Ρώτα το Ταρωτώ: Η σχέση μας είναι κρυφή | Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα, με τον Θάσο δεν έχουμε επικοινωνήσει από τον Απρίλιο μήνα, έχουμε χωρίσει. Παρακολουθώ συνέχεια το Instagram του και νομίζω ότι ακόμα είναι μόνος του αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρη. Υπάρχει τρίτο πρόσωπο αυτή τη στιγμή; Έχουμε μόνο ένα κοινό φίλο αλά δεν μπορώ να ρωτήσω και να μάθω… Τι βλέπετε θα υπάρχει επανασύνδεση, θα είμαστε πάλι μαζί;

Το ψευδώνυμο μου: Βάσω

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Βάσω Μέσα από τις κάρτες διακρίνω ότι εσύ είσαι πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος με πολύ έντονη προσωπικότητα και πάντα έκανες προσπάθειες να κρατήσεις την σχέση σας σε πολύ καλά επίπεδα. Αν προσπαθήσετε να τον προσεγγίσετε με έξυπνο τρόπο και να τον ξεσηκώσετε, και πάνω από όλα να ξεσηκώσετε τις σκέψεις του και το μυαλό του θα είναι ο καλύτερος τρόπος να πετύχετε την ιδανική προσέγγιση. Αν αποφύγετε να του μεταφέρετε τα προβλήματα η να τον πιέσετε η τον υποτιμήσετε τότε τον χάσατε οριστικά φίλη μου Βάσω. Σε αυτό το σημείο χρειάζεται λεπτότητα και μέσα από τις κάρτες διακρίνω ότι θέλει τον χρόνο του για να σκεφθεί. Όπως όλα δείχνουν θα έχετε δυσκολίες για επανασύνδεση. Κάνε εσύ το πρώτο βήμα φίλη μου χωρίς να τον πιέσεις.  

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Με τον Αναστάσιο χωρίσαμε ξαφνικά πριν λίγες μέρες ύστερα από άσχημες κουβέντες που ανταλλάξαμε. Μου είπανε ότι ήτανε έξω και ότι φλέρταρε με μια άλλη γυναίκα και εγώ στεναχωρήθηκα του έστειλα ένα άσχημο μήνυμα μου απάντησε με επίσης άσχημο μήνυμα και μετά με μπλόκαρε από όλα τα διαδικτυακά μέσα. Θέλω να ρωτήσω αν θα τα ξαναβρούμε

Το ψευδώνυμο μου: Ζιζελ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Ζιζέλ διακρίνω μέσα από τις κάρτες μου ότι αυτός ο χωρισμός μεταξύ σας ήταν λάθος. Λειτούργησες παρορμητικά θα έπρεπε να κάνετε διάλογο αυτό ήθελε εκείνος και όχι μέσα από ένα μήνυμα να λήξει άδοξα. Θύμωσε πολύ γιατί άκουσες τρίτους και αποστασιοποιήθηκε. Μέσα από την πρόβλεψη διακρίνω ότι υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης στο μυαλό του μερικές φορές, αλλά φοβάται να σε εμπιστευτεί Ζιζέλ το πιθανότερο είναι στη φάση αυτή να σε έχει απορρίψει. Η συμβουλή μου είναι αυτό που μπορείς να κάνεις μετά την περίοδο της μη επαφής μαζί του, είναι να του περάσεις διακριτικά με κάποιο τρόπο ένα μήνυμα ουσιαστικό με φιλική και θετική  διάθεση δείξε ότι έχεις ξεπεράσει τον χωρισμό σας. Μόνο έτσι θα πάρει τον χρόνο του να ξεκαθαρίσει τις σκέψεις του και να σου απαντήσει.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Παντρεμένη 12 χρόνια με έναν υπέροχο άνθρωπο τουλάχιστον μέχρι τότε μέχρι να μπει η άλλη γυναίκα στην μέση και να μας τον πάρει και από μένα και από τα δύο παιδιά μας. Βγήκε και το διαζύγιο πριν λίγες μέρες. Δεν μπορώ να τον μισήσω τον αγαπάω πάρα πολύ το μόνο που ήθελα ήταν την οικογένεια μας ξανά. Δεν ξέρω έστω και έτσι όπως έχει η κατάσταση αν θα το σκεφτόταν ποτέ. Θα ήθελα να αφήσει αυτή την γυναίκα. Θα υπάρχει ποτέ ευκαιρία για μας να ξαναγεμίσατε μαζί;

Το ψευδώνυμο μου: Λένα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Λένα μέσα από την Ενόραση διακρίνω ότι κατά το παρελθόν ο γάμος σας ήταν σε πολύ καλά επίπεδα. Τα συναισθήματα του ήταν έντονα για σένα και είχατε ένα πολύ καλό γάμο. Όπως όλα δείχνουν δεν σε μίσησε εκείνος απλά ξεπέρασε τα συναισθήματά του για εσένα  Στην πορεία αναθεώρησε πολλά πράγματα και αναζήτησε νέα ενδιαφέροντα και περιπέτειες . Η πρόβλεψή μου δείχνει ότι ήταν εγκλωβισμένος μαζί σου και ότι κατά καιρούς πιεζόταν. Με αυτή τη γυναίκα είναι αποφασισμένος να συνεχίσει όσο και αν εσύ θέλεις να την αφήσει. Τα συναισθήματα τους είναι έντονα και θέλουν να συνεχίσουν την σχέση τους. Αγαπητή Λένα όσο σκληρό και αν ακούγεται αποφάσισε να προχωρήσεις την ζωή σου. Στο μέλλον όλα δείχνουν ότι δεν θα είσαστε μαζί.  

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα σας! Με το συγκεκριμένο άτομο έχουμε χαθεί κάπως, είχε κάποια οικογενειακά προβλήματα. Εμένα μου άρεσε για χρόνια και βρισκόμασταν μόνο ερωτικά, όχι κάτι περαιτέρω. Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχω στο μυαλό του, θα ξανασυναντηθούμε ή θα υπάρξει κάποια επικοινωνία μεταξύ μας. Ευχαριστώ και αναμένω την απάντηση σας.

Το ψευδώνυμο μου: Μέλι

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητό Μέλι καλησπέρα. Μέσα από τις κάρτες βλέπω ότι το άτομο αυτό σου αρέσει διαθέτει αυτή την σπιρτάδα που ανάβει φλόγες όταν είσαστε μαζί. Σε σκέπτεται αρκετά το τελευταίο διάστημα όμως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τον απασχολούν περσότερο. Η αλήθεια ότι πολλές φορές είναι ερωτικά ξεσηκωμένος μαζί σου αλλά όπως το είπες και εσύ αυτό ισχύει. Εδώ μου το επιβεβαιώνει  και η πρόβλεψη μέσα από την χαρτομαντεία. Επικοινωνία στο άμεσο μέλλον θα υπάρχει μεταξύ σας αλλά δώστε του χρόνο και αφήστε του χώρο να νιώθει ελεύθερος, δεν θέλει να πιέζεται. Μην του στερήσεις πράγματα αν θέλεις να τον έχεις στην ζωή σου. Ίσως οι δυο σας πρέπει αυτό που ζείτε να το πάτε πιο μακριά, αλλά στη βάση του να είστε ανεξάρτητοι και ελεύθεροι. 

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γεια σας…Είμαι με τον Γιώργο 2 χρόνια. Είμαι σκορπιός κι αυτός δίδυμος. Είναι χωρισμένος με 2 παιδιά κι εγώ έχω χάσει τον άντρα μου και έχω 2 παιδιά. Μπήκε στην ζωή μου εκεί που νόμιζα πως η ζωή μου έχει τελειώσει. Με στηρίζει σε όλα με ακούει γενικά είναι ότι καλύτερο μπορούσα να έχω στην ζωή μου. Είναι όμως κάποιες φορές που χάνεται. Δεν ξέρω αν τον επηρεάζει η πρώην γυναίκα του η τα παιδιά του. Λόγω της κατάστασης η σχέση μας είναι κρυφή. Θα ήθελα να μάθω τι βλέπετε για το μέλλον. Σας ευχαριστώ πολύ.

Το ψευδώνυμο μου: Σκορπιός

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη μέσα από την χαρτομαντεία διακρίνω ότι σε όλη την περίοδο της σχέση σας ένιωθε πολύ γοητευμένος από σένα.  Βλέπω ότι συναισθήματα υπάρχουν από την πλευρά του, δεν θέλει να πιέζεται γιατί εκεί και σε αυτό το σημείο η σχέση μεταβάλλεται για αυτό και χάνεται. Οι κάρτες μου δείχνουν ότι δεν επηρεάζεται από τρίτους και θεωρώ ότι έχει ξεκαθαρίσει με ήπιους τρόπους το παρελθόν του. Η σχέση σου προσαρμόζεται παντού εσύ δυσκολεύεσαι φίλη Σκορπίνα να ακολουθήσεις τα βήματα του γιατί είναι φορές που οι απόψεις σας διαφέρουν πολύ. Η πρόβλεψη μου δείχνει ότι εσύ θα πρέπει να προσπαθήσεις να κρατήσεις την σχέση φωτεινή και ανέμελη. Διώξε τους προβληματισμούς φίλη μου και μην μαυρίζεις την ψυχή σου με φόβους και ανασφάλειες είναι διατεθειμένος να μείνει στην ζωή σου. Δώσε και πάρε αγάπη εμπιστεύσου τον  και πάνω από όλα χαλάρωσε. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles