Ρώτα το Ταρωτώ: Είμαι σε γάμο μη λειτουργικό γάμο. Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γεια σας με τον Τ. λείχαμε σχέση στο σχολείο. Άλλαξαν οι δρόμοι μας και ο καθένας έκανε τη ζωή του. Μετά από πολλά χρόνια βρεθήκαμε και μιλήσαμε από κοντά και κάποιες φορές στο τηλέφωνο. Μετά από μια συνομιλία στο διαδίκτυο σταμάτησε κάθε επικοινωνία. Θέλω να τον ξαναδώ. Να κάνω το πρώτο βήμα; Αυτός θέλει να βρεθούμε; Είναι παντρεμένος, εγώ έχω χωρίσει. Υπάρχει περίπτωση να επικοινωνήσει αυτός μαζί μου; Τον σκέφτομαι συνέχεια.

Το ψευδώνυμο μου: Πικραμένη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Πικραμένη οι κάρτες μου δείχνουν ότι είναι πολύ προβληματισμένος το τελευταίο χρονικό διάστημα. Από την μια ο γάμος του από την άλλη εσύ φωτιά και πάγος για εκείνον, τον ξεσηκώνει όλο αυτό το γεγονός αρκετά. Ενώ σε σκέφτεται διστάζει να σε ξαναδεί για αυτό απομακρύνθηκε. Το θέμα είναι μόνο δικό του ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος απόλυτα με την κατάστασή του, είτε την επαγγελματική, είτε την προσωπική, την οικογενειακή, την οικονομική, και πάει λέγοντας. Όλα του φταίνε και δεν είναι σε θέση να πάρει αποφάσεις. Αμφιβάλει μαζί σου και δεν ξέρει τι να σκεφθεί για εσένα. Η ανάλυση των καρτών μου δείχνει στο τέλος ότι ο Τ. θέλει μια σχέση από απόσταση χωρίς να θέλει να διακόψει τον γάμο του. Μην περιμένεις τίποτα περισσότερο από εκείνον. 

μέντιουμ άρης

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Παντρεμένη από το 2005 κ με δυο παιδιά ο γάμος μου πέρασε μεγάλη κρίση. Ανακάλυψα ότι με απάτησε, κοντέψαμε να το διαλύσουμε, προσπάθησα με όση ψυχική δύναμη έχω να το ξεπεράσω μου είναι πολύ δύσκολο αλλά το παλεύω γιατί κ τον αγαπάω κ θέλω την οικογένεια μου ενωμένη. Αυτός έχει αλλάξει κάνει όντως προσπάθειες στο να είμαστε καλά μεταξύ μας από την μία κ από την άλλη τον έχω πιάσει να παρακολουθεί την άλλη στο fb δεν μου το παραδέχτηκε στην αρχή κ μετά μου είπε ότι το κάνει μερικές φορές από περιέργεια. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω θέλω να ρωτήσω συνεχίζει να έχει συναισθήματα για αυτήν;Είναι μαζί μου από ανάγκη; Με αγαπάει; Σας παρακαλώ απαντήστε μου, ευχαριστώ πολύ από καρδιάς.

Το ψευδώνυμο μου: Απελπισμένη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Απελπισμένη το Εκκρεμές μας απαντά ότι ο σύζυγος σε αγάπησε με πάθος και όλα ήταν ρόδινα αλλά γρήγορα τον κούρασε ο γάμος σε αντίθεση με εσάς που το πάθος είναι έντονο και για κανένα λόγο δεν θέλετε να τον χάσετε. Μην φοβάσαι φίλη μου δεν θα τον χάσεις γιατί συναισθήματα δεν έχει για εκείνη. Όλα δείχνουν ότι αν την αγαπούσε θα είχε φύγει από κοντά σου. Προσπάθησε να σκεφτείς θετικά άφησε μακριά τις αρνητικές σκέψεις και το τοξικά συναισθήματα που σου τρώνε την ζωή σήκωσε ψιλά το κεφάλι γιατί έχεις αξίες και αυτό εκείνος το εκτιμάει. Απελπισμένη.. δεν είναι μαζί σου από ανάγκη αλλά από αγάπη προσπάθησε να ξεπεράσεις τους φόβους σου γιατί δεν αξίζει να μαυρίζεις την ψυχή σου χωρίς λόγο. Να ξέρεις όμως ότι θέλει την ανεξαρτησία του και δεν υποτάσσετε με τίποτα, για αυτό απέφυγε να τον πιέζεις, η να αναφέρεις την άλλη να ξέρεις ότι θα σε αποδεχτεί και εσύ θα βγεις η κερδισμένη.

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Υπάρχει μια απομάκρυνση μεταξύ μας το τελευταίο διάστημα. Η απομάκρυνση είναι και χιλιομετρική και συναισθηματική! Έχω ενδείξεις ότι “παίζει” όπου του κάτσει …. Αυτός ορκίζεται ότι μόνο εμένα θέλει αλλά έχω γίνει άπιστος Θωμάς .. Δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ. Επίσης με τον Χρήστο συνδεόμαστε και επαγγελματικά … Σας παρακαλώ δώστε μου απαντήσεις γιατί το όλο θέμα με έχει εξαντλήσει … ευχαριστώ ! Κάλες γιορτές σε όλους !!!!

Το ψευδώνυμο μου: Ε. Γ.

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Έ. να έχεις μια όμορφη χρονιά. Μέσα από την πρόβλεψη βλέπω ότι ο Χρήστος είναι αρκετά ιδιόρρυθμος και συναισθηματικά δεν γεμίζει πάντα κάτι αναζητά. Είναι πανέξυπνος και όπως δείχνουν οι κάρτες μου αρκετά χειριστικός απέναντι σου. Είναι βέβαιος για εσένα και τα συναισθήματα σου και δεν θέλει να υποταχτεί. Ο Χρήστος αγαπάει τις αλλαγές  και είναι άτομο παρορμητικό. Θα πρέπει  να προσέξεις για να μην πληρώσεις ακριβά τα συναισθήματα σου. Ρύθμισε τα επαγγελματικά σου μαζί του και μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του. 

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Είμαι σε γάμο πολλά χρόνια, ο οποίος είναι πλέον μη λειτουργικός. Ο Μανώλης είναι χωρισμένος. Είχαμε μια πολύ δυνατή σχέση για περίπου ενάμιση χρόνο. Δήλωνε και έδειχνε πολύ ερωτευμένος. Μένουμε σε απόσταση, σε διαφορετικές πόλεις. Ερχόταν εκείνος και βρισκόμασταν. Είχαμε τσακωθεί άλλη μια φορά στο παρελθόν και αντέδρασε άσχημα, με απειλές και προσπάθεια εκφοβισμού. Τα ξαναβρήκαμε όμως. Έχουμε χωρίσει από το καλοκαίρι, ξαφνικά και χωρίς ουσιαστικό λόγο. Τον πρώτο καιρό με έπαιρνε τηλέφωνο με αποκρύψεις κλπ. Μπλόκαρα τις κλήσεις με απόκρυψη. Μετά σιωπή…Υπάρχει προοπτική επανασύνδεσης ; Ευχαριστώ !

Το ψευδώνυμο μου: Γλυκιά ταυρίνα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Γλυκιά μου Ταυρίνα μέσα από την πρόβλεψη διακρίνω ότι ο Μανώλης είναι άτομο με πολλές αντιθέσεις στην ψυχολογία του και γενικά στην ζωή του. Τα συναισθήματα του ήταν έντονα για εσένα και σε ήθελε αποκλειστικά δική του για αυτό και σε φόβισε. Θεώρησε ότι τον απέρριψες και αυτό κατάλαβε από την συμπεριφορά σου, θύμωσε και έβαλε τον εγωισμό και παράλληλα τον θυμό για σένα. Αν θέλεις να τον ξανακερδίσεις ξεκίνα από την αρχή, μα πάνω από όλα προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρη απέναντι του θέλει να είσαι αφοσιωμένη και πιστή. Στο χέρι σου είναι να κάνεις το αδύνατο δυνατό. Δείξε του εμπιστοσύνη. 

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα. Έχω γνωρίσει εδώ και ένα χρόνο τον Παναγιώτη. Γνωριστήκαμε στο φροντιστήριο. Συναντηθήκαμε και κάποιες φορές έξω με κοινές παρέες. Έχω αντιληφθεί πως τους τελευταίους 2 μήνες με κοιτάζει έντονα κι όταν απότομα τον κοιτάξω χαμηλώνει το βλέμμα του. Δεν μου έχει πει κάτι ξεκάθαρα αλλά με προβληματίζει πολύ. Νιώθει κάτι για μένα; Θα εξελιχθεί κάπου; Τι να περιμένω;

Το ψευδώνυμο μου: Τόξο

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Τόξο Ο Παναγιώτης πράγματι έχει ένα ενδιαφέρον για εσένα αλλά όπως διακρίνω μέσα από την πρόβλεψή θα ήθελε περισσότερο ενδιαφέρων από εσένα για να ανταποκριθεί. Αρχικά ξεσηκώθηκε μαζί σου αλλά ήθελε να του δείξεις περισσότερη αγάπη για αυτό ντράπηκε καθ’ ότι έχει ήθος και αξίες. Αν νιώσει τον θαυμασμό σου και το ενδιαφέρον σου να ξέρεις φίλη μου ότι θα ανταποκριθεί. Θέλει από εσένα την σοβαρότητα και το επίπεδο αυτά ψάχνει ο Παναγιώτης στην ζωή του την ποιότητα όχι την ποσότητα φίλη μου. Αν τον προσέξεις περισσότερο και τον ξεχωρίσεις θα ανταποκριθεί. Καλή μου φίλη Τόξο φρόντισε να το καταλάβει άμεσα. Να ξέρεις θα ανταποκριθεί. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles