Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 25/02/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα ξανά είμαστε μαζί;;; ενώ είμαι παντρεμένη και αγαπώ το άντρα μου, αυτός ο άνθρωπος μπήκε στην ζωή μου σε μια πολύ δύσκολη φάση της.. Τον ερωτεύτηκα πολύ. είχαμε χωρίσει και τα είχαμε ξαναβρεί… Τώρα είναι η δεύτερη φορά που χωρίζουμε και 3 μήνες τώρα δεν έχουμε καμία επικοινωνία.. Πονάω πολύ. Αυτός τι αισθάνεται για μένα;;; θα έρθει πίσω;;; σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που δείχνετε στα προβλήματα μας….

Το ψευδώνυμο μου:Χίλια κομμάτια

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Η κάρτα που σε αντιπροσωπεύει είναι η αρχιερέα. Δηλώνει κάτι που κρατάς μυστικό, τη σιωπή και την διαίσθηση που διαθέτεις. Πολύ σύντομα οι μάσκες θα πέσουν και έτσι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια. Το σίγουρο είναι ότι από αυτή την εμπειρία θα καταλάβεις τι πρέπει να συνειδητοποίησης και θα βγεις κερδισμένη.    

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας! Είμαι πολύ μπερδεμένη συναισθηματικά. Είμαι σε σχέση εδώ και 9 χρόνια, με έναν πολύ καλό άνθρωπο που τον αγαπώ πάρα πολύ αλλά δεν είμαι πια ερωτευμένη…επιπλέον τον τελευταίο χρόνο είχαμε μια άτυχη εγκυμοσύνη κάτι που λίγο μας έχει απομακρύνει ερωτικά…Από την άλλη, στην δουλειά μου υπάρχουν τρεις άνθρωποι που μου δείχνουν το ενδιαφέρον τους και αν σκεφτόμουν να χωρίσω…ίσως με κάποιον από αυτούς να έκανα κάτι…Υπάρχει κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο; Μήπως θα ήταν καλύτερα να μείνω στην υπάρχουσα σχέση ακόμα κι αν δεν είμαι ερωτευμένη και ουσιαστικά δεν υπάρχει ερωτική ζωή; Φαίνεται κάποια βελτίωση εκεί;

Το ψευδώνυμο μου: efi

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητό μου κορίτσι νιώθεις μετέωρη και μόνη συναισθηματικά. Σε αντιπροσωπεύει η κάρτα της δικαιοσύνης. Δεν θα προκύψει κάποια εξέλιξη στις νέες σου γνωριμίες. Με τον άνθρωπο που έχεις την μακροχρόνια  σχέση δεν θα χωρίσεις. Θα δώσετε άλλη μια ευκαιρία και οι προσπάθειές σας θα έχουν επιτυχία.

ολοκληρωμένες προβλέψεις

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα σας, ονομάζομαι Άννα, κόρη της Μαρίας, γεννημένη 20/6/88, και θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε τι προβλέπεται για την ζωή μου, αν θα κάνω κάποια σοβαρή δέσμευση, αν θα παντρευτώ και θα κάνω και εγώ οικογένεια και παιδιά. Επίσης θα καταφέρω να σταθώ στα πόδια μου οικονομικά και θα έχω δουλειά? Σας ευχαριστώ, θα ήμουν ευγνώμων αν μου απαντούσατε!

Το ψευδώνυμο μου: Αύρα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Η κάρτα που σου αντιστοιχεί δηλώνει αυθορμητισμό αλλά και ανασφάλεια. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και όλα θα έρθουν όπως τα θέλεις. Παρά τα εμπόδια που ήδη βιώνεις εσύ τα καταφέρνεις στο μέλλον και θα είσαι νικήτρια. Απλά μην είσαι βιαστική στις αποφάσεις σου, όταν θα βρεθείς προ επιλογών.  

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα. Mε τον Μαρίνο είμαστε μόνο φίλοι τα τελευταία 15 χρόνια. Eλεύθερη εγώ, εκείνος παντρεμένος χωρισμένος και μέσα σε σχέση η οποία τον τελευταίο μήνα περνάει κρίση. έχω αρχίσει να τον βλέπω ερωτικά. τι να κάνω? Να ενδώσω στα ερωτικά του καλέσματα…υπάρχει περίπτωση Να είμαστε μαζί. να το δοκιμάσω Η Να το κρατήσω στο φιλικό επίπεδο????ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Το ψευδώνυμο μου:Λί

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Είσαι αρκετά ερωτευμένη για να σου πω να φύγεις. Θα σου έλεγα να συνεχίσεις και να ενδώσεις. Με τη μόνη διαφορά ότι θα έχετε κατά διαστήματα ρήξεις και διαφωνίες. Επίσης και σύντομους χωρισμούς. Δεν θα τον αφήσει η αντίζηλός σου. Ζήσε τις όμορφες στιγμές και η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει στο πως θα κινηθείς.

ερωτική συναστρία

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με ξανά προσέγγισε το άτομο αυτό. Τι θέλει από εμένα? Θα γίνει κάτι? Δεν πρέπει να είναι μόνος. Είχαμε απομακρυνθεί για αρκετό διάστημα αλλά τον σκέφτομαι ακόμα. Δεν μ ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει. Δεν μου τ ξεκόβει τελείως. κ αν μ θέλει ακόμη θα καταλήξει καλά? Αλλιώς θ κάνω άλλη σχέση? Δεν μπορώ ν βρω κάποιο άτομο που ν μ αρέσει πραγματικά. ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου: Νίκη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Το πέντε μπαστούνι που σου βγήκε λέει ότι το άτομο αυτό δεν είναι σε θέση  να σου δώσει τίποτα από ότι σου χρειάζεται. Λίγο αργότερα θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα που θα σε κάνει πολύ χαρούμενη. Οι δυσκολίες θα συνεχιστούν αλλά στο κοντινό μέλλον θα ανταμειφθείς.

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

6. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα! Μετά από μια σχέση μακροχρόνια …Που έχει τελειώσει εδώ και ένα χρόνο. είμαι έτοιμη και θέλω να ξαναμπώ σε δεσμό και να έχω έναν σύντροφό. όπως και να παντρευτώ και να δημιουργήσω οικογένεια!Θα ήθελα να μάθω αν με το συγκεκριμένο άτομο που με φλερτάρει τελευταία… ταιριάζουμε και αν θα καταφέρουμε να είμαστε μαζί και να προχωρήσουμε σε Κάτι σοβαρό και φυσικά πόσο σύντομα θα γίνει αυτό…αν γίνει!

Το ψευδώνυμο μου:Mirto

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Το δέκα κούπα  σου υπόσχεται ένα αξιόλογο άτομο στην ζωή σου που θα σου χαρίσει αυτά που επιθυμείς, Μην βιαστείς για τίποτα ένα βήμα την φορά και θα βρεις αυτό που περιμένεις. Η κάρτα που σου αντιστοιχεί προλέγει ότι θα έχεις ένα πολύ καλό σύντροφο με προοπτική γάμου αλλά δεν είναι στο παρόν. 

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

7. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γνωριζόμαστε χρόνια μέσω διαδικτύου. Οι σχέσεις μας έγιναν πιο στενές όταν χάσαμε τον αγαπημένο μας τραγουδιστή, ως στήριγμα ο ένας στον άλλο. Είμαστε κ οι δύο παντρεμένοι με παιδιά κ μένουμε 500χλ μακριά. Καθημερινά είχαμε όση επαφή μπορούσαμε. άρχισε να θέλει περισσότερα. κι εγώ το ίδιο αν κ δεν έχουμε βρεθεί από κοντά. ξαφνικά στις αρχές του χρόνου κ χωρίς να έχει γίνει κάτι εξαφανίστηκε. ούτε τηλ. ούτε μνμ. μου είπε ότι δεν ήμουν εγώ το πρόβλημα, εκείνος ήταν…από τότε και 2 μήνες τώρα τον σκέφτομαι συνέχεια. Τι συνέβη, γιατί χάθηκε, θα ξαναγυρίσει?

Το ψευδώνυμο μου:    κριαρίνα 

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητό μου κορίτσι η κάρτα που έχεις είναι αρνητική. Δείχνει ως αρχή μια ορμητική διάθεση εκ μέρους του. Αυτός ο άνδρας έχει από πάντα ερωμένες. Δεν έχασες και κάτι σημαντικό. Θα τον ερωτευόσουν και θα ήταν χειρότερα στο μέλλον. Στο δρόμο σου θα συναντήσεις άλλο πρόσωπο και θα κάνεις μια σχέση γεμάτη πάθος.

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles