μου επηρεάστηκαν και από την ερωτική μου σχέση (τώρα είμαστε χωριστά) γι’ αυτό ρωτώ, εάν θα υπάρξει επανασύνδεση με αίσιο μέλλον ή νέα γνωριμία με θετική εξέλιξη;

Το ψευδώνυμο μου: Μαραμένο Κριάρι
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, Η εποχή που διανύουμε για τους περισσότερους από μας, είναι εξαιρετικά δύσκολη και δημιουργεί χίλια διαφορετικά προβλήματα. Δυστυχώς δεν είσαι μονή. Φυσικά αυτό δεν είναι παρηγοριά μα δεν έχω κάτι άλλο να σε συμβουλεύσω εκτός απ’ το να κάνεις υπομονή. Προσπάθησε να μην τα μπλέκεις όλα μαζί, αν φυσικά μπορείς. και κράτησε ψηλά την ελπίδα, μία και η στιγμή που θα έλθει το καλό δεν αργεί.

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles